2008-09-28
 20:14:32

Fegis

Okej. Du som skrev en anonym kommentar ang. inlägget "Man, what's wrong?", du är mig en riktig fegis. Jag tog bort din kommentar, för att du är inte värd publicitet i min blogg där du skriver att du hatar mig och att du tycker att jag kritiserar andra, bla bla. Du hör ju själv hur det låter. Och jag är inte rädd för dig. Tro vad du vill men det är jag inte. Du själv verkar ju vara rädd, som inte säger vem du är och därmed står du inte för ett ord av vad du säger. Åh, jag hatar såna här människor. Bara erkänn och kom fram till mig personligen istället för att gömma dig bakom ett anonymt namn på nätet! Det är bland det mest patetiska som finns, och vad du än tror kommer jag aldrig att ta åt mig av det du säger, alla dina kommentarer kommer att raderas och jag bryr mig inte om vad folk tror. Mogna till lite och säg för fan vad du tycker till mig personligen istället för att skriva det på internet!
2008-09-27
 17:16:12

Ironic



Om ni kollar här på min statistik visar det bland annat att jag inte är speciellt populär. Men what the hell, det gör mig inget. Vad som däremot just fångade min uppmärksamhet var att det steg rejält mellan den 23/9 och 24/9, och då är intervallen logiskt nog endag. Från 2 till 29 besökare på en dag! Helt fantastiskt. Och sen rasade det ner igen. Vilket var lite synd, men man ska väl inte klaga. ;)
Anyway, ikväll ska jag laga mat med Fredrik och så ska vi kanske se på film och sova ihop. Det ska bli lite roligt att hitta på något. Mamma ska iväg till Kajsa några dörrar bort och laga thaimat. Man kanske skulle kunna smyga över och smaka lite, (a)
Ja ja. Ha en bra kväll, puss på rumpan.
2008-09-26
 18:41:30

*mummel*



Man behöver nog inte säga mer här, tror jag. Reglerna är enkla, kalla aldrig en thailändare för kines. Och det har jag råkat ut för. Jodå, massvis med gånger.
Det är ju för fan inte ens samma land, kom igen nu. Och skyll inte på att alla asiater ser likadana ut, det gör vi faktiskt inte. Okej, jag är inte helasiat, men fortfarande syns det. Och nej, även om jag nu är halvasiat och ändå vet hur asiater ser ut och vilka som är från vilket land, så betyder det inte att även andra kan försöka se skillnad. Det är inte svårt.
Nu fick jag ur mig denna lilla irritation i alla fall, tack. Haha, egentligen är det lite ironiskt hur folk alltid säger "kines" till en asiat. Kina är INTE Asien, Kina ligger i Asien, och även om landet är stort betyder det inte att kineserna betyder mer. Helt fel! ;)

Äh, nu borde jag nog gå ner och fixa lite comida, är ensam hemma så det blir inget hemlagat för att mamma är på stan med sin klass. Jaha, nudlar igen då. Haha. Puss på er.
2008-09-25
 21:23:33

NEJ!

Åh. Säg inte att ni ska börja här också.
Min blogg är reklamfri från privatpersoner, så ge upp försöken att få mig, eller andra, att klicka på era länkar via kommentarerna. Det är inget ni tjänar på, säger jag bara. Vill ni reklamera får ni leta efter andra ställen, här är det inte välkommet. Mycket annat, såsom komplimanger, råd och förslag, frågor, svar på mina frågor till läsare och sånt som helt enkelt inte irriterar - är välkommet att postas bland kommentarerna. Tack.

Sitter just nu och har en riktigt jobbig kväll framför mig, vid datorn. Borde egentligen inte smyga in inlägg i bloggen just nu, jag ska egentligen jobba med SO och svenska just nu, skriva rent på datorn för att lämna in imorrn.
1. Kort novell om kamratskap
2. Egna tankar kring religionerna hinduismen och buddhismen, och hela det där köret
3. Tankar och reflektioner kring boken "En dag i Ivan Denisovitjs liv"

Det är alltså inget lätt jobb jag har framför mig. Kul är det inte heller. Usch, save me someone.
2008-09-25
 17:14:33

BLOGG UNDER KONSTRUKTION

Som ni kanske ser så är bloggen inte särskilt snygg just nu, but I'm working on it. Jag laddade nyligen ner en mall för att göra en header på bloggen i alla fall, resten förstår jag ingenting av. Fortfarande, även om det låter tjatigt, uppskattas hjälp från annat håll, så om du har tid och lust kan du fortfarande gärna höra av dig om du kan hjälpa mig.
Ciao!
2008-09-24
 19:19:47

Ny blogg på g för prao-tiden

Det är inte mitt val att skapa denna blogg, utan det är ett uppdrag från Janne i och med att vi ska ut och praoa om ett par veckor. Vi ska skapa denna tillfälliga praoblogg på hemsidan www.bloggagratis.se och sen skriva lite då och då under de två veckorna vi ska praoa. Det är huvudsakligen Janne som ska läsa den och sen betygsätta det eller nåt. I alla fall det vi har gjort och sådär. Innehållet i bloggen kanske betygssätts lite grann men det är väl mest stavning och sånt som gäller då.
Sitter och pluggar lite inför engelskaprovet imorrn, men jag är dock inte speciellt orolig för att kugga provet, det lär gå rätt bra tror jag.
Nej, tänkte bara uppdatera med lite snack om vad som hänt. Måste fortsätta plugga lite, och så ska jag försöka fixa en snyggare header på bloggen. Är det fortfarande ingen som kan hjälpa mig med bloggdesignen? Hör av er, är nästan desperat efter hjälp!
2008-09-22
 21:57:32

!

Vet ni vem min nya idol är?
Det kom kanske oväntat, men han är väl i alla fall en jäkla bra skribent som jag gillar.
Gladeligen sa jag inte "hon", ni hade väl säkert tänkt på hon Blondinbella då, men nej - helt fel. Eller ja, på rätt spår är du väl, men det är helt fel person med tanke på bland annat kön och intressen. Nej. Vill ni veta?
Först ska jag klargöra att jag inte gillar honom för att han är "såå snygg" eller något sånt, utan jag gillar hans stil och hans brutalt ärliga texter. Han har blivit portad från många hemsidor för att han haft "för ärligt innehåll" i bloggen som han då haft på sajten. Det är lite synd, jag gillar när han hackar på folk.
Ladies and gentlemen, det är ju självklart att jag snackar om Alex Schulman. Man borde hylla honom oftare istället för att klaga. Folk som har klagat på honom hittills verkar ju inte tåla skämt eller åtminstone lite kritik då och då.
Nej, jag står för vad jag tycker. Schulman for president!
2008-09-20
 17:04:13

Lördag

Efter plugget igår drog jag hem och mötte Emilie. Vi åkte upp till Högdalen och jag klippte mig, det blev rätt bra, fast luggen kunde ha blivit lite mer "lugg-lik". Äsch, det var ju fint ändå.
Sen åkte jag och Emilie hem till henne och fixade inför kvällens efterrätt, kladdkaka med rosa grädde på toppen dekorerad med Nonstops och några små ljus. Den blev faktiskt jättefin! Sen gick vi hem till mig och började fixa lite inför kvällens fest; vi städade lite, jag fixade mig och så vid sex började vi laga maten.

Festen blev rätt lyckad faktiskt. Först när alla hade kommit åt vi middag, vilket var tacos för kvällen, och Fredrik var såklart mer än nöjd. Senare satt vi och lyssnade på musik, såg lite på teve och snackade. Vi körde lite "jag har aldrig" och andra roliga smålekar under tiden medan vi satt i vardagsrummet. Emilie kom in med kladdkakan och så fick jag skära första biten (höhö). Den var verkligen kladdig, men det är väl så det borde vara med tanke på namnet, haha. Riktigt god, kan jag säga, tack Emilie!

Jag fick presenter av Emilie, Johan och Ludde; av Emilie fick jag ett lipgloss och två par stringtrosor. Av grabbarna fick jag 30 kondomer. Förstår ni vilka perversa vänner man har? (fast det är kul ändå!)
Vid halv ett började alla gå hemåt igen, förutom Fredrik som stannade för att sova över. Vi sov till ett och gick sen upp och åt frukost. Snart är klockan tio över fem och jag börjar nästan redan bli hungrig igen.
Mamma och pappa är ute i skogen och plockar svamp nu, så det lär väl dröja tills det blir mat...
Imorrn är det SÖNDAG vilket för mig betyder ångestdag och mest att läsa klart deckaren i engelska. Sen är det måndag och då måste jag ta hem lite skoljobb och börja arbeta. Riktigt fort!
Ha en bra kväll, kram på er.
2008-09-18
 19:53:54

New concept

Letar efter ett nytt koncept i bloggen, det vill säga helt turnaround och jag ska börja skriva om andra saker. HJÄLP MIG!
Tack på förhand! :)
2008-09-15
 21:25:22

Fyller år idag :)

Hej hopp. Så då var man alltså ett år äldre, och tiden bara flyger iväg. Det var en rätt okej, vanlig skoldag med lite gratulationer hit och dit, två presenter (av Fredrik fick jag ett gulligt armband med hjärtformade berlocker, och av Lisa fick jag ett litet brev och en... ja, en kondom ;) ). Av familjen har jag fått femhundra kronor, en jacka och en bok. Egentligen ett par jeans, men de var för små, så jag gav dem till brorsan istället. Synd, de var verkligen jättefina.

Idag såg jag film med Fredrik efter plugget, "Pelikanfallet" med bland annat Julia Roberts och den asgrymma Cynthia Nixon, som spelar Miranda i "Sex and the City". Visserligen såg vi inte mycket av filmen, det hann vi inte, men vi ska se resten på onsdag då vi ska laga mat ihop och fira ett och ett halvt år tillsammans. Gud, vad roligt det känns!
Ja, nu måste jag nästan ta och gå och lägga mig. Ska läsa lite ur deckaren på engelska, sen ska jag sova och vila ut inför morgondagen. Jag har fått alldeles för lite sömn på sista tiden, det är inte bra.

Hoppas ni har haft en minst lika bra dag som jag. Vi hörs!
2008-09-14
 14:12:50

Söndag

Igår var jag med Emilie under hela dagen. Egentligen gjorde vi inget speciellt, bara tog det lugnt, såg på tv och snackade. Mot kvällen bestämde vi att dra på fest med Lisa i Älvsjö. Så efter mycket om och men tog vi 163:an mot Bredäng. Emilie visste inte riktigt vart vi skulle av så hon ringde Rasmus och frågade. Vi gick av Långbrohallen och det visade sig senare att vi kunde gått av en station senare. Vi mötte fem killar som presenterade sig, hörde att en av dem var Rasmus så vi hade alltså hittat rätt gäng. Vi gick med dem en bra bit och till slut gick vi in i en villa där de spelade musik i sönderspelade högtalare från YouTube och drack en massa vin och whisky.
Ett bra tag senare kom ölflaken och vi tjejer satt ihopklämda i hörnen och bara såg på. Vad gjorde vi där? kan man undra. Ja, jag vet inte. Efter en och en halv timme drog vi i alla fall därifrån utan att det var många som märkte det. Vi tog oss hem igen.

Vi satte oss hemma hos Emilie ett tag, jag och Emilie åt vår middag plus lite vindruvor. Vid halv tolv gick vi förbi mig först, hämtade min tandborste, och sen följde vi Lisa hem. Jag och Emilie gick sen hem till Emilie och la oss efter ett tag, vi var så himla trötta båda två.
Så imorse vaknade vi vid halv tolv, mamma ringde och tjatade hem mig för att städa och då gick jag hem. Dammsög och fixade lite i mitt rum och så, farmor och farfar kommer så det är därför vi städar hela huset som vanligt.
Nej, nu ska jag ner och duscha. Ha en bra dag!
2008-09-11
 19:28:37

Keep your fingers crossed

Tredje gången gillt nu, det får inte gå åt skogen nu.
Nu ska jag lägga upp ett fåtal av Steve Angellos låtar. Here we go:

- Be (feat. Laidback Luke): http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/Steve%20Angello%20ft.%20Laidback%20Luke%20-%20Be.mp3
- Show Me Love: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/Steve%20Angello%20-%20Show%20Me%20Love.mp3
- Straight: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/Steve%20Angello%20-%20Straight.mp3
- Teasing Mr Charlie: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/Steve%20Angello%20-%20Teasing%20Mr%20Charlie.mp3
- Tricky: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/Steve%20Angello%20-%20Tricky.mp3

Fem låtar, fem nöjen. Härligt, va?

Nej nu har ni fått låtarna, så bara lyssna och njut. Ha en härlig kväll!
2008-09-10
 19:15:46

Man, what's wrong?

Diinoweb påstår sig ha problem med servern just nu så jag kan varken logga in och lägga in nya låtar eller ens kolla på min Diinoweb-sida pga problemen. Så ja... Steve Angello får vänta. Igen. Sorry about this.


Förresten, har ni hört att Victoria Beckham klippt sig igen? Ja, det är ingenting man är stolt över att veta om, dessvärre har man ju sett bilder också. För er som inte har sett så ska jag vara elak och visa.


INNAN:




EFTER:





Vad försöker hon bli, en pojkflicka eller? Usch, tummen ner säger jag bara.
Vi hörs en annan gång, ska dra och handla nu. Ciao!

2008-09-09
 19:39:36

Give me more, please

Yeah, var bara tvungen att få i mig lite mat i magen.

Så vi är framme vid Tiësto först och främst, här har vi några av hans låtar:

Honey: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Ti%EBsto%20-%20Honey.mp3
Insomnia: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Ti%EBsto%20-%20Insomnia.mp3
Just Be: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Ti%EBsto%20-%20Just%20Be.mp3
Summer Jam: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Ti%EBsto%20-%20Summer%20Jam.mp3
Traffic: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Ti%EBsto%20-%20Traffic.mp3

Imorrn skickar jag ett par av Steve Angellos låtar, Diinoweb är ur funktion för tillfället men om ni hinner före mig så kan ni tjuvlyssna på dem där istället.
Ska ta och hoppa ner i badet nu, gud så skönt!
Sköt om er!
2008-09-09
 18:40:02

It's housemusic, baby!

Tänkte slinka in med lite sköna låtar från olika houseproducerande sköna personer, just nu handlar det om house-dj:n DJ Antoine och trance-dj:n Tiësto. Båda är lika oslagbara, så sätt igång och lyssna, och framförallt njut!

DJ ANTOINE :
- Boom Boom Boom: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20Boom%20Boom%20Boom.mp3
- Come Together: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20Come%20Together.mp3
- Doggy Style: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20Doggy%20Style.mp3
- Fuck Me On The Dancefloor: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20Fuck%20Me%20On%20The%20Dancefloor.mp3
- If You Want My Love: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20If%20You%20Want%20My%20Love.mp3
- Jealousy: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20Jealousy.mp3
- Sometimes: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20%5BJealousy%5D%20-%20Sometimes.mp3
- Work It Out: http://femtondeseptember.diinoweb.com/files/DJ%20Antoine%20-%20Work%20It%20Out.mp3 

Nästa gång jag skriver skickar jag bl.a Steve Angello och Tiësto, just nu hinner jag inte. Ha en bra kväll!
2008-09-08
 21:06:51

Hey, it's monday. (Synd, va?)

Jorå, måndagen har rullat in igen och skoldagen kändes om möjligt mycket mer tröttsam än vad de brukar göra.
Idag jobbade jag första dagen i cafeterian. 20 minuter, men fick ta lite "introduktionssnack" med Miguel innan jag fick börja leva rövare därinne. Hade dock lite problem med kassaapparaten till en början, men det löste sig, tack och lov. Jag är inte den mest tekniska person du kan stöta på, haha!
Robin, den lilla jäveln, försökte lura mig och låta honom få en toast gratis, få två ostskivor för priset av en och han jävlades bara allmänt med mig. Men som Miguel sa; "Om det är någon som försöker tigga pengar, reta dig eller liknande, bara låt det passera in genom det ena örat och ut genom det andra". Haha, jag skulle inte ta åt mig för ett öre av vad folk försöker proppa in i mitt huvud.

Det är en del saker jag vill ta upp, har fått en del uppmaningar, klagomål och whatsoever, men jag tänkte klargöra det för folk som aldrig läste min förra blogg (http://www.baranathas.blogg.se/) eller som inte har insett det redan i den här bloggen:
- Jag är INTE en sån där modebloggare. Lägger väldigt, väldigt sällan ut bilder på kläder, än mer sällan mig själv under rubriken "Dagens outfit". Ni kan gärna ge mig lite förslag på ämnen jag kan ta upp, så länge det inte stavas MODE. Jag vill inte bli jämförd med någon slags Blondinbella eller något, jag går helst min egen väg och skriver efter egna tankar.
Så ja... är du inte intresserad av att läsa min blogg om jag inte skriver om mode så har du två alternativ; ge mig förslag eller kryssa rutan. Simple facts based on reality.
Ja, hade inte så mycket mer att skriva om. Ha en bra kväll. :)


  


2008-09-07
 17:06:48

Diinoweb får sig en liten känga

Hej. Som vissa kanske har upptäckt via Playaheadbloggen har jag nyligen skaffat Diinoweb (www.femtondeseptember.diinoweb.com - klicka vidare på Files > Min musik). Och ja, än så länge funkar det rätt bra, kul att få ladda upp lite musik. MEN, gud vad tid det tar! En låt kan ta en halvtimme, och jag skojar inte. Det är rätt så lätthanterligt annars, men just att det går så segt diggar jag inte.
Hade inte så mycket att berätta, jag är så pass trött att jag vill lägga ner huvudet på skrivbordet och sova...
Fast det är väl smartare och skönare att sova i sängen. ;)
2008-09-06
 21:39:52

Lördag - fast det känns ju faktiskt som söndag...

Imorse vaknade jag vid halv tio kanske, eller nja - första gången vid sju kanske. Men jag och Fredrik gick upp vid tio, satt vid datorn ett tag och sen åt vi frukost. Mamma behövde busskortet så strax efter frukost fick jag dra och jaga bussen - men jag missade den såklart. Satt och väntade i tjugo minuter på nästa i regnet, sen rullade bussen in. Mamma mötte mig vid bussen och så gick hon till Örbyskolans busshållplats för att åka åt det motsatta hållet jag kom från. Jag gick hem, satte mig och tog det lite lugnt.

Igår kväll gick vi och åt på grillen i Östberga. Grabbarna verkade vara konstigt klena, de åt nästan ingenting av sina pizzor - och de grabbarna jag satt med brukar vanligtvis äta mycket mer än så. Anyway så gick vi därifrån vid sju kanske, och då satte vi oss på Fredriks rum och såg först på filmen "300", sen när den slutade vid nio såg vi på "Die hard 4.0". Även om jag inte var sådär galet intresserad satt jag där med dem (spelade mobilspel, skickade sms, men what the hell - jag satt ju där i alla fall).
Sen drog killarna hem vid halv tolv ungefär, vi satt uppe ett tag och såg på teve men det blev inte länge, jag var så himla trött så jag gick och la mig, sen kom Fredrik och la sig efter ett tag.

Idag har jag varit med Emilie, sett på när hon slagit in en massa paket till Jeanette som fyller 19 imorrn. Mest "hemma"-saker, saker man har i huset, köket och så. Vi rullade chokladbollar och maratontittade på "Girl meets cowboy" på TV3, sen vid sju drog jag hem för att äta.
Ikväll har jag inte gjort sådär jättemycket, suttit hemma och så. Imorrn har jag inga planer på att hitta på något, så slå en pling om du vill göra mig sällskap. Ha en trevlig kväll. :)
2008-09-04
 20:34:38

Hjälp sökes

Förresten... Jag skulle behöva lite designhjälp till min blogg. Om någon är frivillig skulle det vara jättesnällt om ni hörde av er! Skriv antingen en kommentar i bloggen, ett gästboksinlägg till mig på Playahead (jag heter September om du undrade) eller skriv på msn till [email protected]. Endast seriösa personer får svar!
Det var väl allt jag hade att säga nu... hoppas på svar från någon. Vore som sagt jättegulligt. Tack på förhand.
Ciao!
2008-09-04
 20:29:28

Thursday evening

Idag slutade vi 12.25 och det var rena rama drömmen. Nu slutar jag samtidigt som Fredrik och det är väl bra om vi ska träffas. Vi gick hem hit efter plugget, åt lite äppelpaj som jag bakade igår (höhö, stolt) och sen såg vi på "Rush Hour 3". Vid fem skulle han få skjuts hem av sin mamma och då satt jag vid datorn ett tag. Ikväll har jag inte gjort sådär jättemycket, såg på teve och så har jag läst lite i min engelska-deckare.

Jag måste erkänna att jag inte har så mycket fantasi nuförtiden, angående det lilla innehållet i bloggen. Men ja... ni får väl nöja er med det här tillsvidare, då min lilla svacka försvinner.
Ha en bra kväll, så hörs vi. :)

2008-09-03
 19:08:26

It's been a while

Jorå, men jag hinner tyvärr inte skriva så mycket nu. Ska krypa ner i badet och mysa ikväll, rätt skönt när man har det tufft i skolan. Äh, det löser sig (eller?).
Idag har det inte varit något speciellt precis... mest bara plugg och sånt. Imorrn slutar vi tidigt (yeehaa!), vilket är skönt.
Ja ja. Orkar inte skriva mer, ha en bra kväll. :)