2008-07-27
 15:09:22

Åker ikväll folks!

Så nu har jag faktiskt äntligen packat klart. Bortsett från tandborsten är jag klar med allt jag bör ha med mig under en vecka, och jag lyckades hålla mig till två väskor, en större för kläder och allt sådant, och sen en lite mindre väska med kudde, påslakan, handdukar och småsaker; typ kortlekar och sådant.
Jag kommer hem igen tisdagen den femte augusti, och det känns som att det kommer bli rätt länge. Men vem vet, så länge jag har kul går tiden fort och sen står man där vid båten igen, fast man ska åka från Visby hem igen. Eller åtminstone till Nynäshamn, därifrån är det en bit. Pappa ska tydligen hämta mig, så jag slipper oroa mig för att åka kommunalt. Yeah, life is so damn good.

Nackdelen med Fredriks landställe är att de bor långt ifrån både Visby och ett bra badställe, tvivlar på att de ens bor nära ett badställe över huvud taget, haha. Men det finns väl andra saker att göra där, troligtvis. Som jag sa förut så ska vi ju måla om ett hus, och gud vet hur det kommer att gå för mig. Jag är ju så kort så jag kan väl måla den allra nedersta delen av huset. Ha ha ha. Livet här nere är däremot inte så jäkla roligt.

Nej, dags att äta något. Åt frukost så himla sent, så nu ska jag fixa lunch. (höhö, tio över tre?)
Ni får ha det så bra här i Stockholm och så hörs vi när jag kommer hem eller så kan ni helt enkelt slå en signal eller skriva ett sms till mobilen. Ni som inte har numret får fråga runt. Ciao bello! :)
2008-07-26
 17:27:13

Packar färdigt inför morgondagens resa

Nu kommer jag att ha med mig tre väskor till Gotland. Men lugn - en av dem är handväskan (hihi). I en av väskorna har jag med mig kudde, påslakan och sådant till sängen. I den andra, lite större, har jag kläder, solkräm, hudkräm, borste, tandborste och tandkräm, smink ifall jag vill vara lite extra söt en viss dag, kortlek, laddare och så kommer jag att packa ner något mer ifall jag hittar något vettigt att ta med.
Jag behöver nog inte säga att jag hoppas på bra väder, det ser faktiskt ut att bli bra väder hela veckan och lite till.
Tänkte bara skriva lite nu innan jag fortsätter, men ha det bra!
2008-07-25
 17:00:39

Varma dagar i Stockholm

... som denna, med andra ord. Härligt!
Jag, mamma och pappa satt på Santorini Kolgrill, jag åt en glass och pappa åt lunch, mamma drack Loka. Vi satt egentligen där bara för att hålla pappa sällskap när han åt lunch efter jobbet.
Har precis bokat biljetten till och hem från Gotland nu, kollar priser på telefonen jag vill köpa. Billigaste ligger på två och ett halvt, så det borde man väl satsa på. Pappa säger att det kan bli billigare om en månad eller så, men så länge vill jag inte vänta och hur mycket billigare kan det egentligen bli? Jag vill köpa den INNAN jag fyller år, för jag börjar bli rätt trött på den telefonen jag har nu. Jag blir tokig, båda mina föräldrar vill att jag ska vänta en vecka eller två. Jag har alltid haft så dåligt med tålamod, så jag kommer aldrig kunna vänta så länge. Men jag lär väl få göra det nu. Suck.

Ikväll ska jag ta mig an packningen för en dryg vecka ute på Gotland. Vi ska tydligen måla om ett av deras hus, så jag får packa ner lite slitna och "ofina" kläder. Haha, hur kommer det gå för mig att måla ett hus?
Nej, dags att lägga av. Ska försöka skriva en gång till innan jag åker, men annars hörs vi självklart när jag är hemma igen, nästnästa tisdag, den femte augusti. Ha en grym kväll!

2008-07-22
 21:00:58

Irriterad

Datorn hänger sig lite då och då, men det är väl pappas alla tusentals program på datorn som segar ner den. Jag startade precis om den men det går ju lika segt ändå. Börjar bli tokig snart.
Ännu mer tokig blir jag för att jag inte har något bättre för mig än att sitta här framför datorn. Jag vill ut men det är verkligen ingen hemma. Vissa svarar inte, de flesta är inte hemma. Jag känner mig äckligt instängd, handikappad.
Igår var jag i Visättra igen hos Fredrik. Det var skönt att vi fick träffas igen efter den här långa tiden som har gått. Åtminstone kändes det som om det var länge, men nu ska man väl inte klaga om man har fått ha åtminstone lite kul. Vi värmde pizza i ugnen och satt och pratade, såg på teve och myste lite.

Vi fick hem teven idag som pappa hade beställt. En 50-tummare från Samsung, skitfin. Vi har städat hela huset och gjort om i vardagsrummet lite grann, det ser väl lite stökigt ut med tanke på alla dvdfilmer som står uppradade på golvet, men det löser sig när vi har köpt en ny hylla.
De nya hemtelefonerna har installerats och de är mycket mer finessrika än de gamla. Till exempel får man ställa in egna gulliga ringsignaler, det är en hyfsad färgdisplay och SMS-funktion! Det är väl nästan som en mobiltelefon, haha.
Anyway, dags att pysa ur bloggen nu. Ha en trevlig kväll (som inte jag hade, hmpf)!
2008-07-20
 21:38:41

yeeeeeeeeeeeeeeeees!

Äntligen hemma!
Efter en dryg veckas seg vistelse i Trollhättan/Göteborg åkte vi äntligen hem idag. Egentligen skulle jag ha varit hemma redan igår men pappa ångrade sig igen. Well well, lika bra. Jag är i alla fall hemma nu, och när jag kom hem packade jag direkt upp kläder plus det jag handlat där borta; en vit klänning från Sisters på tokrea för 59 :-, ett halsband med hjärta som går att öppna och sätta foton i, två böcker och den gulliga lilla "plånboken" i rosa från Guldfynd. Kände faktiskt inte för att tömma ut hela plånboken, utan lite ekonomisk måste jag ju vara eftersom jag ska spara till att köpa en telefon. Minns ni när jag skrev om den röda Sony Ericsson Walkmantelefonen W910i? Jag har ångrat mig - till färgen, alltså. Nu vill jag ha den här...

    


Många säger att det krånglar med den röda telefonens programvara, att det är mycket som har gått snett med denna eftersom den är den första W910i-modellen. Nu har de gjort om den, i andra färger dessutom, och den svarta är bättre. Och så är den ju jättesnygg, tycker jag.
Visserligen är det Kent som har designat den. Jag personligen har Kent som etta eller tvåa på min hatlista bland musikband och -artister. Men, vad gör det så länge det inte står KENT inpräntat på mobilen? Jag har själv åkt och kollat på mobilen flera gånger och jag har inte hittat det minsta spår av någon sådan ful ingravering. Dessvärre tror jag att det kan finnas några bilder, musikvideos eller låtar med Kent, men de får jag se till att radera illa kvickt. Och om det är som det brukar vara med saker som finns på telefoner från början att man inte kan radera dem så får jag väl... leva med det.
Priset på mobiltelefonen i fråga varierar, det går upp och ner som berg och dalbanor. 4395, 2495 eller 3995 kronor har jag sett lite överallt. Det gäller att hitta det lägsta så slipper jag bli så fruktansvärt pank och skuldsatt.

Äsch. Dags att avrunda och sluta snacka telefoner. Hoppas att jag får en dator när jag fyller år! Ska jag vara ärlig så tror jag att jag får en... mamma pratade om att hon och pappa håller på och kollar datorer "lagom till min födelsedag". Hey presto, låter som en present, va?

Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi! =]
2008-07-16
 18:50:35

I am so bored

Ja, klart att jag har tråkigt.
För tillfället är jag i Trollhättan, vi är egentligen här för att se min brorsa och hans lag spela och förhoppningsvis vinna Gothia Cup. Men, jag tvivlar nästan på att det är för samma anledning vi är här fortfarande. Vi kom hit i fredags och åker hem på lördag. Skitskönt.

Idag var jag och mamma inne i Göteborg och såg Brommapojkarna köra match mot Thamrong Thai, den match jag och mamma har längtat efter. Trots att vi underskattat thailändarna och nästan "vetat" att vi skulle vinna med 30-0 vart det en jämn match som slutade 5-3. Jesper berättade (och visade) efter matchen vad thailändarna hade haft för hemlig och mycket diskret taktik; nypningar. Hela laget hade röda nypmärken på armarna och ryggen och jag kunde inte låta bli att undra om de visste att de skulle förlora. Det stod ett gäng thailändska kvinnor vid sidan av planen och hejade på som bara den så fort thailändarna rörde bollen. Gulligt och roligt.
Jag och mamma gick runt i affärer efter matchen tills det började regna, då vi åkte hem.

Igår var vi förresten på Gothia Cup-invigningen. Jag måste säga att det var bland det häftigaste jag sett och varit med om. Roligt, kul och intressant. Alla länder presenterades och de på scenen sjöng och dansade, det var kul. Sen skulle vi alla 52000+ i publiken sjunga med i SingStar, vilket var rätt oväntat. Jag som inte kan sjunga, sjöng bara med lite grann i refrängen men det var nog ingenting som märktes. Tack och lov.
Vi missade tyvärr bröllopet, jag och mamma. Vi var tvugna att gå halv tio för att hinna med bussen hem, så jag fick besviket nog inte se när det svenska paret gifte sig mitt på plan framför hela publiken som jublade så pass högt att jag och mamma hörde det hundra meter bort. Än en gång, jag är riktigt besviken över att jag missade det.

Nej, dags att avrunda nu. Ikväll gör jag som jag brukar här, ligger och läser, snackar i telefon och lyssnar på musik. Jag börjar bli riktigt uttråkad nu, ta mig hem!
2008-07-08
 19:09:15

Home Sweet Home

Hej hopp!

Nu är jag hemma igen, eller nja, sen i söndags. Vi har haft en helskön helg ute på Utö med massa sol och bad. Först låg vi på stranden och bara solade, men sen kastade Fredrik ner mig i vattnet. Vilken liten jävel, va? ;)
Mysiga kvällar, vi grillade båda kvällarna och lunchen på andra dagen vid stranden, vi spelade kubb och varpa ute på tomten vilket var väldigt kul.
Jag och Fredrik cyklade från en restaurang när vi skulle hem mot stugan igen. Vi som inte är där så ofta kände ju inte till vägarna så bra så vi cyklade fel en gång och cyklade tillbaka. Eller nja, fel var det inte egentligen fick vi reda på senare, det var bara en annan och mycket snabbare väg. Men, vad ska man göra åt saken?
Och som jag inte hade trott innan så fick jag och Fredrik dela stuga. Så förbannat mysigt att sova bredvid honom... :)

Vi hade det kul i alla fall, tur med vädret. På fredag åker vi till Trollhättan (igen, uh) och brorsan ska spela Gothia Cup i Göteborg. Jag har verkligen inte lust att bo i Trollhättan i en hel vecka, förlåt - men jag orkar bara inte. Hoppas bara att det går bra i fotbollen. ;)
Ha en bra kväll! /N

2008-07-04
 14:16:47

Utö ikväll

Så ikväll åker jag och Fredrik till Utö och stannar där två nätter. Vi kommer att ha så galet kul, hoppas jag. Vi kommer nog att bada om vädret håller i sig, vilket jag hoppas på och som det ser ut nu så blir det nog bra. Annars har vi ju alltid morgondagen på oss. ;)
Jag har packat klart och nu sitter jag hos Fredrik, han har också packat sitt. Vi ska gå och äta något på Östbergagrillen snart, sen drar vi till mig och packar ner resten som jag kanske kan behöva. Sen åker vi, helt enkelt.

Skriver något när jag är hemma igen, ha en treeeevlig helg! :)

/N
2008-07-01
 18:14:45

Sunshine in the rain

Först var det jätteskönt väder ute idag. Jag och Emilie gick ut i parken, åt frukost och solade. Sen gick vi in, åt lunch och gick hem till mig och solade där på min balkong.
Fredrik kom över en stund senare och vi satt därute och bara solade, det var riktigt skönt. Jag har faktiskt blivit jättebrun, det ser lite kul ut vid min bikinilinje där jag är riktigt blek. Äsch, det är ändå ingen som kommer att se den. Förhoppningsvis... (a)
Imorrn hoppas jag på bra väder, för då ska jag och Fredrik åka in till Farsta och fika. Sen på torsdag blir det sola igen på morgonen med Emilie. Vi får se hur brun jag blir efter sommaren...!
Ikväll har jag inga planer på att hitta på något. Kanske bara blir hemma. Det blev ju jättekonstigt väder nu, först på förmiddagen var det riktigt varmt och sol ute, några små moln. Men vid fyra började det regna och då fick vi illa kvickt ta in dynorna på stolarna igen för att de inte skulle bli blöta. Men de hade ju såklart redan hunnit bli blöta så nu ligger de och torkar. Sitter och spelar spel på Facebook; har spelat Marble Lines och nu spelar jag Crystal Caverns, båda går ungefär ut på att samla tre kulor av samma färg i rad så försvinner de. Det sistnämnda är dock mycket mer stressigt då man knappt har någon tid på sig innan spelet är slut. Synd, men det gäller att lära sig.
Strax mat hoppas jag, sen kommer jag att råchilla hela kvällen. Ha en bra kväll!