2008-05-29
 22:10:21

Torsdag

Idag skulle jag ha dragit till Farsta Centrum med Fredrik men det blev så sent när vi kom till hans pappa och lämnade av väskorna så vi ställde in det. Istället förhörde vi varandra på engelskan, satt vid datorn och lagade senare mat. Det blev kycklingfilé i ugn och klyftpotatis, himmelskt! Jag är glad över att Fredrik kan laga mat - hade jag gjort det där själv hade alltihopa slutat i brand.
Så vi ställde in Farsta idag och gjorde lite nyttigare saker som att plugga och så.

Imorrn är det FREDAG och åh, vad jag har längtat! Ska bli så skönt, sen slutar vi plugget snart. YES!

PUSS! /N

2008-05-28
 18:11:38

Ny dag, nya händelser. 28/5

Idag har jag haft en rätt "sådär" dag. Hade matteprov idag, det gick inte så värst bra, men jag hoppas på ett G i alla fall. Det lilla betyget jag får på provet kan knappast förändra mitt betyg så jättemycket, betygen ska sättas på fredag och idag är det onsdag. Två dagar kvar, sen är det för sent för att försöka få bättre betyg, helt enkelt.
Det blev tacos till lunch idag! Förutom att köttfärsen var lite väl såsig, som Fredrik påstod det så verkade den vara kokt - tacosgalning som han är, annars var det okej. Efter lunchen hade vi spanska, sen prov. Som sista lektion hade vi svenska och jag och Fredrik finslipade lite på vår uppsats om Israel/Palestina-konflikten. Nästa gång blir vi helt klara och ska lämna in, vilket känns skönt. Då har vi ingenting kvar att jobba med eller plugga på. Åh, snart är det sommarlov!
Efter plugget drog jag hem, satte mig på balkongen med en Loka Citron och det senaste numret av VeckoRevyn som jag fick hem i brevlådan idag. Det var ett par sidor som engagerade mig mest, där det stod om att VeckoRevyn har startat en namninsamling för att protestera mot våldtäkter. Jag själv gick in på hemsidan www.veckorevyn.com och skrev på, och här står jag på listan:

www.veckorevyn.com/skrivpa - besök länken och så förstår du.

Hade inte så mycket mer att dela med mig av, dagen har inte kommit så långt. Ikväll blir det nog mest att vara hemma och så, se på teve. Ha en bra kväll!

PUSS! /N
2008-05-27
 18:00:01

27/5-2008

Plugg som vanligt med matte som start på morgonen. Höll på att somna under lektionen, det var så himla uttråkande att sitta där och lyssna på Lottas genomgångar. Gjorde lite rep. uppgifter, sen blev jag nöjd. Lektionen slutade tio och då gick vi upp till Janne och körde 80 minuters SO. VI håller på och skriver en slags artikel om Palestina / Israel-konflikten, vilket i sig inte är så intressant för mig men det kan vara bra att lära sig lite om sånt här. Jag och Fredrik är snart klara, vi ska skriva ner lite personliga tankar, åsikter och slutsatser kring allt, sen är vi klara.
Dagen fortsatte med lunch, korv med bröd. Det var någonting vi inte hade i skolan idag, så vi fick denna enkla lunch plus att vi fick dricka ur engångsmuggar. HAHA, skolan går rakt neråt ekonomiskt sett.
Imorrn är det onsdag och mitt i skolveckan. Just den dagen känns så tragisk, "åh, halva skolveckan har gått so far, det är alltså lika mycket kvar...". Plus att jag har INT-matte. Så himla trött på det här, att sluta tio över fyra den dagen då man är som mest slutkörd - nästan. Usch, jag hatar verkligen att gå i skola. Ska bli så skönt med sommarlov snart!
På tisdag ska vi ju ut till Rösjön vid Sollentuna och tälta med klassen. Det ska nog bli kul. Grillning vid egenfixad eld på kvällen, det låter faktiskt mysigt. En natt bara, men det ska nog bli kul ändå.

Jaha ja, hade inte så mycket mer att dela med mig av. Ha en bra kväll, vi hörs!

/N
2008-05-25
 13:12:14

Söndag - mors dag.

Igår kväll träffade jag Johan, Lisa, Sandra och Ludde. Vi var ute ett tag och gick lite, sen gick vi och inhandlade snacks inför Eurovision Song Contest. Vi hade nog rätt höga förhoppningar på Charlotte igår kväll, men allt medan kvällen gick så förstod vi att det var omöjligt att hamna bland toppbidragen. 18:e plats hamnade vi alltså på, till slut. Helt otroligt! Jag trodde verkligen att det skulle hålla, vi hade ju en låt på engelska (som inte många andra hade, men tyvärr kom längre upp än Sverige) och den var ju inte alltför överdriven. Se på Bosnien-Hercegovina till exempel - förlåt, Armin, men de var faktiskt inte bra.
Måste avrunda nu, ska ner och färga håret igen! :) Hoppas att det blir bra... Jag kanske skriver mer ikväll, vi får se.

PUSS! /N

2008-05-23
 15:17:13

Hemma igen

Dagen var riktigt trist. Kände direkt då jag kom dit att jag inte hade något där att göra. Hoppas att jag gjorde alla nöjda nu.

Ikväll blir det alltså film med Fredrik på bio. Vet dock inte när, men han skulle ringa mig när han kollat upp det där. Ska fixa mig lite grann, har precis duschat. Hörs imorrn eller en annan dag.

PUSS! /N
2008-05-23
 09:03:00

Friidrottsdag

ÅNGEST!
Lyssnar på musik, försöker vakna till lite och bli lite peppad inför dagen som väntar. Känner dock inget intresse och inget brinnande behov av att springa 80 meter, hoppa längd- och höjdhopp, köra tresteg och allt annat som man bara vill spy av.
Ikväll blir det bio igen. Ska se den nya "Indiana Jones" med Fredrik. Inte direkt min filmsmak, men bio är alltid kul och jag har aldrig gått på bio med Fredrik själv, konstigt nog efter alla dessa 14 månader... :)
Nej men nu ska jag ta och äta lite frukost, sen göra mig i ordning och dra ut till bussen. Önska mig lycka till!

PUSS! /N
2008-05-22
 19:45:00

Torsdag

Hej hopp!
Idag har min dag varit... nja, sådär. Prov i fysik, om ellära och magnetism, vilket gick bottendåligt. Äh. Det löser sig nog.
Håller på och skriver en engelskanovell, försöker vara riktigt noggrann med den eftersom den avgör om jag ska få ett VG eller MVG i betyg nu. Let's Get To Work!

Imorrn är det friidrottsdag på Kärrtorps IP, 11.30-13.30. Två timmars TERROR! Jag har verkligen inte lust, jag hatar att idrotta över huvud taget. Jogging är okej, fotboll likaså... resten är bara tråkigt.

Jaha... jag hade inte så mycket mer att skriva idag, men jag kanske skriver imorrn, jag får se. Ha en bra kväll!

PUSS! /N
2008-05-20
 17:32:24

Tisdag - terror terror terror

Matte på morgonen. Det förklarar delvis rubriken. Men, snart är det friidrottsdag på g, närmare bestämt på fredag, och jag har verkligen inte lust. Kan dessvärre inte skolka för att...
1) Jag är egentligen inte sådan.
2) Vi får "bonuspoäng" om 90% eller mer av vår klass är närvarande. Ska väl göra alla glada nån gång...
3) Mina föräldrar kommer ju att få veta. Allt som göms i snö kommer fram i tö.

... så jag kommer dit. I'm in. Unfortunately.

Anyway. Har inte ätit lunch idag, köpte en glass i cafeterian och har knaprat i mig en del tuggummin. Klockan är nu i skrivande stund halv sex och det känns som att jag ska svimma. Ingen mat än, det lär dröja ett bra tag. Åh, hjälp mig.

PUSS! /N
2008-05-19
 18:52:06

Skola igen.

Jaha ja. Hamburgare till lunch i alla fall. YES! Något bra när man kommer tillbaka efter två veckors arbete på restaurang. Eller nja, alla jobbade ju inte där. Men de flesta jobbade ju. (Förutom Fredrik Johansson som jobbade två dagar, jag vet inte varför han inte jobbade de andra dagarna men jag kan gissa på att han var otroligt lat bara.)
Såg film med Fredrik nyss, var egentligen inte sådär jätteintresserad men så länge han ville se filmen var det okej. Filmen hette "In the line of fire" och handlade om ett gäng poliser som skulle jaga någon snubbe. Långtråkig film.
Första skoldagen var lite... ja, jag hade ju hellre varit kvar på restaurangen. Det blev lite Hamlet på engelskan och en ny uppgift i SO, vi ska parvis skriva en uppsats om konflikten mellan palestinier och israeler.

Den tredje till fjärde juni ska vi tälta vid Rösjöcampingen med klassen. Det ska nog bli rätt kul, hoppas jag. Har dock inget tält, men det löser sig nog... ;)

PUSS! /N
2008-05-18
 12:40:39

Välkommen till den nya bloggen!

Förr hade jag en blogg som hette www.baranathas.blogg.se, men jag valde att ta bort den och starta om på nytt med denna. Så njut av all läsning du kommer att få under den närmsta framtiden - och lev livet!

PUSS! /N