2008-08-31
 13:20:20

Söndag

Hej hopp.
Igår kväll kom jag hem till Fredrik vid kvart i åtta, vi satt och såg på teve ett bra tag och sen gick vi och la oss. Nu har vi precis ätit frukost och jag ska dra hem snart. Vet dock inte vad jag ska göra sen men det gör detsamma, måste nog vila upp mig tills imorrn.
Igår var "NRJ in the park" i Kungsträdgården, tänkte dra dit men vi ångrade oss och stannade hemma, det var väl lika bra.
Nu ska jag logga ut, ha en bra dag!
2008-08-29
 16:50:35

Nathalies Radio... haha.

Idag har jag haft en rätt bra skoldag. I början av dagen kunde jag knappt prata, vilket var rätt jobbigt. Men nu har jag återgått till min hesa kråkröst och det är ju härligt. Nej, jag skojade bara.
Vi började tio över åtta med matte/NO med Martin. Rätt skön lektion ändå faktiskt, han lär bra och han har inga tråkiga lektioner, lite roligare uppgifter att göra också.
Sen hade vi språk, vi läste en text om spöken och grejer. Rubriken löd; "Crees en fantasmas?" vilket betyder, "Tror du på spöken?". Så rädd blev man inte, och jag har aldrig trott på spöken, kommer aldrig att göra det heller. ;)

Anyway. Ikväll har jag ingen aning om jag ska hitta på något - Emilie kanske är hemma? :) Imorrn kanske jag ska sova hos Fredrik men hur vet jag inte (han har ju en enmanssäng, schyst plats man lär få). Vi får se hur det blir med den saken.

Just det, ska berätta lite om en svenskauppgift vi har fått.
Vi ska, med hjälp av ett program som heter Audacity, göra som ett eget radioprogram med 50% musik och 50% snack om ett ämne som berör en själv och som det är meningen att beröra "lyssnarna". Till exempel ska man då inte sitta och älta sorgen efter att Djurgården mosades igår med typ 5-0 eller 4-0, utan kanske ett mer personligt ämne som "ensamhet", vi fick höra på en sådan presentation idag om just ämnet "ensamhet" och det lät jäkligt avancerat. Man får ju hoppas att man klarar av det där.

Tänkte dra mig undan ett tag nu, chilla lite. Ha en bra kväll, så hörs vi. Puss på er.
N.
2008-08-28
 14:20:58

Kort skoldag!

Jag älskar mina torsdagar i skolan. Bortsett från att vi börjar tio över åtta på morgonen är det bra. Vi har Martin på morgonen i matte/NO och sen har vi So/Sv med Janne, lunch och språk. Sen slutar vi tio över ett, eller som de andra som slutar fem i halv ett. Det är väl ingen större skillnad, det är bara vår spanska som ska ha sista lektionen.
I morse kände jag verkligen inte för att gå upp. Jag sa ju igår kväll att jag skulle försöka sova tidigt. Visst, jag gick och la mig i sängen tio ungefär, men fick sova halv tolv. Tack. Schyst. Pratade med Fredrik i en och en halv timme, jag tänkte knappt på tiden förrän jag började bli trött mot slutet, så vi pratade klart och sen la vi på vid halv tolv, då jag äntligen fick sova. Idag är man då ungefär lika trött som igår, hesare, men med lättare andning genom näsan. Skönt.
Just nu sitter jag hemma hos Fredrik, vi ska ner och handla något att äta på snart och sen ska vi plugga. Jag har min spanskaläxa, och jag tror att Fredrik skulle plugga franska. Kul att vi inte har samma språk...

Borde nog sluta skriva nu så att Fredrik slipper vänta på mig. (a)
Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi. Puss på er.
2008-08-27
 21:30:06

Hey

Jag vet inte varför men de senaste dagarna har jag varit så otroligt trött. Konstant. Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig om en timme åtminstone, för att gå upp kvart över sju och ha en jobbig dag i skolan igen. Visserligen slutar vi tidigt, men skola överhuvudtaget när man är trött gör att man vill sätta en kula i tinningen på sig själv.

Idag hade vi glosförhör i engelska. Hoppas att det gick bra, det kändes i alla fall som att det gjorde det. Britt har lovat mig kakor på skolavslutningen om jag lyckas få alla rätt... hahaha. Riktigt bra deal, eller hur?
I alla fall. Det var som vanligt inget speciellt som hände idag i plugget, mest bara vanliga lektioner som man ville somna på. Niklas Lund somnade på SO:n och jävlar vilket skäll han fick av Janne. Undrar om det inte vankas hemringning...?
Jag har varit nära att somna i skolan, skulle kunna göra det på NO:n men aldrig somna på Jannes lektioner. Han ser direkt och då får man skit. Jättekul.
Jag tror att jag ska sova snart, i alla fall gå och lägga mig. Godnatt!

2008-08-26
 21:11:45

Förkyld...

Så nu har blixten slagit ner i mig också, den som smittar alla med äcklig förkylning. Tack gode gud. (nej)
Skoldagen klarade man alltså av på gränsen till att somna under varje lektion. Värst var det under bildlektionen. Vi har en ny lärare som heter Anna-Karin och hon har en himla förmåga att förklara om allt tusen gånger. Det är det värsta jag vet, folk som inte tror att vi kan klara av att måla en bild. Yeah, sure.
Igår var det derbymatch mellan AIK och Hammarby, vilken som man inte blev förvånad över slutade med att folk kastade in saker på planen, bl a smällare och liknande. Varför kan de inte bara för någon gångs skull bara låta spelarna köra klart matchen? *klart besviken*
Anyway. Har lite engelskaglosor att bläddra igenom och sen ska jag ta tag i en ny spanskaläxa; skriva tjugo meningar om ett land eller ett ställe. Har verkligen inte lust nu...
2008-08-25
 19:24:40

Måndag - skola igen.

Jodå. Och jag börjar tråkigt nog vänja mig vid att gå i skolan. Däremot de tidiga morgnarna är fortfarande en stor plåga som man helt enkelt måste bli kvitt. Usch, vad jag hatar skola och allt som hör till skiten.
Ja ja. Det är bara några veckor kvar till prao och sen lov. JA!
2008-08-24
 20:10:58

Med gott samvete

Jag köpte dock inget till mig själv idag bortsett från lunch för att mätta den skrikande magen. Mamma däremot köpte några skålar och så handlade vi mat på Vivo i Högdalen. Först var vi här...


Och sen gick vi längs Kungsgatan ner mot Hötorget och åkte hem efter ett par timmar. Rätt skönt att gå i stan i det rätt fina vädret idag!
Imorrn börjar plugget igen och man bara undrar hur länge till man ska palla. Har ju bara gått en vecka men har en massa saker att göra. Antar att det är så det "ska" vara. That's life.

Tänkte göra nån enkel middag snart, kan inte äta för sent heller. Som sagt är det ju måndag imorrn vilket betyder plugg och jag tänker bara... Why, God, Why?
Ciao bello!
2008-08-24
 13:20:23

Gone in a few

Hej hopp, sötnos.
Igår under dagen hade jag inget speciellt för mig, satt hemma och umgicks lite med mamma. Pappa och Jesper kommer hem från Holland imorrn så vi får leva livet här hemma en sista dag, men idag ska vi till stan istället.
Igår kväll kom Fredrik över för att sova här. Vi såg på "The Pink Panther strikes again" innan vi somnade. Helkul film, lite överdriven ibland men det är sånt man kan behöva för att få garva lite.
Imorse väckte han mig redan vid katastrofala åtta på morgonen, och jag var knappt vaken när han började gnälla om vatten. Så fick jag gå ut och hämta, medan jag fortfarande halvsov, haha.

Ska dra ner till bussen nu, jag skriver nog mer ikväll. PUSS!
2008-08-23
 12:11:58

Mohahahaha




... have a nice day! 

2008-08-21
 20:53:24

Regn ute igen

Usch och fy och blä. Jag gick hela vägen från Östberga hem i regnet, hittar inte min förbannade bussremsa nånstans så det led jag av nu. Min tjocktröja vart ett par kilo tyngre och den har jag nu slängt i smutsen, lika bra att byta. Vi såg på teve i Fredriks rum, eller nja - film. Han har satt upp sin teve på väggen nu så det fick vi inviga. Kul. Sen åt vi klyftpotatis och vitlökssås och höll hans pappa lite sällskap. Sen vid fem ungefär gick vi därifrån i regnet. Han skulle hem till sin mamma och jag skulle, ja - hem. Har ätit middag och så nu, ikväll ska jag ägna någon timme åt teven och sen ska jag ta mig an den engelska deckaren, en uppgift i engelska att läsa en bok och sedan skriva en recension om den.

Annars har dagen inte varit sådär annorlunda jämfört med vanliga skoldagar. Den var skönt kort, vi slutade tio över ett! :) Imorrn har vi temadag, vi börjar nio och slutar tre.
Har inte mycket mer att berätta om, men vi hörs en annan dag. Ha en bra kväll :)
2008-08-20
 17:16:25

Onsdag

En helt vanlig skoldag idag. Fick faktiskt ett skåp idag, precis under Johanna, precis som för två år sen. Fast nu har vi några hundra nummer högre än sist, och de ligger på ett... lite sämre ställe, fast ändå rätt skönt när man har svenska och SO hos Janne, bara en trappa ner till skåpen. Oftast är det perfekt, det är B-klassens gamla skåp vi har erövrat nu, fast just det spelar nog ingen roll.
Vi hade engelska, matte, So/Sv och avslutade dagen med slöjd vilket man bara ville hoppa av, fast nu när det är sista året kanske man ska börja tänka till lite och kanske inte skaffa sig skolk på betyget...

Imorrn ska jag nog träffa Fredrik tror jag, om han kan. Idag skulle han till läkaren och imorrn... hoppas jag att han inte har glömt att han ska göra något annat så att han måste ställa in "oss" igen. Äh, det fixar sig.
Har spanskauppgiften tills på fredag, men den blir jag klar med ikväll tror jag, det är inte så svårt, det är den där uppgiften där man ska berätta om sig själv. Vad fasen, det är ju bara kul att få prata om sig själv! (haha)
Har inget annat inplanerat ikväll, ska göra mina skoluppgifter och bara slappa tror jag. Läsa boken från engelskan, kanske... åh, suck.
Ha en bra kväll!
2008-08-19
 21:38:25

Första skoldagen - och redan en hemuppgift...

Jodå. Klart att vi fick det. Bomben släpptes på spanskalektionen då Sergio ville att vi ska skriva en A4 om oss själva. Well sure, good luck with that! Uppgiften är tills på fredag, tror jag. Visst, det kan väl gå rätt bra om man drygar ut på meningarna lite grann men... ja, kul blir det ju inte. Vi gjorde precis samma uppgift, fast i slutet av förra året, så lite tjatigt känns det ju. Men, nu är det en ny lärare som "vill" lära känna oss (eller egentligen bara veta vilken betygsnivå vi ligger på) så nu måste man skriva om allt igen, fast med lite nya meningar. Äsch, skitsamma. Det är ju sista året nu, så då måste man väl ge gärnet, antar jag.
Vi slutade tjugo över två efter en rätt chill mattelektion med nya läraren Martin. Vi såg på OS samtidigt som vi gjorde en tal-uppgift, typ som repetition. Stefan Holm missade en pallplats och hamnade fyra, det här är alltså vårt sämsta OS på 108 år! Förbannat dåligt, visst skäms man? Skada efter skada, miss efter miss... alltid precis så att vi hamnar utanför prispallen. Nu får vi hoppas på att Johan Wissman tar guld, det är vårt enda hopp vi har kvar.

Efter plugget satt jag, Lisa, Ludde och Emilie hemma hos mig och såg på tv, lite OS, The Simpsons och några andra program vi bara bläddrade emellan. Vid fem började alla dra hemåt och jag blev ensam kvar... haha.
Imorrn ska jag träffa Fredrik efter skolan och vi ska hem till honom och se tv på hans tv i rummet som de satte upp på väggen häromdagen. Kul kul. Ska ta och fixa mig och gå och lägga mig tidigt ikväll tror jag - om jag inte stannar uppe för att se South Park... ;)
Ha det bra, ta hand om er.
2008-08-18
 18:31:21

School's started.

Uppropet var inte ens en timme långt även om det kändes som en evighet. Jag kan knappt beskriva ångesten jag kände då jag klev in i skolans byggnad, usch vad jag bara ville därifrån. Det hade varit ett himla korkat val om det hade varit tisdag, för nu har de börjat ta hårdare tag kring skolkningen och om man inte kommer till lektionen rapporterar lärarna det till expeditionen som då ringer till ens föräldrar och frågar "är X sjuk idag?" ifall att man glömt att sjukanmäla, och om svaret blir nej fattar kanske skolan att man skolkar. Varför är de tvugna att vara så smarta? ;)
Så efter uppropet kånkade jag och Fredrik hem på våra påsar innehållande böcker från förra året. Vi drog hem till mig, åt lunch (thaimat, yes!) och gick sen och handlade lite chips till "Rush Hour" som vi såg på under dagen. Vid tre gick Fredrik hem och jag följde honom halvvägs, jag kände för att dra ut och gå lite. När jag väl kom hem satte jag mig och läste, en bok som heter "Jordens smartaste ord" av Fredrik Lindström. Den är rätt rolig, men seg att läsa igenom.

Anyway, ska ner och äta nu. Vi hörs!
2008-08-15
 20:09:36

Grattis mamma <3

Idag träffade jag Fredrik och det var meningen att vi skulle till Lisa senare också, men hon mådde inte riktigt bra så vi stannade hos Fredrik istället, lyssnade på lite musik och satt vid datorn ett tag. Sen gick vi ut och gick lite innan han skulle vidare hem mot sin mamma. Jag gick då hem, hade ingenting annat att göra. Vädret är faktiskt jättefint nu idag, och jag hoppas verkligen att det håller i sig till imorrn, då vi ska iväg till Kungsträdgården för årets sista Ung08 och The Voice-festivalen. Imorrn är det The Afterparty såklart, och det börjar 22:30 och slutar vid ett, vilket betyder att det börjar ungefär efter The Voice-festivalen. Bra, så att det inte krockar! Det ska bli riktigt kul att vara där, det kommer att finnas en massa andra aktiviteter där också, så det blir fullt upp hela kvällen antar jag, att gå runt där och kolla.
Kul kul, får verkligen hoppas att det blir bra väder så att kvällen blir värd att minnas.
Mamma fyller år idag, jag och Jesper köpte ett par söta örhängen till henne från Pilgrim. Mer hittade vi inte, tänkte köpa en kopp eller en kudde med "Världens bästa mamma"-motiv, men dessa föremål lyste med sin frånvaro. När stängde de Mique i Farsta, egentligen!?
Äsch, ska inte sitta här och babbla mycket till. Ska dra mig undan ett tag nu, men vi hörs imorrn eller på söndag. Ta hand om er!
2008-08-13
 12:10:39

Fredrik är hemma!

... och han ska komma hit idag. Ska bli så skönt att få träffa honom igen. Visst, det har gått åtta dagar sen vi träffades, men det känns betydligt mer. Vi ska gå och äta på Santorini kolgrill (Eftersom det är onsdag vilket betyder tacobuffé, och Fredrik har inte ätit tacos på över två veckor nu så han tyckte att det passade bra.) och det ska väl bli kul, bortsett från att jag inte gillar personalen där. Det är vår femhundrade dag idag, femhundra dagar sedan vi blev tillsammans och det känns nästan som att säga fem år. Men det känns kul, och jag är glad över att vi varit tillsammans såhär länge.

Jag har precis duschat och fixat mig lite, tänkte skriva lite grann innan han kommer. Vädret utomhus är väl sådär. Molnigt men solen kikar fram kanske någon minut då och då. För några dagar sen lyckades vi få helt klart mot kvällen, men dagen efter vet jag inte varför det inte höll sig. Så är det väl i Sverige, värmen håller inte i sig länge...
Ska nog sluta skriva nu, men jag skriver så fort jag får tillfälle igen.

Ha en bra dag! :)

2008-08-12
 19:39:59

Finns inget tråkigare

Ni vet sånt där folk som verkligen påstår sig vara något, exempelvis på nätet eller i sms. Dem går aldrig att skaka av sig, hur mycket man än försöker. Jag vill nästan sätta mig ner någonstans och gråta så fort jag stöter på en sådan. Vem, eller vad, tror de att de är egentligen? Försöker apa efter sin kompis som har jättestor respekt och hoppas få lika mycket respekt som henne om de bara beter sig som henne. Är inte det lite fel? Jag menar, är man sig själv slipper man härma andra och kan istället förtjäna respekt för någon man är och inte sträva efter respekt för någon man inte är.
RESPEKT är något man förtjänar, ingenting man kan tjata till sig eller ljuga till sig.
Så tänk på det, du.

2008-08-10
 19:44:14

Short notice

Ett kort inlägg innan jag måste dra igen - sitter hemma hos Lisa och vi ska dra ut snart, i det  tråkiga vädret tyvärr. Vi ska träffa Ludde vid skolan (åh hemska tanke, börjar om nio dagar...!) och sen vet jag inte vad vi hittar på. Dumt nog duggar det ute.
Haft en riktigt trist dag, ingenting att skriva om. Men vi hörs en annan dag. Ha en bra kväll! :)
2008-08-09
 13:21:39

It's here, it's finally here

Vi beställde min telefon i förrgår vid 16-tiden. Surprisingly kom den hem redan igår, så jag har laddat den, kopierat över alla kontakter, laddat över låtar, bilder och videos och nu är den väl någorlunda okej att använda. Himla härlig telefon, måste jag säga. Skön att skriva SMS med, har en himla massa härliga funktioner och den har dessutom externt minne. Jag tror att jag ska köpa ett nytt minneskort med kanske 2GB på, det jag har nu har hälften av det minnet och det klarar jag mig inte på, det gjorde jag inte på min förra telefon så det lär jag väl inte göra nu heller.
Anyway. Skulle bara skriva ett par snabba rader innan lunch. Har inga planer för dagen direkt, utan det får väl bli som det blir, kanske går ut en sväng om det är fint väder.
Hoppas på en bra dag för både mig och er, puss på er!
2008-08-07
 17:12:07

070808

Idag är det fult och bedrövligt väder ute, så det blev inga planer på att dra ut, nej. Skulle ha träffat Johan och Niklas, men de skulle träna gitarr och Johan ville inte tråka ihjäl mig så vi ska ses om någon timme istället. Lika bra kanske, vädret ser nog lite bättre ut nu än vad det gjorde under dagen.
Nej men nu ska jag ta mig härifrån och göra något innan jag blir tokig. Tänkte bara flyga in med ett sista meddelande och det är att vi har beställt telefonen nu! Yes mother, telefonen jag har tjatat så mycket om. Dock hittade vi en hel del blandad kritik, vissa säger att den är skitdålig, vissa säger att den är jättebra. Får hoppas att jag själv tycker att den är bra, för det verkade den vara.
Anyway, ha en bra kväll! :)

2008-08-06
 11:36:32

Home again

Trots att jag är hemma igen och allt det där med att det kanske är bättre på fastlandet så vill jag tillbaka. Fredrik är fortfarande kvar på Gotland i en vecka till, och ska jag vara ärlig så vill jag tillbaka. :(
Men men. Jag har haft en otroligt skön vecka där borta, vi var i Visby, på Tofta, Fårö och lite sådant, mest hemma. De hade en jättetrevlig och gullig bondgård, gammalt var det och inga djur kvar eftersom ingen orkade sköta om dem efter att Fredriks farmor dött för några år sen, hon som bodde där på heltid.
Anyway, vi träffade även Rasmus där på Gotland några gånger, åkte på hans moppe och gick i stan. Jag köpte faktiskt ingenting stort, tänkte köpa ett par nya solglasögon men eftersom jag kunde fixa mina gratis på en glasögonaffär så var det väl lika bra att behålla både brillorna och pengarna, hihi.

Vi grillade två gånger där borta. Första gången hade vi Rasmus på besök vilket blev den bästa grillningen också med det bästa köttet, Fredrik kunde inte sluta prata om hur gott det var och hur stolt han var över att det var just han som hade grillat... Puss på honom säger jag bara, han är så söt. *fniss*
Fredriks mamma Marianne var där i tre dagar, sen åkte hon hem igen. Vi hade då hunnit vara och bada en gång och varit hemma lite på gården/tomten. Vi åkte ju med henne dit, i bilen och på båten, sen åkte hon hem själv tidigt på onsdagsmorgonen.

Båtresan på vägen hem var lite småläskig, men det gick bra. Satt och sträckläste medan en barnfamilj kom och satte sig vid mig - tur för mig att jag inte fick en full idiot på halsen, usch och fy.
Så nu är jag alltså på fastlandet igen, hemma i Stockholm. Kan bara hoppas att jag får åka med familjen Larsson till Gotland en annan gång också - en upplevelse jag gärna gör om.
Ta hand om er, ha en bra dag. PUSS!