2009-06-22
 19:16:04

Att ge bort berömmelse omedvetet

Det är en sak jag inte förstår, och det är varför vi inte kan sluta snacka om alla dessa dumma idioter som kallar sig för Sveriges populäraste bloggare. Kissie och Paulina Danielsson hamnar i kategorin "Fjortis, lär aldrig växa upp". Blondinbella hamnar i "Man vet aldrig vart man har henne". Kenza däremot - hon hamnar i "förnuftig när hon inte festar varannan dag". Den blogg jag läser av dessa är den sistnämnda, men sedan hon fyllde 18 har det bara handlat om att dra på krogen och festa. Lite trist, börjar bli lite irriterande. Förhoppningsvis lär hon tröttna och börja skriva så intressant som hon tidigare gjorde.

Nåväl, återgår till ämnet. Vi skriver om dessa bloggare jämt och ständigt, irriterar oss och blir förbannade. "Hon den där jävla Kissie, varför ska hon hålla på så mycket? Hon är patetisk, kan slänga sig i väggen." Tänk på att vi som skriver detta i våra bloggar, vi är också bloggare. Kanske inte lika poppis, men man har väl några läsare i varje fall.
Och det dumma är att vi faktiskt gör reklam för dem när vi sitter och gnäller om dem. Det är så självklart att det inte går att säga något annat. Ändå gör vi det för att de syns så mycket överallt.
Det är som en ond liten cirkel, de gör allt för att synas, vi skriver om detta och de syns ännu mer.
Ganska dumt, faktiskt. Haha.


J

Nej precis, visserligen är Du & Jag Döden ganska mörk och inte sådär poppigt glad som världen ska framstå hela världen, men det är väl vi som är samtidens häxor och bränns på bål för att vi är annorlunda.

Nåt sånt.



PUBLICERAT: 2009-06-22, 23:55:22 | URL: http://merryhappy.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: