2009-07-31
 20:18:14

Fingernaglar funkar bra




Det här måste vara den skummaste lista man kan ha i en taxi. Vem fan klipper tånaglarna när man sitter i taxin?
This gotta be a joke. Right?
Då borde det gå bra att klippa fingernaglarna, om tånaglar är förbjudet. Eller hur?
2009-07-31
 19:15:50

Chloé, where are you?

Hej! Kom hem för ett litet tag sen, jag träffade mamma i Slussen strax efter tre. Vi gick runt och kollade i en del affärer, drn helt plötsligt fick jag ont i ryggen och det kändes som att jag skulle svimma. Ryssen är på väg, eller så kan man väl säga att det börjar bli lingonsäsong. I alla fall, jag ser inte fram emot det.


Köpte ingenting i stan, men jag hade siktet inställt på en kalender för 09/10 och en ny plånbok som vore bra nu inför skolstart. Hatar min nuvarande plånbok, i den kan jag inte ha någonting utan att den öppnas av sig själv. Det är ett sånt där metallfodral eller vad man ska säga, med ett lock bara som man trycker igen. Värdelöst. Dags för en riktig plånbok.
Jag hade en skitsnygg plånbok förut, i märket Chloe, som matchade min väska också. Såhär såg den ut!




Ja, jag är väldigt besviken över att jag inte hittar denna. Jag får väl leta lite till och se om jag hittar den.
Snart är det dags för käk, sen kommer Sandra hit. Hörs senare!
2009-07-31
 12:01:20

Solen skiner

God morgon!
Tänkte göra något jag inte vanligtvis gör under sommarloven - äta frukost. Haha, nej det är sant. Jag brukar gå upp senare än tolv och tycker då att det är onödigt att käka frukost, så då hoppar jag direkt till lunchen istället. Men nu ska jag äta frukost istället.


Så det blir till att dra till stan idag i det fina vädret. Skönt! Hoppas det håller i sig bara. Man blir verkligen pepp på att göra något när solen skiner.
Så jag hör väl av mig när vi är hemma igen, vet inte riktigt när det blir men vi får se.
Ha en riktigt bra dag!
2009-07-31
 02:08:45

Bloggen styr mitt liv. Definitivt.

Vad fan... den har tagit kontrollen över mig. Min blogg. Jag bara måste skriva i den. Jag kan inte sluta skriva om jag verkligen inte ska sova. Och jag är långt ifrån trött.
Sitter och lyssnar på musik... Jag är helt paralyserad. Det finns en del låtar som gör att jag automatiskt släpper allt. Slutar skriva, lutar mig bakåt och sluter ögonen. Bara njuter. Det är ett väldigt begränsat antal låtar som har den kraften. På min Spotify-lista finns det max fem. Och jag har totalt 72 låtar hittills. Haha, bravo.


Så imorgon ska vi till stan, mamma och jag. Fika, betrakta patetiskt folk, fönstershoppa, kanske köpa något litet. Ja, antingen blir det hårfärg, hår- eller ansiktsvård för min del. Mitt hår är en katastrof, så det blir nog det området jag prioriterar. Slitet, konstiga färger överallt, platt och äckligt. Trist. Ansiktet kan jag ta hand om senare. Har inte så mycket akne längre, så det är väl bara bra. Skönt!


Någon som vet hur man tar bort sitt konto på Woopa.se förresten? Jag hittar inte riktigt något ställe där som säger att man kan avsluta sitt medlemsskap. Allvarligt... Lurar de mig, eller?! Som tur är har jag inte gett ut några viktiga uppgifter. Hjälp mig! Jag vill inte vara medlem på en sida där de inte ens kan stava. Agusti?! Kom igen. Läser man bloggen vill man bara kräkas. Språkpolis som jag är.


Nej, nu vet jag inte ens vad jag skriver längre. Hörs imorgon!
2009-07-31
 00:02:47

Tv styr mitt liv... nästan

Hej hopp!
Vi har sett på "Criminal Minds" på Kanal 9, rätt bra faktiskt. Sen gick ju "Seinfeld" på femman också, men det har aldrig intresserat mig riktigt. Inte min humor.
Och nu har "Two and a half men" börjat! Kanon.
Det här blir garanterat mitt sista inlägg för kvällen. Hoppas ni hade en bra dag och en minst lika bra kväll! Godnatt.
2009-07-30
 21:50:05

Myskväll hemma

God kväll!
Idag gick jag och mamma ut i parken efter att pappa och Jeppe åkte till något ställe innan de åkte vidare till Danmark. Vi hann vara i parken i max en kvart, sen ringde pappa och sa att de glömt adressen vart de skulle, så vi fick gå hem och kolla det. Klantigt, haha. Men innan vi gick hem renplockade vi ett träd med körsbär, eller vad det nu var för bär. Goda var de i alla fall. :)


Just nu har jag och mamma en myskväll för oss själva, äter en massa snacks och ser på teve. Skulle egentligen ha träffat Sandra men jag tyckte det vore taskigt att lämna mamma själv, så vi träffas imorgon kväll istället.
Hade inte så mycket mer att berätta men jag hör av mig senare eller imorgon.
2009-07-30
 16:28:38

Hjälp!

Det finns en bokserie jag fastnat för, även om jag bara läst två av de fem böcker som skrivits. Nu har jag beställt hem de två följande böckerna - men hittar inte den sista på svenska! Jag blir tokig snart.
Om det är någon som känner till serien Magenta Orange, hjälp mig! Jag har första och andra boken, som på svenska heter "Magenta Orange - En tonårstjejs prövningar" och "Ärligt talat, Magenta!". Beställde hem "Magenta blir grön av avund" och "Magenta ser rött"... vart finns den sista boken och vad heter den på svenska?


Det är så irriterande när man inte hittar den sista av det man letar efter. Den sista som gör hela grejen komplett.
Typiskt.
2009-07-30
 13:47:57

Torsdag

God morgon.
Vaknade strax vid tolv, sitter här och undrar vad jag ska göra utav dagen. Det fina vädret som kom fram igår syns inte till idag, så det blir nog inte till att dra ut på någon värstingpromenad eller något. Jag och Emilie funderade ju till och med på att dra och bada igår. Haha, jo. Tänka sig hur fort vädret ändras.


Det är soligt ute, men fortfarande finns de där envisa molnen på himlen. Så man vet inte vad man vågar göra riktigt. Sätta sig ute och sola för att gå in fem minuter senare igen. Nä. Känns inte så aktuellt.
Nåja, jag får se vad jag gör. Gah, finns så många jag inte träffat på ett tag nu, måste tvinga hem dem från vart de nu än befinner sig. De är ju i alla fall inte hemma. Typiskt, eller hur? Just som man själv sitter hemma drar alla ut och reser.
2009-07-30
 00:20:32

Sova tidigt (!)

Hallå. Tänkte sova nu... Jag är faktiskt trött redan nu. Otroligt nog.
Hoppas kunna somna innan ett i alla fall. Stackars Jeppe ska upp vid tio, åker till Danmark och är där till på söndag, sen är de hemma i två veckor och åker sen till Holland. Tight schedule, verkligen.


Vi hörs imorgon, hoppas ni hade en bra kväll! Godnatt.
2009-07-29
 23:14:05

Back again

Gamla bloggdesignen är tillbaks. Men jag ska göra om headern. Snart.
Förslag på hur den ska se ut välkomnas gärna nere i kommentarsboxen!
2009-07-29
 15:46:04

Stay ups och skadade fötter

Tjena!
Emilie väckte mig strax innan tolv och bad mig komma över, så det var precis det jag gjorde. Borstade tänderna, tog på mig lite kläder och stack. Mindre än en minut senare stod jag utanför hennes dörr. Det är perfekt att bo så nära och kunna träffas så ofta. Om hon nu inte är upptagen, vilket hon brukar vara, haha.


Vi åt lunch hos henne, spaghetti med köttfärssås som smakade lite tacos, gick senare till Högdalen, och på vägen dit fick jag skavsår och blåsor (det går så fort!), eftersom jag var dum nog att gå i flipflop. Hade ju inte räknat med att vi skulle dra ut och när jag drog till Emilie, därför tog jag ju flipflop hem till henne. Och jag orkade inte gå hem och byta skor så jag får väl skylla mig själv lite. Emilie letade en hårfärg men den fanns inte på ICA där den brukar finnas, den var slut. Så hon köpte istället ett par såna där knästrumpor som hon skulle sätta fast i en... vad heter det? Någon av dem hette i alla fall "Stay ups". Hjälp mig, jag kan ingenting.
På vägen hem föreslog Emilie att jag skulle gå barfota, men eftersom jag aldrig går barfota har mina fötter inte haft en chans att vänja sig och bli lite hårdare och tåligare. Det blev med andra ord inte mycket bättre.


Ska ner och köpa glass med brorsan nu. Emilie skulle ut och träffa Nettan, Jocke, "Ryssen" och någon mer, kände att jag inte hade lust att hänga med, och dessutom behövde jag dra hem och plåstra om mina trasiga fötter, eftersom Emilie inte hade några plåster hemma.
Hör av mig lite senare, ha en fin eftermiddag!
2009-07-28
 23:45:35

Film

Tjena! Nu tänkte jag se film.
Hoppas dagen var bra. Godnatt!
2009-07-28
 21:59:50

-

Kan man vara allergisk mot kärlek?
2009-07-28
 21:14:09

...

GAAAH! FAN VAD JAG ÄR ARG.
2009-07-28
 14:17:22

Intryck - inte uttryck

Okej, det här med första intryck. Jag brukar inte gilla dem. Inte dem jag får höra att folk får av mig.
Det brukar faktiskt aldrig stämma in, det är det som är grejen.
När jag gick i Örbyskolan frågade alla nya människor jämt om jag var en... ja, plugghäst. Vill ni veta varför de frågade?
Jo, jag har glasögon. Oj, det går ett sus genom salen. Ett sånt där som när någon svimmar på golvet rakt framför ögonen på en. Eller fötterna. Det är väl mest logiskt.
Också har man fått höra bimborelaterade intryck. Fjortis, bimbo, klassens största bitch. Kul. Det är raka motsatsen till den där typiska plugghästen många tror att jag är. Sitter hemma. Är opopulär (vet inte hur man ska definera det, men). Pluggar tills ögonen trillar ur ögonhålorna.


Och sen fjortis-intrycket. Okej, jag kan erkänna att det var lite skumt när jag stod och gapade när vi skulle över ett träsk i början av åttan, och jag hade sprillans nya, vita skor (från Lacoste. Okej, jag erkänner!). Det kanske var lite överdrivet och jag lät säkerligen som en liten fjortis. Okej, jag vet. Jag skäms.
Men vad är det annars som definerar en pluggis? Glasögon får jag höra jämt. Det är väl för fan inget fel på det? Eller ska jag ta kål på pluggisintrycken för gott och skaffa linser istället, trots att blotta tanken på att peta mig själv i ögat är motbjudande?


Och, haha. Klassens bitch/bimbo har jag aldrig varit. Aldrig en slags mittpunkt. Har typ hela livet stått i skuggan och flinat för mig själv. Så det så.
Plugghäst vet jag att jag inte är. Så nästa gång, kolla för fan inte på glasögonen. Försök kolla någon annanstans (och inte nedanför halsen-strax ovanför magen...)!


Kommentera gärna nedan och berätta om vilka intryck folk fått av dig, som varit helt fel, eller bara roliga!
2009-07-28
 13:48:22

Ångest igen

Åh nej åh nej åh nej åh fan. Augusti närmar sig. Ångesten närmar sig. Herregud! Jag börjar gymnasiet! Kunde jag verkligen komma så långt? Ska jag vara ärlig trodde jag att jag skulle behöva gå om en klass. Eller något. Men det var jävla tur att jag slapp. Eller?! Jag är inte säker längre. Det kanske hade varit skönt att få förbereda sig ett år extra.


28/7. Räknar man med idag är det fyra dagar kvar på juli. Sommarmånaden som inte riktigt blev en sommarmånad, snarare en halv. Eller mindre? Man blev ju besviken i alla fall.
Känns inte som jag fått gjort många saker under lovet som jag räknat med. Sommarjobb blev ju uteslutet. Kände att jag skulle klara mig ändå, och det gjorde jag, eftersom jag vanligtvis inte är en sån där shoppingmänniska. Nuförtiden tappar jag lusten till att shoppa så fort jag ser kläder. Något är fel på mig. Jag älskar ju kläder.


I alla fall. Som ni säkert har märkt, nu och om inte tidigare, är jag riktigt sjukt nervös inför skolstarten och de första veckorna. Det är inte långt kvar tills vi börjar. Ungefär tre veckor. Och innan dess måste jag ringa Sjöängsskolan och be att få hemskickat mina betyg... Pinsamt! "Fan vad slarvig du är." "Ja... Jag vet." (ynklig röst)


Nej, ska försöka tänka på annat nu. Ha en fin dag!
2009-07-28
 02:03:28

Kändisskapets baksida?

Tja. Så kvällens/nattens sista inlägg blir väl nu... är skittrött men jag vet (och säkert ni också nuförtiden, hehe) att jag inte kommer somna direkt. Tar väl ett tag. Dessutom är jag hungrig.
Och jag hatar att gå och lägga mig hungrig! Men jag har inget val... för vi har verkligen ingenting att äta hemma. Drack en kopp choklad jag värmde på spisen för två timmar sen ungefär, då blev jag mätt för stunden (och varm... Det sägs att man somnar bättre om man dricker något varmt innan man somnar. Förslagsvis då inte kaffe, för det är ju känt för att ge motsatt effekt.), men nu är jag hungrig igen, och magen påminner mig helatiden genom att brumma och kurra. Kul.


20 unika läsare idag. Woho. Och en hel del kommentarer börjar strömma in. Fan vad kul! Fortsätt skriva kommentarer, jag gillar det. Då känns det mer som att folk läser bloggen och inte bara bläddrar ner till sista inlägget. Snällt att ge mig en unik träff, visserligen. Haha.
Okej, 20 unika läsare är väl inte sådär jättemycket. Såg till exempel på Kenzas blogg att hon haft ungefär 65.000 unika läsare idag (och en av dem är jag, haha). Visst, man kanske inte ska jämföra sig med en av Sveriges största bloggar. Jag som är en på dryga miljonen, om inte mer. Haha, vore inte det något - att äga Sveriges största blogg. Nej, så känd skulle jag inte vilja bli, se mig själv i tidningen och läsa en massa skumma rykten om mig själv.

Nej, aldrig. Johnny Depp till exempel ser aldrig filmer med sig själv i en av rollerna. Daniel Radcliffe läser inga recensioner av hans filmer (då mestadels Harry Potter, såklart. Undrar om man inte tröttnar efter nästan tio år i filmbranschen, innan man fyllt 20?). Men det beror väl på från person till person. Alex Schulman älskar ju att läsa kritik mot sig själv. Det ger honom någon slags kick. Och Carolina Gynning lägger ner bloggen. För att sedan starta en ny.


Ja, tydligen tampas man med kändisskapet på olika sätt. Gillar det, hatar det. Visst, fine - men är man med i leken får man leken tåla. Till en viss gräns.


Okej. Nu ska jag sova. Typ. Försöka, i alla fall. Hoppas ni hade en bra dag! Godnatt. ♥
2009-07-27
 22:06:17

En barfota skräckfilmssnubbe

Okej, det var längesen jag insåg det här, men det har tagit ända fram tills nu, för att skriva ett inlägg angående det.
Ernst Kirchsteiger är en riktigt obehaglig jävel. Han går barfota när han bygger om hus. Han är gay. Ser gay ut, i alla fall.




Kolla ovan. Han gör mig illamående! Shit, måste de ha just sommarprogram med honom i fyran?
Det är som en sexuell invit. Man har ingenting på sig när man träffar någon. Han har ingenting på sig. På fötterna.
Sättet han pratar på tar kål på mig. Det är någonting som gör att jag vill kräkas när jag ser honom och hör honom prata.


I alla fall. Har en annan sak att berätta också.
Det finns ett thai-massage-ställe vid mig, tre minuter hemifrån. Och de har följt trenden som många andra thai-massage-ställen haft för sig nuförtiden. Prostitution. Vad fan sysslar folk med?
Så tro fan inte att jag går dit om de nu fortfarande har öppet.


Och en sista grej - klicka här om du vill få dig ett litet skratt. Hörs senare!
2009-07-27
 16:20:47

Confusion

Blondinbella? Nä. Brunettbella.

Isabella Löwengrip har blivit brunett...





Jaha, så vad säger man? Ironiskt. Vad fan ska hon göra med sitt varumärke nu? Byta namn på alltihop? Bloggen, sitt smeknamn som alla kallar henne för, ska det bytas ut mot Brunettbella nu istället? Haha. Smart drag.
2009-07-27
 15:54:51

Sanning eller konsekvens?

Jag har tråkigt. Så tänker sno en grej från en blogg jag kikade in på häromdagen.

15 sanningar om mig!

1.
Jag är jävligt pedantisk.

2.
Jag lider (verkligen lider) av klaustrofobi.

(gah!)


3.
Jag har en jobbig tvångstanke, att alltid dra undan duschdraperiet när jag är i badrummet (tänker att någon står där bakom...)

4.
Jag kan inte sova (ensam) med ansiktet vänt från dörren in mot väggen. (Skratta på du bara, den bjuder jag på.)

5.
Folk brukar tro att jag är äldre än vad jag egentligen är... (Bra eller dåligt?)

6.
Jag är en riktig tevespelsnörd. Tro mig.

7.
Jag är förbannat blyg inför nya människor.

8.
Jag är höjdrädd (men åker ändå vissa berg-och-dalbanor.)

9.
Jag har blodfobi (inte lika stark längre, som tur är.)

10.
(Räknas det här som en sanning eller mer som fakta? Tycker det är pinsamt i varje fall.) Jag är 1.59 lång och har
storlek 39 i skor. Min bror som är 12, är drygt 1.45 lång och har samma skostorlek. Normalt?

11.
(Följd på nummer 10.) Jag känner bara en jämngammal som är kortare än mig. (Du vet vem du är, eller hur? ;) )

12.
Jag skrattar jätteofta åt mina egna skämt. (För att ingen förstår dem.)

13.
Jag går inte på A-brunnar. (Men jag kör inte med svart katt över gatan, nycklar på bordet m.m..)

14.
Jag är jäkligt kräsen i mat. (Så om du bjuder mig hem till dig på middag så får du en svår uppgift, med andra ord.)

15.
Jag har världens konstigaste humör och väldigt hett temprament nuförtiden.


Okej, så kul fick vi ha det nu. Blev inte alltför pinsamt, hehe. Bra det!
2009-07-27
 13:37:11

Tjoho

Carolina Gynning slutar inte blogga.
Visserligen lämnar hon bloggen på Stureplan.se, men hon startar en egen blogg någon annanstans i höst.
För visst kan man inte bara sluta blogga? Jag är helt fast. Skulle aldrig få för mig att lägga ner min blogg nu. Carolina Gynning kan tydligen lägga ner sin gamla, men för att sen skapa en ny blogg. Det funkar väl också.


Jaha, så idag är det lite sol igen. Ungefär samma väder som igår... måste det vara moln överallt när solen äntligen väljer att visa sig? Man kan ju inte ens sätta sig ute på balkongen innan man måste in igen för att solen försvinner.


Nej, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Hörs senare!
2009-07-27
 00:53:26

Kul video såhär mitt i natten

Tjena. God kväll eller godnatt? Svårt att bestämma mig. För mig är det fortfarande kväll... brukar ju inte somna förrän vid fyra nuförtiden. Finns det receptfria sömnpiller? Det vore bra för mig, lagom till skolan sådär. Kanske en årsförbrukning? Fast då har jag nog precis vant mig vid att ta piller, så antingen är man beroende knarkmässigt eller bara för att man inte kan somna på ett annat sätt. Hmmm. Vi skippar pillrena och räknar får istället.


Hittade en video som är precis min humor. Det är ett test, man får inte skratta genom hela filmen. Finns en massa såna här med djur som gör grimaser lite överallt, men sånt tycker jag inte alltid är kul. Däremot den här, speciellt första bilden, fick mig att brista ut i skratt. Don't ask me why...





Jag vet inte varför men antingen var jag så trött på alla andra videos och just som det kommer en video man inte vanligtvis hade garvat åt - så måste jag tydligen göra det. Haha. Jag är allt bra konstig ibland.


Jomen. Vet ni vad? Nu tänkte jag försöka sova. It's a miracle. Klockan är inte ens ett. Man ska väl alltid börja någonstans. Snart måste jag börja somna runt tio-tiden om jag ska orka upp och dra till skolan. Åh, ångest. Godnatt!
2009-07-26
 21:17:35

Snuskhumrar och musik

Jag har tänkt på en sak, att varje musikstil har ett eget budskap. Såhär tolkar jag dem:

- Arg skrikrock = Dra åt helvete
- Rockballader/"övriga" ballader = Kärlek (och att älska, inte ha sex)
- Pop = Jag är glad
- R'n'B = Jag vill älska med dig, baby
- Hiphop = SEX - I ALLA FORMER!
- Techno = Oklart
- House = Beror på låttitel, annars oklart även där


En sak kan jag berätta, och det är att jag är så urbota trött på 97% av all hiphop som produceras nuförtiden, för budskapet de vill framföra blir allt mer tydligt. Okej att 50 Cent var lite tidigt ute med "Candy Shop" där man inte kunde tolka det som något annat, men det börjar väl komma mer nu. "Right round" med Flo-Rida till exempel. En låt jag inte står ut med.





Och hiphop-R'n'B-snubben Justin Timberlake... han kan bara inte sluta tänka på sex.
- Love, Sex, Magic (skriven åt Ciara)
- FutureSex/LoveSounds (hans eget album)
- Sexy Ladies (egen låt)
- SexyBack (egen låt)
- Rock Your Body (egen låt. Är det bara jag som tycker att det låter som att han istället säger f*** your body..?)
- Ayo Technology (med 50 Cent) som egentligen skulle hetat Ayo Pornography


Kåtbockar, alla hiphopare och R'n'B-artister. Resten är väl okej. Men det har aldrig de förstnämnda varit enligt mig.


(Okej, så vilken kategori ska jag placera detta inlägg i? "Musik ♥"? "Tankar och reflektioner"? Det är ju en blandning av båda, eftersom jag pratar om musik men samtidigt så är det ju ingen musik inkluderad här. Nä, vi kör på den sistnämnda. Ha en fin kväll!)
2009-07-26
 15:09:16

Jävla sol

Skumt väder! JAG GER UPP (redan) NU!!!
Drar ut igen om solen återvänder. Annars kryper jag ner under täcket och sover.
2009-07-26
 14:42:07

Sola

Tar och solar på balkongen lite... min färg jag lyckats få fram på Gran Canaria börjar ju försvinna nu. Aaah... Tänk om man kunde vara solbrun hela året. Vintern förstör allt!
2009-07-26
 13:21:50

Tillfällig design

Okej, så den här designen är nog tillfällig... tröttnade lite på min gamla, faktiskt.
Tror jag ska göra om den lite, gillar den rosa färgen, men rubrikbakgrunden och headern ska bytas ut.
Men nog om det. Snart ska jag väl ner och fixa lunch, familjen har lämnat mig hemma för att åka till Hellasgården. För att vara ärlig hade jag nog ändå inte orkat. Vaknade ju tolv, och de åkte väl ljusår tidigare. Somnade (som vanligt) vid fyra efter att ha lyssnat på Kent ett bra tag. Haha, låter som ett sömnpiller. Men jag gillar texterna, faktiskt.

Nåja. Jag hör av mig efter lunch och berättar vart mina planer landar för dagen.
2009-07-26
 01:47:40

Sleep

Tror jag ska sova nu, eller åtminstone snart.
Hoppas kvällen var fin för er, liksom den var det för mig!
Hörs imorgon då. Godnatt!
2009-07-26
 00:06:25

Sjöängsskolan ikväll igen, hehe

Tjena!
Kom hem ungefär fem i halv tolv... bussen som skulle kommit 23.05 till Parkudden kom istället 23.15... Jävla busschaffisar som aldrig håller tider!
Vi satt vid "baby-bassängen" utanför Sjöängsskolan, snackade ett bra tag. Sen vid elva insåg vi att det kanske vore dags att dra sig hemåt då det samtidigt blev kallare ute.


Klockan är strax efter tolv... Vet inte riktigt vad man kan hitta på nu. Får se vad som händer. Jag skriver nog senare.
2009-07-25
 21:01:20

Ut igen

Wow, är det verkligen sex timmar sen vi var hemma? Skumt!
Nåja. Nu ska jag ut och träffa Lisa, och och Jeppe smet hem tidigare för att få göra lite annat än att bara sitta där. Så Jeppe drar hem till en kompis och jag drar ut. Nu blev det ju riktigt okej väder ute, eller hur? Bäst att dra nytta av det.
Skriver igen när jag är hemma senare. Ha en fortsatt trevlig kväll!
2009-07-25
 14:58:28

Match inställd

Okej, inte själva matchen då, men för oss här hemma. Pappa och Jeppe är inte så sugna på att gå, så då skiter vi i det. Tråkigt för mig och mamma att gå själva... Vi ska fortfarande hem till Tobbe och Kajsa snart, grilla och så ikväll.
Så jag ska nog fixa mig och så nu. Vi hörs fortfarande ikväll. ;)
2009-07-25
 12:59:14

25/7

Hallå hallå.
Vädret är skumt idag. Man vet inte om man ska ha shorts eller paraply. Kanske båda?
Det är molnigt, men solen kikar fram lite då och då. Hoppas det blir bättre till ikväll i alla fall.


Läste på Aftonbladet.se om att planeten Jupiter träffats av en asteroid, och att hålet som efterlämnades är lika stort som Jorden. Läsarfrågan idag var då "Är du rädd för att Jorden ska träffas av en asteroid?" Och jag svarade nej.
Kommer det hända, bara för att jag svarade nej? Haha.


Snart ska vi dra till Tobbe och Kajsa i Bromma, sen vidare till Grimsta för att se BP krossa/bli krossade av Kalmar.
Hör väl av mig sen när vi är hemma ikväll. Ha en trevlig dag!
2009-07-25
 00:09:38

Trevlig kväll igen!

Hej hopp.
Sandra kom hit vid halv nio ungefär, då satt vi här uppe ett litet tag innan vi drog till Vivo, köpte lite godis och läsk. Sen gick vi till Sjöängsskolan och satte oss på skolgården (abstinens?), snackade en hel del skit. Vi såg några från mina (och hennes ett tag) "gamla" parallellklasser, A och B (dock ingen från min egen klass) som kom med ett par påsar. Hm. Krök på g?


Så vi satt där till strax efter halv elva då mamma ville att jag skulle hem. Vi ska tydligen upp nio och åka till Bromma för att sen åka därifrån till matchen på Grimsta IP på kvällen (fråga mig inte varför vi ska vara där så tidigt, för det vet inte ens jag).
Hoppas på bra väder även imorgon (eller är det måhända för mycket begärt med tanke på vädret vi haft på sistone..?) så man slipper stå ute i regnet i över en och en halv timme.


Hoppas ni hade en fin kväll, som jag sa så visste jag att min skulle bli fin. ♥ Godnatt!
2009-07-24
 19:59:20

BP-Kalmar imorgon

Tjena!
Sandra är på väg hit, vi ska väl hitta på något skoj. Nu är det fint väder, så jag hoppas vi kan ta oss ut eller något. Vore hälsosamt för mig som mestadels bara sitter inne nuförtiden (då det varit mycket dåligt väder på sistone, och orken har aldrig funnits där att gå ut då). Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha!
Imorgon kväll drar vi på match mellan BP och Kalmar på Grimsta IP. Jag som aldrig riktigt kollat på BP-matcher eller liknande förut (vet inte ens vilka som spelar i laget) blir ändå illa tvungen att heja på laget eftersom Jeppe spelar i BP (dock inte allvenska laget, det är 97-1...) och pappa tränar hans lag.

Nåja. Nu ska jag dra, hörs senare!
2009-07-24
 18:16:15

Boredom does actually kill you

Snott ur Joakims blogg, hehe. I brist på annat att göra, alltså.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? Kille
Vad står det i ditt femte sms? "Vadå blev du sur?"
Vem ringde dig senast? Fredrik
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? En söt hund vi såg i Thailand 2007
Vilket språk är din mobil på? Eh, typ tyska tror jag (?). Svenska, såklart...
Vad heter din ringsignal? Kent - Utan dina andetag
Hur många sms har du i din inkorg? 214
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från? "Kan jag åka vid sju eller blir det för stressigt?" - Sandra
Vad svarade du? "Ja det kan du göra :)"
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från? "Haha okej" - Fredrik
Hur många sms har du i kategorin "skickat"? Typ 200
Vem är din 13:e kontakt? Antonia
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner? Nä, känner henne knappt
Ogillar du nr 5? Nja, vet inte
Har du varit i hop med nr 1? Haha nej
Vad har din mobil för färg? Svart
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse? "JAG är ett i-landsproblem". Ehm... Vet inte?
Hur mycket kontanter har du på dig? Inte ett piss
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? Fredrik hem mamma
Vad har du på dig på överkroppen just nu? Rött linne (hoppas alltid på bra väder!)
Vilket märke har du på strumporna du har på dig? Vet inte, det står bara Sunday på dem (ett par av sju veckostumpor, gulligt)
Vilket märke har du på skorna du har på dig? Jag har inte skor inomhus din jävla åsna.
Ett ljust eller mörkt rum? Ljust.
Vad gjorde du vid midnatt? Halvkollade på Scrubs, satt vid datorn.
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? Eh, ingen aning.. hurså? Ska vi dit?
Till vem sa du "jag älskar dig" senast? Mitt ex, antar jag.
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? Ingen, vi lever på 2000-talet och lägger in bilderna på datorn istället.
Vilken ålder har varit bäst hittills? Ingen, alla år är likadana fram tills man blir 18
Din värsta fiende? It's a secret.
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? Någon på en gammal kärring (?!) som står på en läktare med en stor skylt, på vilken det står "KILLEN BAKOM MIG SER INGET"... Klockren.
Vad var det senaste du sa till någon? "Men stick då."
En miljon dollar eller förmågan att flyga? En miljon dollar. Jag är ju höjdrädd, för fan. Och om jag ville flyga kan jag köpa mig någonting som gör att jag flyger för en miljon dollar.
2009-07-24
 17:46:44

Bra och häftig kamera - men dyr

Ännu en grej jag vill ha, den heter Sanyo VPC-WH1. Färgen är ljusblå, och filmkameran ser ut på detta vis:








Kameran finns också i gult:





Ganska cool, faktiskt. Smidig att ta med också, den är inte stor alls. Dessutom (som man ser på sista och första bilden) kan man filma i HD-kvalitet! Och så är den vattentålig ner till tre meter under vattnet. Riktigt bra.
Lägsta pris på kameran ligger på 4.295 kr inkl. frakt hos Pixmania.se... Ganska mycket pengar för en sån liten kamera. Men dyrast är den dock på Elektronikbutiken.com, där den kostar 5.494 inkl. frakt, cirka 800 kr dyrare där.

Man får väl börja jobba nu om man vill ha råd med en sån. Åh, att allt ska vara så dyrt numera.
2009-07-24
 13:59:32

24/7 - twenty four seven och dygnet runt

Jag visste det. Precis vid tolv väckte mamma mig. Har inte varit så trött på länge, kan jag säga!
Som jag sa är vädret inte på topp idag. Det regnade hela natten, och det har alltså inte blivit bättre sen igår.
Jaha... så vad gör man idag då? Sitter hemma, antar jag. Fan...

Ja ja. Hör av mig sen om något roligare händer. Ha en bra dag (tänk inte på vädret)!
2009-07-24
 02:34:06

Nej till Chris Browns "ursäkt"

Så balkongrökaren var här igen nyss. Fan vad arg jag blir. Sluta rök på balkongen, sluta rök över huvud taget!!!
Okej. Så ikväll var jag hemma, satt inne och umgicks med mamma tills hon cyklade hela vägen till Bromma för att träffa en polare. Ungefär som den där tanten på 60 som ska cykla dryga 900 mil ner till Senegal för att träffa något fadderbarn... Okej, kanske inte riktigt likadant, men det är långt till Bromma också.
Okej, så det spöregnade, åskade och blixtrade till lite utanför nyss. Jag vart lite crazy så jag sprang ut på balkongen i endast underkläder då det regnade. Stod där i någon minut tills brorsan sa åt mig att komma in ("du kan bli förkyld!"). Äsch! Jag? Sjuk? Aldrig. Okej, väldigt sällan.


Så det regnar ute. Som det brukar. Svenska sommaren är på tok för kort. Den finns knappt. Tänkte faktiskt ta mig en promenad imorrn, men den verkar utebli med tanke på hur vädret är just nu. Klart att det kommer fortsätta regna imorrn. Det vore så typiskt, när man alltid har planerat något ska vädret inte stå på ens sida. Typiskt, verkligen.


De flesta av oss har väl 'redan' sett Chris Browns offentliga ursäkt till Rihanna på YouTube. Vad fasen skulle han be om ursäkt för? Han ser inte ens ledsen ut, så då kan man väl inte giltigförklara ursäkten, precis. Idiot.
För mig verkar det hela vara ett slags pr-trick. Han vill få en massa folk som ställer sig på hans sida, säger "Oh, I think it's great that you did this. You're so strong!". Jo, stark verkar han vara. FYSISKT.
Jag är inte feminist, det är inte därför jag tycker bättre om Rihanna här. Jag säger bara att man inte går och lägger upp någon jävla snyftvideo på YouTube att man är ledsen över allt som hänt, att man velat spola tillbaka tiden om det gick, bla bla. Säkert många fans som gått på skiten.





När allt har lagt sig, och alla har förlåtit Chris, kommer det säkerligen hända igen. Rihanna kan ju vara dum i huvudet ibland, så hon kommer säkerligen gå tillbaka till Chris, förlåta och allt det där. Eller visst fan - det har hon redan gjort.
Så när allt det här är över - pang! En ny blåtira pryder Rihannas öga. Ett blåmärke på kindbenet eller något.
Skyll dig själv, säger jag bara. Hade aldrig förlåtit någon sådan.


Nu tänkte jag inte skriva något mer förrän efter tolv åtminstone, så jag får sova ut lite. Hoppas ni hade en bra dag. Godnatt!
2009-07-23
 14:48:28

Jävla balkongrökare

Jag sitter i mitt rum, bloggar, lyssnar på musik och har balkongdörren öppen för att få lite luft. Det är så skönt att kunna ha så utan att behöva frysa.
Och det är då den kommer. Stanken. Röklukten. Helvete, sluta rök på balkongen!!!!
Äckliga nikotinpinnar som ryker och lämnar ifrån sig en vidrig stank när man sitter alldeles fridfullt här inne och vill ha frisk luft som strömmar in från balkongen.




Så kom inte till mig och gnäll när du får lungcancer och ligger på dödsbädden, för det är just då jag kan slippa dig, balkongrökare! Och sluta rök över huvudtaget. För det är fanimej inte coolt, inte hälsosamt och det luktar skit.
2009-07-23
 00:39:10

En konflikträdd attentionwhore

Jag vet inte om jag ska skriva någonting mer i natt. Troligtvis, men ändå... kanske.
Ciao!
2009-07-22
 21:51:48

Sagor för barnen som är som du

Kvällen tog oss med storm, vädret blev skit och man blev bara deppigare. Det är behagligare värme här hemma ikväll i alla fall, inte som när jag skrev om bastuvärmen, haha. Nej inte riktigt. Förut satt jag till och med och hade en filt över mig i soffan. Det finns inte riktigt något mellanläge, det har jag tänkt på.
Antingen vill man ha det svalt och skönt, helt kallt, under sommaren då det är varmt. Sen när det väl blir kallt, vill man ha det varmt igen. Skumt.

Nu tänkte jag se film eller något, sen duscha och sova (eller hur...). Hinner nog skriva ett sista inlägg sen, eller två om jag inte kan sova. Ha en fortsatt trevlig kväll!
2009-07-22
 19:33:29

Förrädare

Okej. jag har lärt mig en läxa nu. Det kanske är på tiden, eftersom man borde ha lärt sig det tidigare.
Prinskorvar. Giggle all you want, men det är inte könet jag pratar om. Herregud, varför små penisar?
Nej okej. Inte penisar. Jag menar prinskorven. The original. Jag stod och stekte ett gäng såna här nyss.




Ja, de ser väl inte så jäkla farliga ut där inte. Men väl i stekpannan... då är de ingenting att leka med!
Det är som ett gäng bomber. De gnäller, pyser, och sen helt utan förvarning sprängs de! Okej, kanske inte sprängs, men nästan. De spricker lite. Sen sticker jag hål på dem för att förhindra det, men de gnäller fortfarande. Och när man steker i oljan är det som att prinskorvarna och oljan samarbetar för att göra mig illa och oljan pruttar upp minimala droppar olja som gör ont! (ledsen i ögat)

Mina barn ska inte lära sig att äta prinskorv, för då måste jag steka de jävlarna åt dem.
2009-07-22
 14:47:48

Vilket stamträd!

Förresten! Kollade igenom Tjuvlyssnat.se's hemsida och hittade denna smått roliga tjuvlyssning:


Ett par tjejer ~18 sitter och pratar om sjukhusserien Grey's Anatomy.

Tjej 1: Men du, såg du det avsnittet då det var en kille som hade fått ett helt träd genom sig? Det var ju bara så grymt…
Tjej 2: Då fick den killen ett palmhjärta då alltså? De skrattar gott åt hennes skämt.

Plötsligt vänder sig en kille ~20 i sätet framför dem om och lägger sig i samtalet.

Kille: Jag såg det avsnittet. Och han blev ju en riktig stamkund!
2009-07-22
 14:41:41

Grazynia städar

Hej hopp. Sitter och pratar med Grazynia i telefon (Grazynia var hon städerskan i Andra Avenyn, det är dock inte den "riktiga" Grazynia jag pratar med), hon städar hemma hos Jocke. Och han är tydligen en dryg jävel. Undrar om han säger tack eller inte. Tyckte hon sa något runt 17 glas och fyra-fem tallrikar hon diskat. Vad sysslar grabben med? Han borde verkligen inte bo ensam med tanke på hur grisig han är och lämnar matgrädde framme på bänken i två veckor. En ofrivillig kandidat till tv-programmet "Rent hus", antar jag.

Så idag är det fint väder igen. Funderar på att sätta mig ute och sola ett tag. Åh, jordgubbar. Det är nästan ett måste nu. Sitta ute i solen och äta jordgubbar. Blir man inte lite sugen?
Nåja, dags att hitta på något, kanske. Jag hör av mig, ha en bra dag!

Det var väl ett tag sen jag la upp lite musik här? Nåja. Här har vi en riktigt grym låt. Green Day - When I Come Around.


2009-07-22
 03:17:34

Sömnproblem, del 3526

Wow. Varför blir jag aldrig trött?
Gaaah! Hjälp mig. Det funkar ju inte att räkna får heller.
Spotify får mig inte direkt att känna mig trött på något sätt. Spelar ingen roll vad de erbjuder för musik.
Sen blir man ju väckt också. Kul.
Nej, kanske ska försöka sova ändå.
Hoppas ni hade en bra dag förresten! Min dag kunde inte blivit bättre :) Godnatt!
2009-07-22
 02:21:05

Skvallermaskiner

Jag behöver lite inspiration. Saknar något riktigt stort ämne att snacka om... jag saknar de gånger då jag faktiskt kunde skriva om något som tog mer än tio-femton rader. Okej, det gör väl det mesta jag skriver, men ni fattar.
Saken är den att jag har mycket inuti huvudet som behöver ventileras lite, men man kan ju inte skriva om precis allt på bloggen. Det har jag nämnt tidigare att jag inte tycker är okej. Så tyvärr blir det inga smaskiga detaljer om mitt (ack så komplicerade) privatliv.

Okej, nu kom jag på ett ämne, helt plötsligt, på tal om privatliv och folk som gör allt för att få veta något/hitta på saker om andras liv.
Satt och pratade med en vän idasg, hon berättade om att några tjejer spridit runt saker om henne i skolan. Okej, det är väl inte första gången man hör talas om sånt, men det fick mig verkligen att tänka, varför livnär man sig på att skvallra och sprida rykten, oftast falska? Usch, vad jag är trött på det.
Hur kan man ens tänka tanken att sprida rykten om någon, som inte ens är i närheten av sanningen? Fan vad trött jag är på dessa människor.
2009-07-22
 00:24:39

Hultsfred läggs (kanske) ned

Jaha. Så efter 24 år funderar de på att lägga ner Hultsfredsfestivalen.
Varför? Jo. Publiken sviker. Inte undra på! Det är inte många band där man känner igen längre.
Visserligen beror det väl på andra faktorer också; ont om pengar, valutaförändringar och liknande.
Det blir väl svårt att komma tillbaka nästa år efter den miljonförlust de gjort på sistone. Det handlar tydligen om sju miljoner, så självklart varslas nästan all personal som jobbar med festivalen.




Såhär mycket folk lär det väl inte bli på länge, antar jag...
2009-07-21
 21:18:22

OMG OMG OMG... nästan

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Jag är kääääääääääääääär!




Datorfodral från Ordning & Reda, 349 :-, fann den på hemsidan här. Nästa inköp!
2009-07-21
 21:11:24

Dagens dummaste

- Hörru... Vivo blev precis rånat.
- Oj! Av vem då?
2009-07-21
 19:39:26

En mycket trevlig dag

Tjena! Kom hem för ungefär en timme sen, har hjälpt till lite här hemma sen dess.
Och en sak förvånar mig. Alltid när man inte är hemma, händer det saker just i det området man bor.
Vivo fick smaka på ett väpnat rån igen. Alltså, det var tre veckor sen senast. Tröttnar de aldrig?
Jeppe ringde mig och berättade om hela grejen, någon hade blivit ganska allvarligt skadad till och med.
Och det skumma var att gå ner och handla där nu. Fyra timmar senare. Nästan tomt på folk. Två stycken som jobbade där stod och snackade om något med "pistol mot pannan"... usch.

I alla fall. Jag var ju i stan, det var ju det jag skulle snacka om. Sandra och jag möttes vid T-Centralen ungefär tjugo i tre, gick upp mot Wayne's där vi fikade och snackade skit ett tag. Vi kan verkligen snacka om allt mellan himmel och jord hur länge som helst. Helt otroligt.
Sen drog vi till Sandras älskling, Gina (affären, alltså), kollade runt lite där. Jag själv var inte så mycket för att hitta något att köpa, mer fönstershoppa. Har ju inte mycket pengar heller sen skandalklippningen. Kollade inne på Cubus och Gina Tricot 2 (någon annan där i närheten, onödigt med två likadana affärer inom en halv kilometers avstånd), sen McDonald's och en sista fika. Satt och kollade på folk där inne ett tag också. Haha, jag älskar att bara kolla på folk. Vad de har för klädstil, skor, vad fasen de kan syssla med ibland, lyssna på konversationer (tjuvlyssnat.se?) och sånt. Skumt kanske.

Drog hem vid halv sex kanske, tog tunnelbanan till Högdalen och bussen vidare hemåt. Och nu sitter man här. Hehe.
Ikväll är jag hemma bara, tar det lugnt. Vädret svek mig idag! Imorse var det fint men sen regnade det. Och det är fortfarande skitväder. Sverige, alltså. "Sommaren är kort, det mesta regnar bort." Ja, det har du rätt i, Ledin.
2009-07-21
 12:48:40

21/7-2009

Hallå hallå. Jo jag lyckades ta mig upp innan ett nu. Haha. Måste börja sova tidigare också, låg och chattade lite på msn, Facebook och liknande fram tills klockan var strax vid tre, sen tvingade jag mig själv att sova.
Så vad händer idag då? Ingenting. Jo, klart det händer något. Ringde/väckte? Sandra nyss och stämde träff i stan, det var ett bra tag sen vi sågs så man har lite snack att ta igen. Någonstans i stan ska vi ses, sätta oss på något fik och bara snacka skit som vi är experter på att göra. Hehe.

Så nu när alla andra är bortresta får man väl göra det bästa av situationen och umgås med de få guldklimpar som finns kvar. Få se nu.
Lisa är i Holland, Elin är antingen i Skåne eller någonting, minns inte riktigt. Fredrik är på Gotland. Emilie... är inte hon hemma nu? Vet inte riktigt där heller, måste höra mig för. Johan är i Frankrike eller Halmstad. Armin är i Bosnien (surprise!). Antonia är i Grekland... vad mer behöver jag säga? Det är som en upptagen toalett, man håller på att spricka och står i kö alldeles för länge.

Nej, ska ta och fixa mig lite. Ha en fin dag så hörs vi sen!
2009-07-21
 02:30:28

Vänder på dygnet?

Okej. Jag kan inte sova. Varför är jag alltid uppe så sent? Hur fasen kommer det gå när vi börjar skolan igen?
Äh. Det löser sig. Eller, gör det?
Jag gillar inte att jag är en så tankspridd människa ibland, alltså. Jag tänker för mycket.
Borde kanske bli en slags filosof, typ "Cogito ergo sum", som Rene Descartes tjatade om. "Jag tänker, alltså är jag." Inte riktigt så, eller?
Jag är ganska irriterad för tillfället, lite smått sorgsen men mest irriterad och lite arg också. Haha, skumt. Folk får sluta påverka mig och mitt humör åt det negativa hållet, alltså. Jag säger att jag inte bryr mig men på något makalöst sätt råkar jag göra det ändå. Blah.

Jaha, så jag vet inte riktigt när jag sluter ögonen och får sova i natt. Kanske rentav imorgon. Man vet aldrig.
En sak jag vet är att mina päron lär väcka mig och bli "lite" sura över att jag sover bort resten av mitt sommarlov.
Hoppas ni hade en fin dag och kväll. Min var rätt okej, bortsett från några irritationsgrejer.
(... hur länge har det pågått? Skit i det, godnatt och sov gott.)
2009-07-21
 01:13:15

Fan för er som gör såhär

Jag tänker bara säga en sak.
Jag hatar såna som skriver till en mitt i natten om att de har så mycket problem, bla bla, att deras liv suger och att ingen är nöjd vad de än gör.
Och sen när man frågar varför säger de "jag vet inte".
Som att deras liv rasar samman utan att de vet varför. Eller jo, de vet, men de vill inte säga vad anledningen är.
Varför komma och gråta ut hos en när man ändå inte säger något?!





Det finns inget värre än folk som tycker synd om sig själva utan anledning. Man kan göra det visserligen om ens familj dött eller något, men fan inte om man inte vill säga vad man har för anledning. Skärp er!
2009-07-21
 00:03:32

Det är bara fegisar som backar ur

Jag är grymt besviken på Alex Schulman.
Från en sån där som snackar skit om precis alla, till någon som tydligen inte ens tänker den tanken längre.
Jo, lite kanske.
Men han har blivit en helt annan. Någon vars blogg man inte ens orkar intressera sig för att läsa längre.
Någon som fick idén att skapa en riktigt rolig humorsajt, men som de stängde ner.
Varför?
Jo, de har "vuxit upp". Slutat med sån där humor. Slutat med att snacka skit.
Och det var just det jag gillade med deras blogg och allt sånt. Jag var nog inte ensam.
Många torrbollar förstod sig inte på deras humor och gnällde om vartannat.
Kanske därför de la av. Blev klena och slutade blogga och greja på samma nivå, för att folk gnällde, klagade och förolämpade. Varför bli såna veklingar nu?
Håller man på med något man gillar ska man väl inte ge upp för att folk gnäller. Det skadar ingen, precis. Det skadar inte att få skämta lite.
Alex, you disappoint me. Really.
2009-07-20
 18:21:05

Fy fan för frisörer

Aaaaah. Inuti mig visste jag nog att det här skulle komma.
Skandal på frisören i Farsta Centrum! Helt otroligt.
Ni minns säkert hur vacker min frisyr blev när jag klippte mig sist. Annars så ser ni bilden nedan:





Ja, det var en fin frisyr det. Men jag har tröttnat på rak lugg och tänkte återgå till min gamla vanliga snelugg. När jag klipper mig hos Nettan på Skönhet på hörnet, brukar det alltid bli bra men kosta på tok för mycket pengar och tid.
Så jag kom på snilleblixten att klippa mig i Farsta istället. Jojo. Hade i bakhuvudet Fredriks pris som han fick betala sist. 270 kr! För en kille med ändå rätt kort hår! Ja... jag ångrade mig när hon var klar. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig...




Nä, så nöjd blev jag inte. Visserligen är det mindre slitet i topparna, men hela håret är ju slitet överallt, så det enda som skulle lösa mina problem är väl någon hårinpackning för tusentals kronor, eller att jag rakar av hela skiten som jag sparat ett bra tag nu. Jag som vill ha långt hår...

Nåja. Jag klippte topparna och luggen lite grann. Vet ni vad det gick på?
340 kronor. Fy fan alltså. Hur kan man ta nästan 400 kronor för att praktiskt taget bara toppa håret? Vilken idiot.
Jag kanske skulle ha sprungit därifrån, pekat finger och struntat i att betala, men man kan ju inte alltid göra som han i Burger King-reklamen. Så smidig är jag inte heller.
2009-07-20
 12:32:40

Manliga bloggare

Jag vet att det är ett bra tag sen hela blogg-flugan startade, och att det inte bara var modeintresserade/-besatta brudar som hakade på trenden. Men det är en sak jag tycker är ganska cool. Att killar bloggar.
Och då inte om mode. Gash, jag är så trött på alla hundratusentals bloggar som bara visar kläder, senaste modet och bla bla bla. Det var kul förr. Inte nu.
Men framförallt killar som bara kan skriva om vad som helst, det är någonting jag finner intressant att läsa. Inte bara tjejer som skriver om vad de köpt för kläder/skor/väskor, hur mycket de drack senaste kvällen, vilken mascara de använder. Jag tycker inte att sånt är intressant. Bara skrytsamt.

Så okej, visserligen har jag fastnat för en typ mode-alkohol-resa-shoppa-shoppa-shoppa-blogg (Kenza), och det vet jag egentligen inte varför men jag blir sån ibland.
Men ja, det finns alldeles för lite "tanke-bloggar". Såna som bara skriver vad de tänker på, skriver om sånt som inte berör ytlighet någonstans. För det gillar jag inte. Ytlighet, alltså.

Många killar tycker att det är "gay" att blogga. Varför? Man bestämmer väl själv vad innehållet ska vara. Det finns ingen mall för vad en blogg ska innehålla. Den kan tydligen innehålla allt mellan sex, alkohol (går många gånger hand i hand...), mode och dessa underbara, många gånger sorgliga, tankar.
Och det är inte alls gay att visa känslor, du som är av manligt kön. Det är intressant att läsa om.
2009-07-20
 00:36:41

Film

Nu ska jag se en film med brorsan, efter det sova. Hoppas ni hade en bra dag.
Imorrn tänkte jag bussluffa eller något, får se vad jag hittar på. Godnatt och sov gott.
2009-07-19
 22:56:55

It's getting hot in here

Här hemma är det så jäkla varmt att det kan jämföras med en klenare version av en bastu.



Gaaah, jag blir galen här! Varför är det varmt nu när man behöver det senare under det kalla halvåret?
2009-07-19
 21:07:14

Hårfixering

Kan alla videobloggare sluta fixa med håret helatiden!?
Måste nog säga att Kissie tar förstapriset. Kolla detta klipp, i 85 % av hela videon sitter hon och håller på med håret.






Här, mina damer och herrar, har vi ett perfekt exempel på någon som inte ångrar sitt köp av löshår.
2009-07-19
 19:24:21

Mikael Persbrandt och en nervös fjortis

Jag har tänkt på en sak nu igen.
Att man kan råka kräka ur sig en hel del dumma kommentarer när man är nervös.
Antingen en sån där kommentar som inte ens gud vet vart den kom ifrån.
Eller så babblar man på om allt mellan himmel och jord och sen kommer på sig själv, rodnar och tystnar därefter.
Eller, så håller man bara käften helt och hållet utan att säga ett knyst innan.

Det är som att möta en kändis. Vi säger att jag satt på en restaurang i stan häromdan. Ensam på middag. Nä, så poppis är jag faktiskt inte. Så jag sitter ensam, alltså. Sitter där, kollar på allt patrask som strövar förbi där utanför. Kollar på deras klädstil, skor, jäktade ansiktsuttryck, deras förvånade miner då de pratar i telefon.
Och så helt plötsligt kommer han fram. Den där Persbrandt.
Persbrandt som i Unicef-reklamen snackar om att man ska göra någonting. Eller ingenting.
Persbrandt som i Beck-filmerna alltid får för sig att misshandla fel personer.
Mikael Persbrandt, som jag vet att jag skulle bli nervös inför.

Så han ser lite på mig. En trött blick. Kanske en hård arbetsdag han just lämnat bakom sig. Antagligen inte helt, med tanke på hur han betedde sig och såg ut.
"Kan man slå sig ner, eller är det upptaget?"
Jaså du, Micke. Varför just mig? Blotta tanken gör mig exalterad. Tänk om det nu vore på riktigt. (ljust fjortisskrik, viftar med händerna, "oh my goooood, det är inte sant!")
"Eh." Jag hatar det där ordet. Det är inte ens ett ord! "Eh." Ett ljud. Ett vidrigt och irriterande sådant. Men han höll minen.
"Eh. Det är ledigt. Absolut. Helt ledigt."
Idiot. Det finns väl ingenting som är halvledigt heller?! "Är det ledigt här?" "Jo, men bara lite."

Han sätter sig snett mittemot mig. Kollar lite. Lägger ner sin tjocka pappersmapp med en duns. Vinkar till sig en servitör, ber om menyn, börjar bläddra. Själv känner jag att den där utsökta planksteken är på väg upp igen. Shit. Bravo.
Sen, utan att jag själv ens visste om det, säger jag, lite för högt kanske: "Men vi har ju fint väder här i Stockholm i alla fall."
Döda mig, någon.


Det är just sånt där, som man bara vill skaka av sig. En egenskap man önskar att man inte fötts med, eller lärt sig.
För rätt som det är så står han där.
Den där Persbrandt.
Gunvald Larsson eller vad han nu heter.
Som man vet att man blir nervös inför.
2009-07-19
 14:11:10

Sur

Tja. Vaknade upp idag till vibrationen av min telefon. Sen kunde man inte somna om, detta var strax innan tolv.
Känner mig inte på så lysande humör idag, finns många bidragande faktorer. Bland annat vädret. Men jag tror att jag ska ta mig ut i alla fall, efter lunch, bara för att få rensa skallen och vara för mig själv lite. Kan vara skönt.
Hoppas ni får en bra dag.

På ett sätt längtar jag tills vi börjar skolan.
Nya människor att lära känna och lägga fokus på, nya miljöer att bekanta sig med.
Men ändå på ett sätt inte. Varför vet jag faktiskt inte, kanske är rädd för att en massa ska gå fel.
Men jag har bestämt mig för att det inte ska gå fel.
2009-07-19
 00:19:30

Always my fault

Jag är så jävla trött. Jag orkar inte.
Godnatt.
2009-07-18
 22:54:02

...

Vi behöver inte ens låtsas som att det regnar när det faktiskt händer på riktigt.

(Snook - Låtsas som att det regnar)
2009-07-18
 19:37:10

Ett långfinger åt döden, eller vädret

Helt plötsligt försvann det fina vädret och ersattes med moln över nästan hela himlen. Snacka om lust att dra ut nu då.
Åh... vad arg jag blir. Jag som var så sugen på att hitta på något, gå ut eller så.
Nej, nu blev jag sur. Kul det här var då.
2009-07-18
 15:22:34

?

Hej. Jag fick sova utan att bli väckt men är ändå lite trött fortfarande. Visserligen är klockan halv fyra nu och jag vaknade tolv. Men ändå.
Måste börja sova tidigare snart, så man vänjer sig lagom till skolstart. Blä, jag ska behöva gå upp sex-halv sju varje morgon snart. Brorsans vardag. Han är ju van, men det är inte jag... det blir väl han som får dra upp mig. Haha!
Nej, ska väl hitta på något nu. Hör av mig sen. Ha en bra dag!
2009-07-18
 01:08:42

:)

Dags att sova!
Sov gott, godnatt. ♥
2009-07-18
 00:36:29

Tempramentsfullt

Hahaha, tänk om det varit din farmor/mormor. Jäklar vilket temprament!


2009-07-18
 00:19:02

Never

Kvart över tolv i skrivande stund. Sitter och funderar på vad jag ska skriva.
Oh yes, another bloggtorka.
Men en sak satt jag och funderade på faktiskt. Mamma föreslog det för någon vecka sen, men det vore ganska fånigt.
If I was going to write my blog in English.
It would be really silly, like I was bragging or something. Haha, I'd never do that.
Wonder what people would say. "What are you trying to prove? Don't think you're smarter than anyone else, 'cause you ain't smart at all." Haha. Pathetic.
That's why I wouldn't blog in another language than Swedish.
För att slippa allt jäkla gnäll. Folk är ju så avundsjuka, ni vet.
2009-07-17
 23:26:16

Addiction

Aaah. Jag har blivit beroende av ett spel på Facebook.
Chain Rxn!!!! Sök på det, hitta det, spela det, lämna det aldrig. Det tänker inte jag göra!
2009-07-17
 20:06:32

Crazy

Funderar på att dra ut, det är ju fint väder!
Jag hatar att sitta inne när det är fint väder, det är faktiskt inte långt kvar tills det blir kallt igen.
Vill bussluffa eller något, men det är kanske lite för sent för det nu. De man umgås med har rest bort eller är upptagna, så då sitter jag här själv nu då. Jag som inte har rest bort för tillfället.

Har ni hört/sett det där sjuka feministinitiativet med glassgubben? (försök säga feministinitiativ fort...)
Det var ju en hederlig, rund och god glassgubbe man alltid såg utanför glasskiosken. Som stod där och såg söt och snäll ut, fast han bara var gjord av hårdplast. Ja, nu har han fått sällskap också. Glassgubben och glassgumman. Jo tack. Vilka jävla idioter.





Vilket var bäst? Glassgubben som singel eller gift?
2009-07-17
 16:12:56

En runda på stan

Tjenatjena mittbena. Vaknade alldeles för tidigt idag, var så pass trött att jag inte ens orkade bädda sängen imorse. Och det brukar jag göra varje morgon. Verkligen varje. Helskumt. Tänkte nog inte ens på det, haha!
Vi träffade farmor och farfar vid Hornstull, gick vidare därifrån till något gammalt fängelse som numera är ett vandrarhem, till någon glasskiosk och så vidare lite överallt på söder. Sen åt vi lunch på något helskumt pensionärsställe, okej mat men saften man fick till smakade beskt.
Sen satte vi oss på någon restaurang men bara för att ta en dricka, drog in på ICA och handlade en massa frukt och sen åkte vi hem. Hinner inte skriva mer, måste ner och umgås ännu mer med familjen. Ha en fin eftermiddag/kväll!
2009-07-16
 23:17:21

Stan imorrn - igen

Hallå. Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag ska sova. Måste sova, rättare sagt. Vi ska träffa farmor och farfar i stan imorrn, vi MÅSTE med denna gång. Ska upp nio ungefär, eller ja - halv nio. Senast nio sas det men jag kan tänka mig att vi blir väckta halv. Hoppas jag kan köpa något i stan imorrn istället.
Hoppas ni hade en bra dag/kväll. Godnatt!
2009-07-16
 18:17:50

Bättre sent än aldrig!

Hallå där.
Nu är jag hemma igen, har gått i stan barfota i ett par gympaskor så mina fötter har fått lite skavsår. Skönt.
Jag köpte dock inget annat än en svindyr Sprite på 7 Eleven. Lisa däremot köpte två par skor, ett par örhängen och ett linne. Kul att få bära hennes stora påse, då ser det ut som att det är jag som har mycket pengar. Men ändå känner jag mig lite som hennes betjänt, haha!

Vet ni vad jag kom på? Jag har ju inte lagt upp några bilder alls från Gran Canaria. Så här kommer "några".

Såhär hette stället:




Såhär såg det ut när vi kollade ut från dörren till rummet. Härlig syn på morgonen kan jag säga!





Såhär såg det ut vid poolen på kvällen. Riktigt mysigt!





Här är allrummet, plus min och brorsans blivande sovplats, det var en bäddsoffa. Rätt okej för att vara en bäddsoffa... de brukar ju vara rätt ökända för att ge ryggont, men inte den här.





Mysigt skrivbord i mammas och pappas sovrum.





Deras säng var nog ändå skönare än våran. Dessutom hade de air condition i rummet...





Såhär såg grannhotellet Orquídea ut.





Det här hotellet var nog bland de värsta man kunde bo på. Barn som skrek överallt, feta rökande britter (hotellet bestod nog till 85 % av britter) och skum personal. Vi satt nämligen i deras bar en gång och kollade in stället bara, personalen i baren var bara otrevliga och otåliga, så vi ångrade inte att vi inte bokat det hotellet. Fast de hade dock fem pooler utanför...
2009-07-16
 13:43:34

Sovsällskap :)

Hallå.
Fick faktiskt sova i ungefär nio-tio timmar, tills en telefon ringde, grabben bredvid mig svarade något trött och snackade ett tag, la på. Sen fick vi somna om ett litet tag till, när hans morsa ringde igen. Då gav vi upp.
Käkade frukost/lunch och sen hämtade hans mamma honom vid ett. Illa kvickt ska det gå. Jo tack. Nu ses vi inte på tre veckor om jag inte kommer till dem på Gotland och bor där några dagar som förra året. Och så ska hon komma och hämta sin son så fort hon bara kunde. Schyst.

Gjorde lite hemsysslor efter han dragit, sen ringde jag Lisa ("Hej allihopa!") och vi ska till stan efter att hon ätit. Synd för mig som inte har några pengar då. Jag hatar att gå omkring i stan när jag inte har pengar - för det är just man hittar något man verkligen vill köpa! Visst är det typiskt?
Det är fint väder ute, så det ska bli skönt att få komma ut lite. Tänker dock inte göra samma misstag som igår och dra på mig ett par jeans...
Hör av mig när jag är hemma. Ha en fin dag!
2009-07-15
 23:26:15

Utekväll

Fortfarande, ingen jävla alkohol. Skönt utan. Jag drack faktiskt en Loka Päron, Lisa en Ramlösa och Emilie och Fredrik köpte en varsin läsk. Vi satt utanför Östbergakiosken, snackade massa skit. Sen drog vi till McDonalds, köpte en varsin paj som dröjde allt för länge, satt och snackade skit även där. Sen drog vi hem, trodde vi mötte på någon jävla våldtäktsman som prasslade i buskarna men det var bara ett rådjur. Det var Lisas skrik som gjorde mig rädd, inte så mycket prasslet i buskarna.

Snart ska jag/vi sova, får sova lite längre nu hoppas jag! Hör av mig imorrn, hoppas ni hade en fin kväll.
Puss och godnatt.
2009-07-15
 17:58:01

Skryt lagom, eller inte alls

Hej igen!
Kom precis hem från Lisa, jag, hon och Emilie satt ute vid hennes altan och solade. Fan vad skönt väder det blev då! Tyvärr blev det lite sämre nu, så vi gav upp. Vi kanske ska ses ikväll efter maten i varje fall, eller jo vi ska väl ses, men Emilie var inte säker på om hon skulle med. Fredrik ska komma hit också, ända från Visättra! Det var något nytt. Haha.
Ska försöka hitta någon annan som inte rest bort för tillfället, som kanske vill dra med ut. Vi ska väl köpa glass, sitta någonstans och bara snacka, ungefär som vi brukar.

En sak som jag tror att många misstänker när jag skriver sånt här är att vi skulle dra ut och dricka. Nej, det gör vi inte. Hur mycket ni än tror det så gör vi inte det. Det finns så många ungdomar som skriver på bloggen hur mycket de ska ut och festa, röka och supa sig redlösa. Vad är det som är så kul med att skryta?
Jag hatar folk som skryter. "Ska ut och röka nu, ska ut och festa, dricka tills jag spyr!" Vad är det för mening med det?
Rökning är inte coolt. Been there, done that, så jag vet vad jag snackar om. Skit för hälsan och man luktar ju inte så fräscht heller. Snus är nog ännu vidrigare, men visst - folk tycker att det är gott, de kan få en slags lyckokänsla av det. I såna fall borde man uppfinna något som åtminstone luktar gott. Typ som att röken från cigaretter skulle lukta mint. Vore inte det något helt fantastiskt? Någonting som funkar på samma sätt, luktar bättre och är lite bättre för hälsan. Då hade jag inte haft något problem med rökare/snusare.

Men men. Det jag först ville säga var i alla fall att folk som skryter om att de dricker/röker, är bara dumt. Det är ju ingen nyhet att folk sysslar med sånt. Hur många knarkare är det egentligen som skryter om det? Jag kanske är lite bakom, men har aldrig hört talas om något sånt.
I slutändan tjänar man ingenting på att skryta. Man får en hel del arga och irriterade människor efter sig, that's all.
Och vem vill ha det, egentligen?
2009-07-15
 15:04:46

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Hej allihopa! (Jag vet, Lisa... haha.)
Hinner inte skriva så mycket, ska hem till Lisa alldeles strax.
Vi var ju och såg Harry Potter. Förvånansvärt kort, väldigt bra film men slutet var riktigt dåligt. Det var väl som Kenza beskrev det, "fortsättning följer". Nåja. Nästa film lär väl komma ut 2012... Då tar man studenten, och fortfarande vid nitton års ålder ska vi sitta och se på Harry Potter.

Hör av mig senare, ha en fin dag!
2009-07-15
 01:48:29

Fan för sömnlöshet

Tänkte typ hitta på något annat nu. Måste sova men jag kan inte. Hörs imorrn. Godnatt.
2009-07-15
 00:33:21

Too much

Jag blir så chockad när jag läser folks bloggar, de som skriver ut hela sitt liv på bloggen. Exempel (som är fiktivt, inte på något sätt taget ur verkligheten så kom inte och fråga vems blogg detta kom ifrån, om inte min då) :

"Igår gjorde jag och Pelle slut. Jag har hittat en ny, han heter Olle och vi träffades för ett tag sen, det klickade direkt. Jag älskar honom, men är ledsen att det skulle behöva ta slut mellan mig och Pelle Svensson, Storgatan 25, 126 54 Svampskogen."

Well, you get it. Själv skulle jag skämmas om jag skrev så mycket, jag tycker faktiskt att jag ibland kan ha skrivit saker med för mycket info vilket inte är bra. Tänk om Pelle skulle läsa tjejens blogg? Jaha, kul för honom att veta det där.
2009-07-14
 23:43:23

:) ♥

Fullt upp hela dagen! Förlåt för riktigt kass uppdatering (lika med noll).
Var borta hela dagen, drog sedan till Örby bar & kök där vi firade en granne som fyller 18 idag. En kille som hette Robert kom och spelade en hel del låtar, helt grym. Om jag säger det såhär, han hade vunnit Idol på mindre än en vecka.
Födelsedags"barnet" fick en hel del shots från dem som satt runtomkring, tyckte fan synd om honom. Till slut skickade pappa ett shotglas, grabben sitter och ser ut att tänka "åh helvete, inte en till", när han kniper ihop ögonen, sveper den - och upptäcker att den innehöll ren mjölk. "För att du inte ska glömma barndomen", hälsar pappa med ett leende.

Så strax innan elva stängde stället, alla drog därifrån och killen som spelat gitarr och sjungit ett tag fick en skål med en hel del pengar av alla oss som suttit och lyssnat. Sen drog vi därifrån och tog oss hemåt, så nu sitter jag här och är så jäkla sugen på att äta något, vet dock inte vad.

Om lite mer än tolv timmar sitter vi i biosalongen och förväntar oss en toppenfilm av nya Harry Potter. Vi får väl se...
2009-07-14
 14:59:51

Insomnia yet again

Godmorgon, god dag eller för min del... godnatt. Ah! Jag har inte sovit mer än en timme i natt. Kunde inte sova med balkongdörren stängd för då blir det för varmt här inne. Men inte fasen kunde man ha dörren öppen heller då det kommer in sån där äcklig rök som luktar som när man bränner löv. Nej fy och usch.
Får se vad jag hittar på sen, vaknade först vid elva med en sprängande huvudvärk (nej jag var inte ute och festade igår), så jag somnade om till ungefär ett. Men jag ska försöka ta mig ut och hitta på något i alla fall. Ha en fin dag!
2009-07-14
 01:47:41

Where'd you go?

Jag har tänkt ett tag på en viss tjej som gick i min förrförra klass (om man räknar 9c som förra så), att jag inte vet alls vart hon tog vägen när hon slutade i femman och vi hade ändå rätt bra kontakt då. Sen nu på Facebook hittade jag henne. Helt sjukt att det kan bli så ibland. Bara hoppas att hon kommer ihåg och känner igen mig. Det är inte många som gör det när man helt plötsligt kommer fram efter ett par år. Nu är det ju fyra år sen... men man kan alltid hoppas.
Så jag somnade inte, när jag skrev sist. Nej, kunde inte sova. Men nu ska jag verkligen försöka sova. Godnatt!
2009-07-14
 00:26:18

Usch vad slarvig jag är...

Usch, hjälp mig någon. Jag känner mig så utomordentligt slarvig... Jag har tappat bort slutbetygen från nian! Dessa behöver jag ha med mig på uppropet den 17/8, vet inte riktigt varför men det kan vara bra att göra som de säger så att inga pinsamheter uppstår redan första gången man träffas...

Det finns ett alternativ jag vet om, som gör att jag får tillbaka betygen, och det är att jag ringer till min gamla skola och ber om en kopia av mina betyg. Shit, vad pinsamt! Vet någon om man skulle kunna hitta betygen via nätet och sedan skriva ut dem därifrån, istället för att ringa skolan? Känner inte för att stämpla mig själv som Slarvmaja inför min gamla skola precis.
Tack på förhand!
Tänkte sova nu, ska upp tidigt, duscha och fixa mig, sen ska jag till stan med Lisa. Godnatt och sov gott! Det ska jag försöka göra, utan att tänka på betygen...
2009-07-13
 21:18:36

Internet eller tv?

SVT är nog de tråkigaste kanalerna man kan se på. Om nu inte Andra Avenyn visas där, men typ som nu när det är sommaruppehåll. Gamla filmer, dokumentärer om uråldriga grejer, Beethoven och allt vad det nu heter. Riktiga pensionärskanaler är vad det är. Jag blir nästintill deprimerad när jag bläddrar förbi SVT 1 och 2, så tråkigt innehåll kan de faktiskt ha.
Ändå gnäller alla om att det är just de programmen som ska göra oss smartare.
Lyssna på Promoe istället. "Kunskap från Wikipedia". 2000-talets kunskap vilar i händerna på internetsajterna. Där behöver man inte ha någon storslagen examen i bagaget, utan där kan man utveckla sin kunskap själv, utan någon lärare. Där finns allt - och lite till. 67% av alla sajter innehåller tyvärr pornografiska inslag, så därifrån lär man sig inte mer än in-ut-sprut-fakta. Och vad är det för fakta, egentligen.
Istället för att se pensionärsprogram på tv kan vi 80-90-talister bara knappa in valfri adress i adressfältet, trycka på Enter och lära oss på vårt sätt. Internet, baby.
2009-07-13
 14:26:50

Fint väääääder

God morgon! Eller okej, goddagens.
Vädret ute är skitfint, har precis vaknat som ni kanske fattade, och snart ska vi ner och fixa lunch, brorsan och jag. Mamma och pappa stack in till stan för att äta lunch med farmor och farfar, medan vi sov vidare.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, faktiskt. Någonting utomhus, för guds skull. Jag hatar att sitta inne och göra ingenting.

På onsdag är det premiär för nya Harry Potter, och självklart ska man gå dit! Jag har verkligen längtat efter filmen. Undrar dock när nästa film kommer. Säkerligen om två-tre år, med tanke på hur det brukar vara.
Dags för käk! Vi hörs sen.
2009-07-13
 00:42:05

Förvirrad snubbe på donken

Hallå hallå.
Jag och Lisa såg lite på "The OC" innan vi drog med oss lillebror till McDonalds vid elva. Såhär kan det se ut när Lisa är lite överdrivet hungrig trots att hon ätit upp glassen.





Det spelar ingen roll vad hon gör, hon är alltid lika söt ändå. ;)
När vi stod vid kassan för att beställa våra saker börjar snubben klicka in att Lisa skulle ha en liten sketen glass i strut. Ni vet en sån där som förr kostade fem kronor. Men i själva verket skulle hon ha en glass med topping kolasmak (eller som de har döpt det till; en Sundae Kola)... snubben trodde att hon skulle ha en cola TILL glassen. "Nej, jag har ju beställt en kaffe OCH en glass med topping, KOLASMAK..." svarar Lisa inte så lite irriterat. Jo, efter ett tag kom någon och hjälpte nybörjaren vid kassaapparaten.

Sen var det min tur. Inte nog med att Lisa haft problem var det även min tur att ha det. Snubben knappar in precis samma grej på min "nota" medan jag försiktigt påpekar att jag inte ska ha en mjukglass. "Jaha... ehh... Sundae, va?" Ja, idiot. Och det är inte allt. Tro mig.
Jag hade beställt en mellansprite till också, men fick cola. SNACKA OM ANALFABET!!!!! Läs på apparaten, mongo.

Sist men inte minst, eller jo, skoja bara, så var det Jespers tur. Killen hade fortfarande inte lärt sig ett skit! Stackars Jesper fick en glass med TVÅ toppingar istället för en önskad, chokladsmak. Och så medan han väntade frågar killen helt plötsligt: "Väntar du på nåt, eller?" Haha, vilken rookie.

Tänkte rädda er från att läsa fler inlägg ikväll, hör av mig imorrn istället. Vi skulle egentligen in till stan och käka lunch med farmor och farfar, vi i familjen, men den yngre hälften av familjen väljer att sova längre och vi skippar alltså det. Skönt.

Hoppas ni hade en fin dag/kväll. Godnatt!
2009-07-12
 20:54:40

Lisa

Hallå där.
Sitter hemma med Lisa, sitter och snackar skit, tar kort (haha, vem är kamerakåt fjortis nu då?) och... jag vet inte riktigt vad vi sysslar med. Haha.
Skulle kanske ha dragit ut med ett gäng människor men vi orkade inte. Lika skönt att vara själva ibland också.
Kanske inte borde skriva världens längsta inlägg nu då jag har sällskap, tänkte att jag skriver sen istället. Ha en fin kväll!
2009-07-12
 15:09:50

Jävla Fagersta

Jaha, så det var inte bara elaka kommentarer som låg bakom Gynnings planerade bloggbegravning. Okej. Fortfarande finns det ju folk därute som faktiskt stänger ner sina bloggar pga kommentarer. Och vill ni veta en sak?
Jag satt och läste Aftonbladet nyss och längst bak hade Johanne Hildebrandt skrivit en liten krönika om Carolina Gynning och hennes blogg. Johanne valde att kalla detta för självömkan och grejer, men hey - jag var för första gången före någon nyhetsbrud med att skriva en sån sak. Woho. Säkerligen var någon före mig också, men det var som att hon hade läst mina tankar. Kusligt.

I Nöjesbladet kunde man läsa ett och annat roligt stycke. Två sidor om fabriken/studion där man spelar in Harry Potter-filmerna och snack om att de bor där tio månader om året när de spelar in filmer och får privatundervisning mellan scenerna. Kul liv.
Sen kom en grej jag blev arg över. Ni som lyssnar på dessa, vet säkert att The Hives bara skulle göra en spelning i Sverige 2009, och detta på Hultsfred nu i sommar? Nja, vi hade fel. Grymt fel. De har sålt 300 biljetter som tog slut på en halvtimme, till en privat spelning på puben "The Green Man" i Fagersta. Och då kommer de inte heta The Hives. Utan namnet blir Thieves. Kom igen! Vad var det för något? Piss off.
And my brain went... tick tick boom.

2009-07-12
 02:51:15

Jag är en riktig torrboll

Hej hopp.
Blev glad ikväll, fick ett gulligt sms. Veckans vändpunkt, om jag får säga det så.
Här hemma svettas man ihjäl, huset är hur varmt som helst och det är just den här värmen man önskar sig i hemmet - under vintern. Sitter med balkongdörren öppen och ska snart sova, vet inte riktigt om jag vågar öppna mer ifall att någon läskig typ hoppar ner från taket och kommer in för att råna eller våldta mig. Who knows? Inte fan gör jag det i alla fall.

Lite tråkiga inlägg förut kanske, ber om ursäkt för dem. Vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre... känns inte som att innehållet här i bloggen är så värst relevant/intressant för läsarna. Vad tycker ni? Det är jäkla tomt på kommentarer. Vilket är synd. Vill ju ha lite feedback och förslag på saker man kan ta upp, prata om. Fråga mig inte om några "dagens outfit"-inlägg. Såna har jag lagt upp två stycken på ett år. Så ni förstår själva hur ointressant det är för mig. Kom gärna med andra förslag!

Usch, ingen är hemma nuförtiden. Alla reser bort. Drar på bröllop, reser utomlands, åker till landstället, kompisens landställe... Det är tydligen det sommaren är till för. Vilket jag och min familj inte verkar ha fattat än. Men Gran Canaria var det inga fel på. Man får bara hoppas att vi kan göra något mer den här sommaren än att bara sitta hemma. Bussluffar gör jag gärna, men sätter dem inte högst upp på listen direkt, utan något annat får gärna komma före. Men åh, vad fasen ska man hitta på då?

Nåja. Här har vi ett par långa inlägg i alla fall. Det brukar inte hända sådär jätteofta. Eller? Jag vet inte längre. Haha. Dålig koll! Jag vet.
Tänkte soav nu, klockan är ju snart tre. Hoppas ni hade en fin kväll. Puss och godnatt!
2009-07-11
 22:12:13

Kamerakåta fjortisar, ren och skär ondska

Jag satt och kollade lite vad som fanns på teve, och fastnade på fyran där de nyss visade Sommarkrysset. EMD uppträdde, frågor ställdes, vars svar man skulle plita ner på något papper och ringa in till programmet för en chans att vinna 157.000 kronor. Så kom det. När lottoraden skulle dras vreds kameran mot kvinnan som skulle förkunna vinnaren, och bakom henne satt ett gäng kamerakåta (ursäkta, till er som tar åt er, för det kanske lite märkliga, men ack så populära, ordvalet) fjortisar. "Men asså guuuud... fjortisar är ju bara såååå 2007." Jo, men vad jag vet så är de ju inte så smarta heller, så årtalet är nog lite luddigt hos dem också.

I alla fall. Denna rödbrunhåriga brud sitter och ger mig en riktigt bra anledning att skratta. Hon vänder sig mot kameran, vinkar, kollar framåt igen (kameran filmar dem från sidan). Sen tar hon fram en stor skylt i kartong och på den stod det "INGEN SOMMAR UTAN JOHAN PALM" och viftar med framför kameran. Sen kollar hon framåt igen, kollar ner i knät (troligtvis skrev hon ett eller etthundra sms), kollar mot kameran och vinkar och ler för fulla puckar. Kollar framåt. Hennes polare kikar fram bakom hennes axel, vinkar, ler, kollar framåt. Bruden jag först började prata om kollar mot kameran igen, ler världens största leende, visar handflatorna på vilka hon skrivit något, kollar framåt igen.
Vilken idiot. Vad sysslade hon med?

Just nu går Ondskan på fyran sen en timme tillbaks. Jag undrar om det inte är hon fjortisen som har en av huvudrollerna.
2009-07-11
 20:08:14

Är bloggen som ens bästa vän?

Tänk om jag en vacker dag bestämmer mig för att skriva ett inlägg i min blogg. Ja, det händer ju jäkligt sällan, så vi säger att jag skulle göra det. Och så loggar jag in här. Användarnamn, lösenord, logga in. Ja ja.
Och sen när jag kommer in på min profil, så finns inte min blogg kvar.
Jag undrar hur fasiken jag skulle reagera då.
Om jag skulle bli glad, ledsen, förbannad, chockad eller bara "öh".
Jag menar, det är ju inte direkt som att bloggen är allt jag lever för. Verkligen inte. Nej, jag har ett liv, jag lovar.

Men klart man skulle bli lite ledsen, när man haft bloggen ett bra tag. Okej, jag har visserligen inte haft den lika länge som Blondinbella som har haft sin sen 2005. Det skulle nog bli jäkligt jobbigt. Och hennes blogg försvann ju ett tag men de lyckades återställa typ hela bloggen. Men om min försvinner tror jag inte att jag får hjälp från proffs som försöker återställa hela bloggen. Nej, utan då är det nog bara "ajöss, tack och hej".

Varför betyder våra bloggar så mycket för oss? Hur har de blivit så betydelsefulla, tidskrävande och fritidsberövande?
Det är ju nästan som en hund, som man måste rasta, kela med, ta med på resan och grejer. Man skriver i bloggen (motsvarighet: kela med), gör om designen (motsvarighet: rasta) och bloggar från alla världens olika hörn (motsvarighet: ta med på resan). Så då blir det väl nästan som ett husdjur, eller?

   


Jag gillar ju att skriva här. Gillar att veta om att folk också läser det jag skriver. Det är inte som en dagbok man skriver. Då vill man inte att folk ska läsa. Utan då låser man in den i något kassavalv och nästan sväljer nyckeln. I en blogg kan alla läsa, kommentera och ge beröm/kritik/förslag. Vilket jag tycker är väldigt bra, speciellt för mig som vill utöka mina skrivkunskaper inför framtiden.

Och ja, klart man kan skapa en ny blogg om den gamla försvinner. Men det blir ju lite trist med tanke på allt jobb man lagt ner på bloggen. Design (skitsvårt för mig som precis börjat fatta allt det där, efter nästan två års bloggande), inlägg med bra texter, bilder... allt sånt försvinner ju och många saker man velat att folk skulle läsa kanske man inte orkar skriva om igen. Det är lite riskabelt, det där med att ha en hund och en blogg. Hunden kanske blir påkörd eller bortrövad, medan bloggen kan bli hackad och raderad.
2009-07-11
 13:58:54

Det handlar om styrka! Åtminstone psykisk...

Hallå.
Satt framför teven nyss och läste igenom lite nyheter, visserligen några dagar gamla men de förvånade mig.

1) Rupert Grint, som spelar Ronald Weasley i Harry Potter-filmerna, har drabbats av svininfluensan. Som tur är så är han på bättringsvägen. Det som vore värst var om han dog och inte fick vara med och spela in den sista filmen.

2) Carolina Gynning slutar blogga. Orsaken är att hon inte längre orkar med alla nedlåtande och elaka kommentarer som strömmar in helatiden. Okej, henne brukar folk kalla "stark". Själv kan jag nog inte hålla med, om man tar åt sig av bloggkommentarer på nätet.

Det är en sak som jag har lärt mig. Vad folk än skriver på nätet, så ska man inte ta åt sig. Folk som just förolämpar ens blogg och en själv som person via nätet, försöker oftast bara såra utan att egentligen mena det de skriver. Jag har lärt mig att bara sitta där framför min dator, och skratta.
Skratta åt alla patetiska och värdelösa nollor som tar sig tid att skriva en elak kommentar till mig. Wow, de bryr sig i alla fall på några hörn om mig. Bryr sig om att klicka in sig på min blogg eller vad det nu kan vara. Bryr sig om att klicka på kommentarsfältet, skriva en hel del ord och krumelurer, för att sedan bry sig om att skicka kommentaren så jag får läsa den. Och le.

Gynning, vad hände med dig och ditt självförtroende? Du som nästan skrikit ut att du var världens starkaste person. Psykiskt, alltså. Och nu tänker du stänga ner en av Sveriges nästan populäraste bloggar. På grund av elaka kommentarer.
Det finns ju faktiskt en hel del alternativ till att undvika detta. Antingen låter man bli att publicera kommentarer och ge dem extra plats i rampljuset, blockerar återkommande IP-adresser (jag vet själv inte hur man gör men vet att det går att göra) eller helt enkelt varnar alla läsare med att stänga av kommentarsfunktionen. För det går också.

Däremot det där om att blockera IP-adresser är nog svårt för såna där superkända bloggare, som har ett stort antal IP-adresser som läser deras blogg dagligen. Några tiotusentals, med andra ord. Då blir det nog jobbigt. Men då kan man bara sätta händerna för ögonen och sluta läsa kommentarerna. Om man nu tar åt sig så mycket.

Det gäller att lära sig. Lära sig att inte bry sig. Lära sig att skratta åt såna dumheter.
Såna idioter som faktiskt tar sig tid att tänka ut en tillräckligt smart kommentar, skriva ner den och skicka.
2009-07-11
 00:39:16

Hej

Förlåt att jag inte var aktiv idag. Hörs imorrn istället, är kanske på lite bättre humör och bättre tankar då.
Hoppas ni hade en bra dag, godnatt.
2009-07-10
 21:28:12

...

Bloggtorka nummer 4326. Det händer inte så mycket här. Inuti mig gör det, men inte annat.
Så jävla tråkigt. Inget att göra. Ingenting kul händer. Det bara regnar negativitet över mig.
2009-07-10
 19:43:19

-

Jag och Jesper åkte till Farsta först, åt lunch och gick runt i lite affärer. Sen åkte vi därifrån till Liljeholmen och började leta efter skolan jag ska börja på om en månad och åtta dagar. Ful skola. Ful som stryk.
Ska tydligen äta snart, men jag skriver mer efteråt. Ciao!
2009-07-10
 12:47:32

Let me sleep, god damn it

Jaha, så blev man väckt idag igen då. Trött som fasen... men får inte somna om heller. Varför inte? Vädret är ändå inget kul att dra ut i.
Usch, jag vet inte varför jag skriver. Hör av mig senare. Hej.
2009-07-10
 00:09:52

Skitväder

Tjenamors. Tänkte skriva ett sista inlägg nu innan jag ska sova. Imorrn har jag ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt, kanske åker iväg någonstans med brorsan, kanske buss/tunnelbaneluffar om det nu blir så desperat, haha. Det är synd att vädret har blivit så dåligt nu. Precis när man kommer hem också! Typiskt... Typiskt svensk sommar. Bra väder i någon vecka, sen blir resten av sommaren regnig och trist. Sen kommer hösten som ser precis likadan ut.

Äsch, ska inte sitta här och spy galla över vädret något mer... haha. Hörs imorrn i alla fall. Godnatt!
2009-07-09
 20:26:00

Har aldrig fått en smäll, inte ens tanken har slagit mig

Hallå, nu är jag hemma igen, men utan Fredrik denna gång. Vi åkte in till Centralen och gick vidare därifrån in mot stan, gick runt och kollade lite i olika affärer. Främst affärer som hade de högtalarsystem han skulle kolla på. Surprised? Nä, inte jag heller, haha.
Regnet öste ner medan vi gick runt där bland folk och vattenpölar. Såg en massa folk utanför bion Rigoletto, det var galapremiär för filmen "Harry Potter och Halvblodsprinsen", bland andra Blondinbella och Kenza ska närvara.. Herregud så mycket folk! Det var ganska värdelöst att försöka ta sig igenom folkmassan som stod och ville se en massa kändisar. Äsch! Såna människor ser man ju varje dag på nätet och i tidningarna.

Anyway. Vi drog oss mot Kungshallen och åt kebab där. Ganska fullt med folk där också, inte undra på med tanke på vädret. Varför kunde vi inte stannat på Gran Canaria en vecka till? Jag är så trött på det här satans vädret.
2009-07-09
 14:29:32

Kenzas tvilling?

Hej hopp. Det blev en lite längre sovmorgon idag, trots att jag blev väckt vid åtta av det förbannade jävla regnet. Vem vill inte dra utomlands nu? Hatar Sveriges "sommar" - för den finns knappt!
Fredrik är här nu. Vi ska dra någonstans, Farsta, Skärholmen, Heron... vet inte vart men någonstans ska vi i alla fall. Trots vädret drar vi ut. Crazy.

Någon som läser Kenzas blogg mer än jag? Då borde ni kolla in den här. I vissa vinklar ser de nästan identiska ut, det är helt sjukt! Tydligen håller Kenza själv med om det lite grann, hehe.
Nu tänkte jag dra då. Jag hör av mig senare, ha en bra dag (trots vädret...)!
2009-07-09
 01:04:13

"Du kan inte flyga! Du är en leksak!"

Hallå hallå. Det blev en liten barnslig nostalgitripp med "Toy Story", en film på... en dryg timme. Så det är nog inte så konstigt att jag skriver redan nu. Har hunnit duscha och se på "Two and a Half Men" under tiden också. Hade vi däremot sett Harry Potter hade jag fortfarande stått i duschen. Haha!
Har pratat med Fredrik nu, vi kom överens om att han kommer hit imorgon. Vi kom på en "ny" metod för såna saker, där man ska bestämma vem som gör vad. Sten, sax, påse - på sms! Tro mig, det funkade. För mig. Jag vann, haha. Så han kommer alltså hit imorrn.

Jag skriver mer imorrn... måste få sova ut också. Lisa väckte mig imorse! Jag ska hämnas, hjärtat. Jag lovar. ;)
2009-07-08
 21:35:01

Filmtime

Nu ska vi se film här hemma, så jag skriver om ett par timmar.
Ha en fin kväll!

Dagens roligaste ord: Rövbögar. Källa: Argalappen.se.
2009-07-08
 19:34:24

Kärt barn har många namn




Min dagbok
Den blev stulen
De skrattar åt mig nu
Internet gör mig känd
De laddar ner mig fil för fil

Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och nu vet alla om
Vad jag sa till dig
Och nu vet alla om
Vad du sa
Vad du sa

För du är med sidan tre
Och fram till fyrtiotvå
Ett citat, det du sa
Var elakt men så uppenbart

Så simpel som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och hur du ser på mig
Det stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig

Så kalla mig CP
Kalla mig bög
Det kanske är fel
Men en bra metafor
För den jag är
Det jag är

Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och hur du ser på mig
Det stämmer ganska bra
Med hur jag ser på mig

Så kalla mig CP
Kalla mig bög
Det kanske är fel
Men en bra metafor

Kalla mig CP
Kalla mig bög
Kalla mig CP
Kalla mig bög
2009-07-08
 18:33:05

Arg, irriterad och... ledsen?

Jag börjar smått komma in i vardagen igen. Men jag är inte riktigt säker på att jag vill det... Det var så skönt där borta på Gran Canaria. Man slapp alla bekymmer hemma som gav magont och sömnlöshet.
Det är nog hälsosamt för mig att inte befinna mig i Sverige. Eller åtminstone Stockholm. Något jag ska göra i livet är att flytta utanför den här staden, någon gång efter att jag fyllt 20.
Det var likadant när jag kom hem från Gotland förra sommaren. Ville bara tillbaks, slippa all skit hemma i Stockholm. Allt skitsnack, alla människor som inte kan sluta förvåna mig med sina grejer.

Jag är så trött.
Så trött på allt.
Man undrar vilka som ska växa upp snart, och vilka som aldrig kommer att göra det.
För vi är ju inte längre fjorton år och skvallrar och snackar skit om varenda levande individ.

Det är inte bara skitsnacket som bidrog till att bägaren rann över. Alla lögner, svek, folk som ger falska förhoppningar, spelar falska över huvud taget och... allt! Man behöver verkligen en nystart. Och jag är glad att jag har chans till att få en sån, efter den artonde augusti i år.
För då börjar jag gymnasiet med helt nya människor, helt nya omgivningar och helt, helt nya krafter att orka med.

Hade jag trott på gud hade jag tackat denne för den här chansen.
2009-07-08
 16:48:39

I'm the one you're looking for

Hej hopp! Nu är man hemma igen då. Det blev ingen shopping för mig i stan, däremot en massa fönstershopping. Jag var sugen på att köpa skor men efter ett tag orkade vi inte gå runt och leta mer, så vi drog hem vid tre. Hittade en del roliga saker inne på affären Mique...




En telefon för dem som ofta ringer efter snabbmat...



"Viagra" med lakritssmak... Tror ni det funkar? ;)



Samhället blir bara latare och latare...


Efter att ha kollat runt lite på en massa affärer tog vi oss hem, alltså. Nu har vädret blivit väldigt trist. Det är så typiskt Sverige.
Usch, jag vill tillbaks till Gran Canaria.
2009-07-08
 11:11:13

Vill sova... men jag kan inte

Jag vill sova! Men jag får inte. Snart ska man dra iväg till stan med Elin, just nu är hon hos tandläkaren i Högdalen... och just nu sitter jag i sängen. Bra. Dags att fixa sig lite kanske. Nu börjar det bli bråttom. Hör av mig senare. Ha en bra dag!
2009-07-08
 00:46:34

Hemma igen (men vill tillbaks...)

Hej! Nu är jag hemma igen... och oj, vad mycket man har att berätta!
Vi kom fram till Arlanda vid halv nio på kvällen. Planet lyfte strax efter två och det var alltså en drygt sex timmar lång resa. Bussen från Playa Feliz gick elva och tog oss till flygplatsen (Aeropuerto de Gran Canaria). Tur att man packade det mesta igår kväll och fick sova lite längre imorse, hehe.
Jag har ju berättat lite vad som hänt, för er som uppmärksammade att jag faktiskt skrev hela två inlägg under resan. Oj, vad mycket. Skoja.
Det blev lite konstigt skrivet då jag inte kunde skriva med hela svenska alfabetet, som jag sa. Men jag hoppas ni förstod ändå, haha. Man får ju göra det bästa av situationen.

Vistelsen på Gran Canaria har i alla fall varit jättebra, vädret var bra, maten var bra trots att man faktiskt inte åt något typiskt spanskt. Okej, jo mamma åt någon spansk omelett som var som en helt vanlig omelett - men med pommes frites inuti. Så frestad var man inte direkt att testa den, kan jag säga. Vi åt kinamat tre gånger (sluta garva), vi åt pizza, lite kötträtter och annat, det var väl okej mat för att vara där i en vecka. En sak jag tyckte var lite rolig med en kines som serverade på restaurangen, var att hon skulle försöka säga "kyckling" på svenska vilket resulterade i att hon sa "kukling"... ursäkta, kunde inte låta bli att lägga märke till det. Kalla mig gärna pervers, men det var svårt att missa.

Vi träffade ju Fredrik och hans familj också. Efter många om och men, och mycket problem med att hitta till stranden Amadores, träffade vi dem, solade och badade och byggde en mur av sand som någon ungjävel sparkade sönder. Kul. Fredrik och hans familj åker hem imorgon, då vi trodde att även vi skulle hem (men vi läste fel...), sen ska vi ses på torsdag. Imorgon ska jag träffa Elin, vi ska till stan och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det väl. Jag har dessutom lite pengar, så jag kanske kan inhandla något... :) Vi får se.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Hör av mig imorgon. Ciao!
2009-07-03
 20:14:15

Forfoljd av en 30-arig servitor...

Hej igen! Idag hinner jag inte skriva lika mycket som jag gjorde sist, da jag bara har lagt i pengar for tio minuter... Ska forsoka fatta mig kort.
Idag var vi bara hemma vid hotellet, vi har badat (aven jag! Skont som fasiken) och solat, kollat pa vattenpolo och annat som de har som aktiviteter har vid hotellets pool varje dag, det finns en massa andra grejer man kan delta i. Ratt kul faktiskt.
Imorrn kanske vi aker in till stan och traffar Fredrik och hans familj. Forhoppningsvis.
Taxi ar ju dyrt har, sa vi tar nog bussen. Det ar tva eller tre stationer mellan oss (Bahía Feliz) och dem (Puerto Rico), sa det borde inte vara sa dyrt det heller.

Jaha, snart aker man hem igen. Tiden har gatt valdigt fort har. Mina soleksem i hela ansiktet har forsvunnit, sa jag kan vara lite gladare nu i varje fall.
Det ar en restaurangsnubbe har som verkar gilla mig. I forrgar kvall nar vi passerade hans restaurang sa han "Hej prinsessa" till mig (vi at namligen dar kvallen innan, det var delvis darfor han visste att jag snackade svenska och darfor han pratade med just mig), sen igar kvall kom han fram och gav mig en blomma. Obs, han maste vara runt 30... Lite laskigt, mamma tyckte dock att han verkade snall, men jag vet inte. Som sagt, laskig.

Naja, hinner inte skriva mer. Hoppas ni haft det bra. Om jag hinner skriver jag innan vi aker hem, annars sa skriver jag ju nar vi ar hemma i Sverige igen. Ta hand om er! :)
2009-07-01
 23:45:50

Pa Gran Canaria (langt inlagg)

Hej allihopa!
Jag hade ju tankt att surfa pa min egen dator men tydligen har de extra kostnader for det har. Synd.
I alla fall. Vi kom hit igar vid tre ungefar, till hotellet/resorten som heter Playa Feliz, som for i ovrigt betyder Glada viken. Gulligt namn, eller hur? ;)
Vi har hunnit gora ganska mycket pa den korta tid vi vistats har. Vi lag och solade vid poolen precis utanfor rummet som ser ut ungefar som en lagenhet, och nar vi, jag och Jesper, gar upp fran baddsoffan som vi sover i, ar det forsta vi ser poolomradet. Ratt schyst, faktiskt. Vi ater frukost pa rummet eftersom vi inte bokat in frukost pa hotellet, men det ar lika bra det.

Igar kvall nar vi skulle ut och ata motte vi pa en skum snubbe som sag ut som min forra grekiska gympalarare i orbyskolan, dock hade han brunare tander. Han borjade babbla pa norska med oss om nagot stalle som hette "Anfi" nagonting, han rekommenderade nagra hundra ganger att vi skulle dit, allt var gratis, till och med taxiresan dit var gratis. Jag tyckte att nagonting var lite skumt med hela grejen, anda ville mina foraldrar aka och se vad det var for nagot.
Sa imorse vid tio vantade en taxi pa oss utanfor hotellet, vi akte nagonstans och hamnade pa ett underbart hotell och blev genast guidade av nagon svensktalande chilenska runt hela omradet.

Det var som att man kunde kopa sig en lagenhet dar, alltifran en etta till en penthousevaning, som man kunde aka till en eller tva veckor om aret, man kunde hyra ut och pa sa vis tjana pengar pa den... jag forstod lika lite som ni, tro mig, men i varje fall tackade vi nej efter de fyra timmar vi gick runt pa hela omradet, blev bjudna pa glass och annat.
Ja, skumt var det verkligen. Vi at lunch vid tre nagonstans och akte hem strax efter det.

Imorgon har vi i alla fall inte planerat nagot. Mamma foreslog "sova" tidigare idag vilket jag inte har nagot emot... men sa lar det nog inte bli. Far se hur det blir. Det ar i alla fall hyfsat (forjavligt) dyrt har. Sa jag kan inte garantera att jag bloggar har igen, men vi far se hur det blir, om jag vaxlar in mer svenska pengar till euro pga angest, hehe.

Kanske traffar Fredrik ocksa, han och hans familj kom hit idag. De bor en bra bit harifran, kostar fan femhundra spann att aka till dem sa vi ska kolla om det gar en buss till Puerto Rico, dar de bor alltsa.

Hoppas ni har det bra (hoppas det suger dar hemma i Sverige, haha), vi har det bra har. Kunde i och for sig varit lite battre men jag kan inte klaga. Maste dra snart, har fem minuter kvar pa min internettid. Det kostar en krona i minuten!!!
Adios amigos, ta hand om er!