2009-04-30
 19:44:30

Valborg!

Jag har inte haft så mycket tid att blogga idag, förlåt!
Först drog jag och F hem från skolan, lämnade av oss väskor och gick till Vivo. Vi köpte socker, vaniljsås och djupfrysta blåbär och hallon, årets första blåbär/hallonpaj! Den vart lite småbränd på vissa ställen dock, men god var den allt.
En sak jag verkligen hatar är att behöva handla på Vivo, för det är alltid så satans dyrt där. Det lilla vi köpte hamnade på 70 kronor!

Så ikväll ska jag ut med ett helt gäng människor och se på en brasa vid Stamgatan, som förra året. Det ska bli kul!
Vad ska ni göra? Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall, puss!
2009-04-29
 21:55:03

Trött

Wow, klockan är inte ens tio och jag funderar på att lägga mig nu.
Jag vet inte varför men just idag blev jag väldigt utmattad och trött.
Det kan väl vara bra att sova ut, fast jag behöver egentligen inte gå upp tidigt imorgon. Vi börjar med gympa, Fredrik Johansson har lektion och vi ska tydligen köra brännboll. Nåja, det kan vara rätt kul faktiskt. Speciellt om det är fint väder ute. Men jag är inte riktigt säker på att det är det imorgon. Synd vore det om vi ska springa runt och det bara blåser och är mulet.

Nåja, tänkte om det vore okej att jag skrev lite mer imorrn istället.
Ska baka hallon-blåbärspaj med F imorgon när vi slutat, senare på kvällen blir det utgång, majbrasa och trevligt umgänge. Hoppas ni haft en bra dag, godnatt! ♥
2009-04-29
 17:17:29

Onsdag eftermiddag

Hej allihop!

Det har varit en kort skoldag idag, började dock med långpass i SO/Svenska med Janne, som började halv nio och slutade egentligen elva men man fick sitta kvar till halv tolv då vi fick lunch ute på skolgården, korv med bröd och apelsin- eller äppeljuice. Efter det gick vi in i matsalen och såg på cabarén! Det fanns en del höjdpunkter; Mattis dans, Simons sång och Linnéas bitska humör.

En timme senare återvände vi till verkligheten och gick för att ha slöjd. Håller på att sy en axelbandsväska nu med världens coolaste mönster; svartvita rutor! Egentligen skulle den blivit svart på utsidan och med de svartvita rutorna inuti, men det blev lite fel så det blir tvärtom nu. Men inte blir den fulare för det inte. Det blir nog bra!

Så efter slöjden gick jag och Elin hem, stod utanför Örbyskolan och pratade ett tag och rätt som det var klev Jesper av bussen tio meter bort. Vi stod kvar ett tag och pratade, men sen gick jag hem och gjorde brorsan sällskap. Han ska iväg och klippa sig nu... han tänkte se ut som denna kille:



Jag vet inte om jag ska stötta honom eller ställa mig på andra sidan med armarna i kors. Jag gillar inte Cristiano Ronaldo. Han är lite för sliskig för min smak... Hoppas det blir bra i alla fall.
2009-04-28
 22:26:49

Andra Avenyn

Ser just nu Andra Avenyn på webben, glömde se det tidigare idag så nu blev det såhär sent, efter "Desperate Housewives". Äsch, jag börjar halv nio imorgon så det är inte så farligt.
Det är tydligen säsongsavslutning för serien nu (har inte sett klart hela avsnittet)... sen är det bara en säsong kvar. Åh, hoppas hela serien kommer ut på DVD sen. Det skulle vara så kul att få se om alla avsnitt från första början, det är synd att de ska raderas från webben helatiden. Men de måste ju göra utrymme tydligen, ändra lite i historien och därför ta bort gamla avsnitt så man inte kollar upp saker... bla bla. Det är väl så det funkar, antar jag.
Imorgon ska vi se på cabarén på morgonen, där en stor del av niorna är med. Det ska bli kul att se! Dessutom är det den dagen då alla som gick vidare från första audition får träffa den riktiga Idol-juryn! Och bland dessa känner jag två. Stolt!

Efter att jag sett klart på Andra Avenyn tänker jag nog sova, klockan är ju halv elva nu, så det vore inte så konstigt.
Hoppas ni har haft en bra dag, och att morgondagen blir ännu bättre! Godnatt på er. ♥
2009-04-28
 20:51:58

Whoa!

53 "All Page Hits" och 18 unika läsare idag. HAHA, nytt rekord (åtminstone på den unika fronten, på den andra har man haft det dubbla antalet)... vad roligt! Och bara för att jag gnällde om en ny bloggdesign. Lyckades faktiskt rafsa ihop en tillfällig som ändå ser rätt okej ut. Jag får se hur jag gör, har fått en massa snälla förslag, så jag ska se efter lite hur jag gör.
Tack för alla förslag, jättesnällt!
2009-04-28
 19:49:11

F***!!!!!!!!

Hjälp mig.
Varför är det ingen HTML-nisse som läser min blogg? Jag behöver hjälp med en header, NU! Blir helt galen på min fula fjortisdesign.
Skulle vara tacksam om det kom någon och ville hjälpa till.
Tack!
2009-04-28
 16:38:46

Tisdag 28/4

Idag gick jag till skolan och det kändes som att jag hade påsar under ögonen. Jag var så trött! Och hungrig för den delen.
Min frukost imorse bestod av något som smakade som kartong. Det var något sånt där megahälsobröd med en massa frön och grejer i, och det bara växte i munnen på mig när jag åt, så jag slängde halva mackan och gick till skolan istället, för att ha hem- och konsumentkunskap. Läxförhöret om tvättkunskap gick dåligt, hoppas såklart på godkänt men det känns föga troligt.
Sen gjorde vi thaikyckling, fick jobba med F eftersom han blev ensam i sin grupp och jag blev ensam i min. Det blev gott, om det inte vore för nudlarna som var lite... ihopklistrade och smått hårda. Men det blev bra ändå.

Efter detta hade vi musik, kom ingen vart. Det är sån kaos på lektionerna; alla måste öva på att spela de stycken vi ska spela upp om två veckor och det finns inte alltid lediga instrument till alla, speciellt när typ alla ska spela keyboard. Bra planerat, Sven.
Spanskan efteråt gick segt, man satt bara och längtade till lunchen. Besvikelsen la sig sen så härligt över oss när vi slutade och såg att vi fick ungsgratinerad fisk med potatismos till lunch. Ja, ve och fasa. Fisk varje tisdag!

Nåja, jag ska väl inte dra upp hela dagens händelser... fast det var bara en lektion kvar, och det var NO då vi hade genomgång om... optik (ljus)! Riktigt intressant, jag tog verkligen in allt och lärde mig *snap* så fort! (Ironi, åh så härligt)
Äsch. Vi slutade 14.20 och jag drog hem och såg en mulen himmel med en liten skymtande sol och det var varmt.
Helt otroligt. Nu har dock solen försvunnit helt och det ser nästan ut som att det ska regna.
Trist, Sverige. Besviket, det också.
2009-04-27
 22:03:46

Plugga plugga plugga... kill me

Ska läsa om tvättkunskap nu, nio sidor... bara en massa bull****. Trist.
Jag har inte lust att plugga mer, jag vill bara sluta skolan och ha tio veckors lov.
Hjälp!

(med andra ord, godnatt!)
2009-04-27
 19:50:46

Måndag 27/4

Usch vad jobbigt det var att gå upp imorse. Jag ville verkligen somna om, men det kunde jag inte. Förbannat, måste man gå i skolan?
Skoldagen var inte så olik alla andra måndagar (bortsett från dessa satans temaveckor), slutade som vanligt vid fyra. Johanna hade gympalektion och det var basket på schemat idag. Ganska jobbigt när det flyger bollar överallt och man är bollrädd. Men det gick.

Fick idag veta att Robert i 9A kom vidare från första audition i Idol, och ska träffa den riktiga juryn (Andreas Carlsson, Laila och Anders Bagge) och även en annan jag inte riktigt tänkt på - min kusin Sébastian. Ganska roligt med några man känner som kom vidare. :)
Tyvärr kom ju inte Settan vidare, och det hade jag verkligen hoppats på. Hoppas hon söker nästa år igen!
Jag kan säga att det i år kan komma en överraskning som många kommer att häpna över, i Idol-sammanhang. Och om det händer är det tack vare mig... hahaha *elakt garv*

Imorrn är det tisdag, måste upp tidigt... Vi börjar 08.10 med hem- och konsumentkunskap och vi har läxa tills dess. Jag ska läsa igenom läxan två gånger ikväll innan jag somnar, det blir nog inte så farligt. Eller jo... vi måste ha med oss tvättintyg, och det har jag glömt. Åh, jag orkar inte.
2009-04-26
 22:04:00

Dags att sova

Nu känner jag verkligen hur ögonen håller på att säcka ihop. Jag försökte jobba lite mer på religionen men jag kommer inte på något mer. Kanske är bättre att jobba med det i skolan imorgon.
Som sagt är det måndag och jag borde sova ganska tidigt, och tidigt är väl nu, antar jag.
Hoppas ni hade en bra dag och kväll. Godnatt! ♥
2009-04-26
 20:46:54

Kycklingsallad på Robbans

Hej på er.
Jag och F satt och pluggade lite grann efter frukost, sen såg vi teve och bråkade med Anders som precis kommit hem från ett innebandyläger. Trevligt med lite bråk sådär på morgonkvisten.
Vid två satt jag och F på Robbans med en varsin kycklingsallad, nybakt bröd och ett stort glas vatten.


Jag vet att du är suktad *fniss*. Det var nog den godaste kycklingsallad jag ätit, kostade dock 69 kronor så jag hade bara råd med en vatten till maten... men det var värt det.

Jag kom hem vid sex, jobbade lite med SO:n och sen åt vi middag. Ikväll... okej, klockan är nio snart och det är inte långt kvar tills jag ska sova. Så jag har inga andra planer för kvällen än att bara ta det lugnt, finslipa på min religion, sova.
Sen har vi måndag imorgon: SO/SV, lunch, matte, engelska, gympa. ÅH, GYMPA, RÄDDA MIG!!!!
2009-04-26
 11:45:29

26/4 - VAGINANS DAG

Haha! Glömde berätta en väldigt viktig sak för alla tjejer/transvestiter världen över.
Idag är det vaginans dag. Så fira den på ett klokt sätt, använd din egen fantasi... ;)
2009-04-26
 11:41:32

Söndag! NEJ, det är måndag imorgon...!

Godmorgon! Har ni sovit bra? Härligt.
Har jag det? Nja.
F gick upp vid sex och kissade, stängde balkongdörren som varit öppen i sex timmar, svinkallt! Sen kom han och la sig igen, väckte mig återigen vid åtta för att han skulle upp och göra något... fick till slut sova till cirka kvart över tio och då gick vi upp. Eller nja, jag sitter fortfarande i den stora Tre Kronor-tröjan jag fick låna, och Emilies mjukisbrallor.
Idag ska vi jobba med SO-arbetet om våra egna religioner. De ska som tidigare sagt lämnas in den åttonde maj. Men det verkar ändå ganska lugnt, för min del.

Annars har jag inget annat planerat för idag. Tror inte jag hinner göra mycket mer, beroende på när jag åker härifrån.
Jag skriver ett inlägg igen när jag kommer hem, om jag inte lyckas klämma in ännu ett när jag är kvar här lite senare.
Ha en bra dag!
2009-04-25
 23:37:03

If you leave me now...

Förlåt! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men dagen har varit fullproppad.
Solade med Emilie i två timmar på min balkong, man ser faktiskt redan skillnad. Imorgon kanske vi ska sola igen, om vädret håller i sig.
Vi gick och köpte glass, solade lite mer, sen gick vi över till henne. Emilie tog en snabbdusch och sen kollade vi lite vad vi skulle laga för middag.
Emilie visade något som hennes mamma hade köpt - en väldigt rolig likörbehållare i form av en spermie - till båda sina döttrar. Den är som max 2.5 cm smal och 10 cm lång, så tro inte att det är något man kan bli full på. Knappt ens påverkad, så bli inte heller oroliga över att Elisabet köper sprit till sina döttrar (även om Sophia är myndig nu)!
Det slutade med att vi bestämde oss för schnitzel, klyftpotatis och Emilies berömda sås. Smaskens!
Sen såg vi "Bruce den allsmäktige", en film jag aldrig riktigt tröttnar på. Grymt rolig!

Efter filmen lämnade Emilie mig för Nettan. Jag hoppade in i duschen och begav mig till Flemingsberg. Nu är klockan snart kvart i tolv och vi ska väl sova snart. Jag lovar att uppdatera bloggen mer imorgon!
Hoppas att ni har haft en bra dag. Godnatt på er!
2009-04-25
 00:06:01

Gör som alla andra - går och lägger mig...

Dags att sova!
Puss och godnatt. ♥
2009-04-24
 23:40:00

Lite skrämmande

Usch. Alla har tydligen redan gått och lagt sig. Det är fem pers inloggade på msn, bara två online och resten "upptagen" eller "inte vid datorn". Sover, med andra ord. Vilka klenisar! Klockan är inte ens tolv och det är fredag kväll!
Det känns dock inte som det bara för att ingen är inne på varken Facebook, Bilddagboken eller msn. Kusligt. Har jag missat något?
2009-04-24
 22:54:17

Barnförbjudet!

Såg ett gammalt klipp från "Fråga Olle" med Katrin Zytomierska och Viktor Åkerblom som gäster. Jag svär på att jag höll på att kissa på mig av skratt när jag kollade på det. Jag borde kolla mer på sånt. Kul! Vill ni också se detta kan ni klicka här för mer snuskiga detaljer.
2009-04-24
 22:15:43

Perfektionsfixerat samhälle.

Tänk om man istället för att höra att man var "snygg" istället fick höra "vad vacker du är".
Tänk om killen kunde se in i mina ögon och säga, "du har så vackra ögon", istället för "vad fina bröst du har!"
Jag kräver inte mycket, det enda jag vill är att killar slutar vara så objektfixerade och kan se skönheten inom oss istället för vår utsida. Utsidan är en bonus, ingen anledning till att börja ragga på oss.
Självklart går man väl fram till någon som ser bra ut, men det ska fortfarande inte behöva vara anledningen till att man stannar kvar hos henne.

Tänk om man sluppit ha komplex för sitt yttre.
Om man sluppit tänka på vad man ska ha på sig för att folk ska lägga märke till en.
Tänk om man sluppit gå runt och tänka på vad folk ska tycka om en bara för att man är sig själv.

Tänk om det var så enkelt.
2009-04-24
 21:26:21

White knight

I know a girl
And she's not well
Her pillow's wet every night
Of all the tears she cried
She cries over a boy
Who broke her heart
And he isn't sorry

I know a girl
And she's on the edge of breaking down
Her heart is broken
And can't be put together by all the pieces
No matter how many pieces you'll find
You'll never find the last one, gluing it all together
That part is huge, it's called The Love Of Her Life

I know a girl
And I want to help her
No matter what it takes
But I want her to feel good
I want her to be happy

And about the guy who broke her heart
I want him to rot in hell
And I want to tell him a lot of things
Though I can only find one sentence:
"Good job, I hope that you are happy
I hope you see what you've done
And I hope to never be a part of your madness again
"

Because I was
But I broke free
That is what she needs to do now
But she still loves him
And she's still waiting for someone to save her
If not him, then someone else who can love her as much as he did
If not him, then maybe someone who cares about her feelings.
2009-04-24
 17:19:04

I've got another confession to make.

Jag har umgåtts i många dåliga kretsar i mitt liv. Och jag har inte levt länge.
Så därför försöker jag att hålla mig undan från dem så gott det bara går. Jag bryr mig inte om de blir sura, för mig spelar det ingen roll för jag håller ändå inte kontakten med dem längre.
Men sen finns det folk jag vill kunna umgås med, men folk jag innerst inne vet inte är bra för mig.
För tänk om jag också faller dit? Tänk om jag blir likadan?
Jag har hört det från folk tidigare att det kan finnas en risk till detta, och numera är jag på min vakt.

Jag släpper inte in folk på mitt privatliv alltför lätt längre. Jag hade ganska lätt för det förut och det fick sina konsekvenser, och av detta lärde jag mig en läxa.
Såna här saker är bland det värsta som finns. Och ibland vet man inte vad fan man ska göra åt saken.
2009-04-24
 15:39:04

Veckans låt!

Denna vecka lägger jag upp U2's låt "With or without you".
Jag återupptäckte den ganska nyligen, och tidigare har jag inte riktigt fastnat för den.
Men nu har jag det.

2009-04-24
 15:27:47

FREDAG!

Slutade väldigt tidigt idag efter rollspel, vilket gick bra och inte var så nervöst som jag hade trott.
Idag är det fredag och det är jättefint väder ute. Jag är gladare nu.
Har varit ute och köpt glass och solat med F, nu sitter vi inne efter att nästan ha fått solsting. Jag somnade i någon minut.

Imorgon kväll blir jag ensam hemma, mamma och pappa är på 40-årsmiddag och Jesper sover hos en kompis.
Gör mig sällskap. :(
2009-04-23
 22:57:43

Sleepy

Jag ångrar mig, skriver sista inlägget nu istället.
Det blir ganska kort, men det får ni stå ut med, jag skriver nog mycket mer imorgon.
Usch, jag såg nyss ett klipp på YouTube där Chris Crocker sitter och lägger en kabel och detta är samtidigt hans aktuella samtalsämne medan han lyckas filma sig själv; att man ska vara stolt över att man bajsar. Nja, jag vet inte riktigt det där om att filma sig själv medan man snackar om det. Vissa saker ska man nog hålla för sig själv... eller?

Och varför skulle man skämmas över det? Visserligen finns det några tokiga brudar runtomkring som ibland förnekar lite fegt att de faktiskt kan gå och bajsa ibland. "Nej, sånt gör jag inte. Det har jag aldrig hört taaaalas om. Vad är det för något?" Hihi, gamla fisförnäma tanter. Ni är så gulliga så. Men det är inte fel att tömma kroppen på det man stoppat i sig. Det är ett skönare sätt att banta på.
Haha, se på fan. Vem är det nu som pratar om bajs?
Tur att jag inte la upp något klipp på det också.

Godnatt allihopa!
2009-04-23
 21:55:37

Speechless

Jag är helt mållös. Jag gråter. Allvarligt talat! Ni måste se det här klippet.
Jag kunde inte bädda in klippet på bloggen pga begäran av YouTube-användaren, men jag skickar med en länk här.
Minns ni när jag berättade om "Britain's Got Talent"-kvinnan på 48 år som var okysst och kom in på scenen till ljudet av hånskratt? Detta är klippet på hennes framträdande i tävlingen, och då får man se hur allt går till och hur det slutar. Det var just det som fick mig att gråta.
Folk tyckte att hon var ful och trodde inte alls att hon skulle gå vidare, just därför tycker jag att hon är så söt och verkar så snäll och gullig på något sätt. Jag blir sån när jag får medkänsla för folk. Kolla klippet, det rekommenderar jag verkligen!
2009-04-23
 20:50:21

Oh baby

Jag och Emilie åkte till Långsjön och satte oss på bryggan, snackade skit och kollade på änder i vattnet. Det var ganska mysigt, dit ska man åka om man vill ha en mysig picknick eller något. Ja, helst när det är lite varmare såklart. ;)
Nåja, efter ett tag drog vi hem till henne och gjorde tunnbrödsrulle till middag, kollade på The Simpsons. Sen drog jag hem för att ta det lite lugnt och bara få vara hemma lite. Strax ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova.
Imorgon är det fredag alltså, det ska bli rätt fint väder och vi kommer att sluta rätt tidigt. Troligtvis (enligt Martin, hoppas inte Janne sätter sig emot detta...!) till lunchtid, och då kan man ju lika gärna sticka hem och äta lunch.

Hoppas ni har haft en bra dag förresten! Min dag var helt okej faktiskt. Kunde kanske varit lite bättre men det finns inget att göra åt saken nu. Hörs kanske senare!
2009-04-23
 16:42:47

Slutat tidigt! (men skriver sent)

Idag hade vi NP på morgonen i matte, det gick FÖR bra så jag vart lite orolig. Men men, jag satsar åtminstone på G.
Vi drog till Naturhistoriska efter det och jag dog av uttråkning. Vi gick runt på utställningen om "den mänskliga resan" och svarade på frågor om detta. Sen fick vi gå runt själva lite i en timme innan vi drog hemåt. Vi lyckades till och med göra bussresan på vägen hem rolig, så trötta vart man.

Så ikväll slipper jag plugga matte, yes! Tänkte sociala mig lite med Emilie som just kommit. Ciao!
2009-04-22
 21:43:29

Förortsungen VS Östermalmstanten

Åh, jag blev så irriterad på Burger King idag.
Jag hade precis beställt och fått min mat, hämtat ketchup, servetter, sugrör - you name it. Och precis tre meter från att sätta mig ned kommer det en satans kärring från ingenstans och slår brickan ur handen på mig. Jag vet inte om det var med flit men det liknade en sådan företeelse. Så jag frågade henne vad i helvete hon höll på med och om hon inte fötts med ögon att se med, och kvinnan svarar malligt nog: "Men åh... förlåt då. Du kan ju bara gå och köpa nytt." JA MEN DÅ SKULLE JU DU FÅ BETALA, ÖVERKLASSKÄRRING. Hade lust att sula min Sprite i hennes unges ansikte eller något. Fast okej, han grinade tillräckligt illa redan då, så det behövdes inte. Jävlar, vad sur jag blev.

Jag blir förbannad på dem som tror att det inte gör något när de typ sabbar ens middag. Hela min bricka åkte i golvet och hon beter sig som att 54 kronor för en liten hamburgare, pommes och dricka är motsvarighet till en rostad macka och vatten! Skäms på er, ni är inte alls bättre än alla andra.
2009-04-22
 21:39:18

Hektiskt

Hej!
Jag har verkligen inte haft tid till att blogga idag. Först var jag i skolan till kvart över ett, drog hem till F och pluggade. Glömde dock bort att jag skulle handla skor idag, så Jesper ringde och påminde mig, så slängde jag mig på bussen, och så åkte vi till Farsta. Vi gick runt inne på Stadium ett bra tag tills i alla fall jag hittade ett par jättesnygga vita Puma-skor med guldränder på sidan. Sen gick vi in på InterSport och Jesper fann sina älsklingar där. Efter detta gick vi in på Burger King och åt middag, åkte hem för att fika med farmor och farfar.

De drog för kanske en halvtimme sen, och sedan dess har jag suttit och pluggat matte med F över telefon. Vi har NP imorgon, den första och andra delen i matte. Dessutom fyller Johan 16, så det blir väl en fin födelsedagspresent, haha. Vi ska efter nationella provet dra iväg till Naturhistoriska Riksmuseet och kolla runt lite om "den mänskliga resan". Så länge det inte är fullsmockat med folk blir det väl okej. En sak jag inte klarar av är att stå inklämd bland en massa människor och stå stilla ett bra tag. Jag har klaustrofobi och såna situationer gör mig helt galen och får svårt att andas. Inte kul att leva med.

Dagen har inte varit vidare händelserik, tyvärr. Måste nog plugga vidare nu innan jag somnar. Hörs imorrn! ♥
2009-04-21
 21:30:46

DHW

Har tagit en långpromenad med Emilie, kom hem för en halvtimme sen. Vi gick först in på Willys och handlade, gick sen runt lite i Älvsjö och pratade om allt i livet. Den här gången blev det ingen kaffe på McDonald's i alla fall. *blink*
Såg på Andra Avenyn tidigare idag istället för att se det efter Desperate. Tänkte att jag ser klart på Desperate Housewives och sen ska jag sova, så att jag slipper somna sent varje kväll. Nåja, orkar inte skriva mer. Vi hörs imorgon! ♥
2009-04-21
 18:50:56

Tisdag

TV-kväll igen. Åh, man längtar alltid till tisdagskvällarna. Andra Avenyn + Desperate Housewives = tillräckligt för att sudda ut allt eventuellt dåligt som hänt under dagen.
Så idag fortsatte vår temavecka och vårt ihärdiga arbete. Det är inte kul att jobba med samma saker hela dagarna, därför blir det lätt att man hittar på andra saker. Men vi lyckades slutföra veckans grupparbete och imorgon är det bara till att lämna in allt. Skönt! Nu kan man fokusera på annat.
Ska äta strax, jag hör av mig senare.
2009-04-20
 22:17:25

Glädje

Hammarby vann över Djurgården med 3-1, och om vi fått vårt bortdömda (men solklara) mål, hade det stått 4-1. Men ändå en stor seger. SKÖNT!
Och en ännu bättre sak som gjorde mig och familjen Larsson lättad. Hugo är tillbaka! F's pappa hittade katten för kanske en kvart sen och nu har de äntligen fått ut honom sedan han vägrat ta sig bort från stället han fastnat på. Han låg alltså där i ett helt dygn! Utan mat och vatten... det är otroligt vad tåliga katter är. Skönt var det i alla fall. Och vi som letade som galningar i hela Östberga idag. Vilken lättnad!

Snart är det dags för mig att sova, får verkligen inte försova mig imorgon igen. Jag mejlade som sagt Prispress och nu hoppas jag att de skickar hem ett kuvert till mig så att jag kan skicka in telefonen till dem på lagning. Ska bli skönt att äntligen få skiten lagad. Elin, du borde göra samma sak!!

Förresten, ni måste kolla in det här klippet! Det är en kvinna som sökt in till "Britain's Got Talent", och när hon klev in på scenen hånskrattade publiken - och juryn - för hennes utseende. Hon är 48 år och ännu en okysst kvinna. Jag kan bara säga att jag fick sån medkänsla för henne att jag höll på att gråta. Kolla in klippet, så förstår ni sen varför publiken och juryn tystade sina hånskratt.

Nej, dags att sova! Godnatt allihopa. ♥
2009-04-20
 21:29:07

:)

HAMMARBY LEDER MED 2-1!
2009-04-20
 20:42:14

YES!

... och nu äntligen står det 1-1. Rättvisa!
Fast egentligen hade det stått 2-1 till Hammarby om inte domarjäveln dömt bort målet.
2009-04-20
 20:31:04

:(

Hammarby-Djurgården 0-1. Ett bortdömt mål från Bajens sida, hela Sverige såg, men ingen av domarjävlarna. DET är diskriminering.
2009-04-20
 20:22:18

GÖR DET LÄTT FÖR DIG.

Det kanske låter lite oresonabelt av mig att skriva detta, men det irriterade mig.
Jag såg en stor rubrik på nätet som sa: "Fredrik - för fet för fängelset" då kläderna på anstalten var för små för honom, denna hemskt stora man på hela 160 kilo. På grund av denna pinsamma händelse JO-anmälde han fängelset. Men varför ska de behöva ödsla pengar på att köpa in specialkläder till honom, när han själv kan åtgärda problemet genom att sluta äta så jävla mycket pizza!? Det är inte svårt. De brukar ju ha träningsprogram på såna där anstalter, har man hört. Så varför ställer han inte upp på dem istället för att klaga? Dumt.
2009-04-20
 18:48:53

Måndag, temaveckan har startat.

Hej på er.
Läste återigen på Aftonbladets hemsida (jag läser där varje dag istället för att köpa tidningen, billigare så) och nu står det om The Pirate Bay-domen, att flera olika fildelningssajter tvingats stänga ner, bland dem NordicBits.org. MEN, gissa vilken sajt som inte stängt ner? Jo, Pirate Bay såklart! Varför stänger de inte ner dem när det ändå är de som har fällts? Haha.

Ska ni se matchen mellan Hammarby och Djurgården ikväll? Det ska jag, som är en trogen hammarbyare från födseln. Kolla här hur en del av svenska folket har röstat inför derbymatchen:



Det finns inget annat att säga, folket har sagt sitt. Det är ju självklart att det inte är säkert att det blir så, men man kan ju alltid hoppas. Och nu får de sluta sjabbla bort alla bollar de får, det är ju pinsamt. Den senaste AIK-matchen ska vi inte ens tala om. Det var en riktig skam.
Nåja, ska mejla Prispress om min telefon och få dem att skicka hem ett kuvert, så att jag sen kan skicka tillbaka min telefon i den till dem. Dags att ta tag i det här och laga telefonen nu.
Vi hörs lite senare. Ha en trevlig kväll!



DAGENS...

citat? Martin när han skulle förklara för oss om ett speciellt rum där vi kan äta mat på torsdag när vi är på Naturhistoriska muséet. "Det finns ju också ett matsäcksrum där..." (försök att säga det högt för dig själv så fattar du) vilket i våra kåta öron lät som "matsexrum". Guld.
godaste? Piggelin som betalades av min kära lärare Janne.
äckligaste? Ingen aning faktiskt, jag har haft tur idag.
hemskaste? Hugo sprang bort. :( (F's katt, ännu inte funnen, borta sen igår kväll)
gulligaste? :)
fulaste? Haha, det ska vi nog inte ta upp här...
klädsel? Jeans, svart linne och kofta.
drog? Musik!
mest irriterande? Lukas och hans tjat om Iron Maiden-dagen imorgon...
roligaste? Linnéa. I cafeterian satt vi och spelade kort och vi körde en ganska mesig lek som hette "högst kort vinner" och då Malena fick ett ess (som vanligtvis är det högsta kortet, så därför vann hon den omgången) sa Linnéa att det kortet skulle vara lägst, alltså ett, och efter ett tag gick vi halvt med på det, och gissa vem som drar upp ett ess? Jo, Linnéa.
tråkigaste? Jag försov mig igen.
höjdpunkt? När vi slutade för dagen.
2009-04-19
 22:06:45

Bloggtorka?

Ja, jag har en tillfällig bloggtorka just nu, men jag ska ändå sova strax.
Imorgon börjar temaveckan som inriktar sig på NO-ämnena, främst fysik. Jag vet inte om jag ska se fram emot det eller bara vilja dö. Vi får ju åtminstone jobba klassvis nu (skönt att slippa en viss människa...!) så det är skönt. Pinsamt att prata inför folk man inte känner, sist hade jag någorlunda tur (förutom med Mr X) och det kanske man inte hade haft nu.
En hel vecka ska tillägnas NO-ämnena, och en dag ska vi få stanna hemma och arbeta med SO:n - religionen. Skönt! Den ska ju lämnas in den 8/5, så det är ganska tight tidsschema nu, men jag tror att jag hinner. Betygen sätts ju inte långt efter det, så man kan inte heller dra över deadlinen så mycket.

Sa jag bloggtorka, förresten? Haha, det verkar inte så. Kolla hur mycket man kan lyckas skriva utan att ens tänka på vad man skriver. Ibland går det, ibland inte. Dags att sova i varje fall, börjar nio imorgon och slutar tre. Franskagruppen som ska till Bryssel i maj slutar halv sju imorgon. HAHA! De får skylla sig själva för att de får sitta och äta kladdkaka och slappa varje lektion. Okej, kanske inte varje. Men det är ofta man hör dem säga att lärarna kommit in med godsaker. Oschysst! :( Och sen ska de ändå få åka till Bryssel, men klagar på att de får sitta i skolan någon timme extra. Hur mycket gör det när man får äta godis medan man jobbar?

Hoppas ni hade en bra dag trots det konstiga vädret med sol men svinkall luft. Godnatt! ♥
2009-04-19
 13:45:59

Vad tycker DU?

Vet ni, jag läste om en artikel på Aftonbladets hemsida om att en åklagare vill att barnmorskor ska bli åtalade för att de skriver ut p-piller till flickor under 15, för medhjälp till våldtäkt. Men visst, så det ska vara okej för små tjejer under 15 att bli våldtagna, och sen får de inte ta p-piller utan måste bli gravida? Tänk lite! Det är inte medhjälp till våldtäkt om man skriver ut p-piller till minderåriga, utan det är medhjälp till att de inte ska bli gravida! För det är ju det de inte vill, därför skaffar de sig p-piller. Och om de inte får p-piller av någon barnmorska på ungdomsmottagningen lär de fixa pillren på annat håll.
Och vem vet vad det kan leda till och hur säkert det egentligen är.

Låt flickor, oavsett ålder, få hjälp till att inte behöva bli gravida! Det finns ju faktiskt flickor nuförtiden som är sexuellt aktiva redan innan de fyllt 15, och bara för det ska vi inte frånta dem rätten att bestämma om de vill bli med barn eller inte.
Det är inte Sverige och dess hemska politik som ska få bestämma detta, utan det är upp till var och en själv att bestämma om man vill ha tillgång till p-piller även som fjortonåring (eller yngre?).
2009-04-19
 12:15:33

Rastlös

God morgon! Fick mig lite sovmorgon trots allt, även om man inte är helt utvilad, men det är man ju aldrig nuförtiden.
Dagen ser ganska oviss ut. Vädret är fint, men mamma säger att det är kallt ute. Kul. Jag som tänkte gå utomhus lite idag men jag vet inte hur mycket kläder man måste ha på sig.
Jag är rastlös och har ingenting att göra, ska äta lunch snart... men sen då?
Får höra mig runt och se vilka som är hemma. Hoppas ni får en trevlig dag!
2009-04-19
 00:52:19

01

Dags att sova tror jag. Jag kanske ska träffa Sandra imorgon, som jag tror att jag sa förut, om jag inte pluggar eller något. Det är söndag och jag ska försöka att sova ut, till åtminstone elva, halv tolv. Det vore rätt skönt.
På måndag börjar ännu en temavecka med fokus på NO-ämnena; för min klass främst akustik och optik. Jag vet inte om den veckan blir så mycket roligare än förra temaveckan, men fördelen nu är ju att vi jobbar klassvis istället för blandade grupper.
Nåja, vi hörs imorgon. Godnatt! ♥
2009-04-19
 00:16:02

Stor i ord, liten i handling

Av rädsla för att inte göra dig arg vågar jag inte fråga.
Men jag känner ändå inuti mig att jag borde göra det.
Bara för att få svar på mina frågor som jag burit på ett tag nu.
Ett tag, snarare dryga två år.
Jag vet att du tar avstånd på grund av något jag gjort.
Vad jag har gjort kan jag dock inte lista ut, och det är därför jag bör fråga dig.
Men som sagt kanske du blir arg på mig och väljer att inte svara.
Och då får man bara ut dåliga saker av det.

Saken är den att jag inte känner dig på samma sätt längre.
Trots att vi känt varandra i tio år... det märks inte.
För hade vi fortsatt vara vänner hade inte dessa komplikationer existerat.
Jag har hållt mig från att fråga dig i två år nu.
Och jag tycker att det vore läge nog nu att fråga.
Men jag kan inte.
2009-04-18
 23:35:19

KLAMYDIA?

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen under dagen, har helt enkelt inte haft tillfälle. Satt hos F idag, vi solade på hans balkong till en början, sen blev det svinkallt helt plötsligt, så vi gick in och bråkade med hans bror som vanligt. Alltid när han är hemma ska det bli tjafs. Till en början kan han vara (det tar emot att skriva) hyfsat okej, tills någon skruv lossnade.

Visstja, tänkte berätta en lite irriterande, skrattretande och ironisk sak.
Någon ringde mig och berättade om en kille som sprungit in på ungdomsmottagningen och fått veta att han fått klamydia. Sedan skulle jag bli informerad om att även jag kunde ha blivit smittad eftersom han och jag haft sexuellt umgänge. Jag sa att jag inte kände någon vid namnet X, och de frågade: "Är det inte Nathalie vi pratar med?" "Jo", svarar jag. "Ja, men Y (märk här att de byter namn på snubben, eller okej, det var efternamnet, men samma sak) säger att du var den enda han haft sex med och att du nu kan ha blivit smittad." Sen la jag på.
Jag fick veta nu vem det kan vara. Örby IS P-93 är på läger nu och de roar sig med att busringa inte bara mig utan även bland annat Niclas Lund och säga en massa saker. Visserligen tar jag inte åt mig, men de stör min fritid och är irriterande. De saknar väl ett normalt och ordentligt liv, antar jag.

Nåja, det var min största händelse ikväll (big deal). Imorrn ska jag kanske träffa Sandra, jag får se. Jag måste plugga lite också, bland annat matte och sen ska jag skriva lite på religionen. Jag kanske slänger in ett sista inlägg innan jag sover, om inte två. Får se. Puss på er!
2009-04-18
 11:34:56

Godmorgon!

Haha, jag borde egentligen sova längre, jag är fortfarande lite trött. Men äsch, det kan jag ta igen imorgon istället.
Skriver ett snabbt inlägg innan jag drar och äter något. Vet ni, jag äter nästan aldrig frukost på helgerna. För att jag alltid vaknar så sent har jag ingen lust att äta frukost vid tolv-halv ett, så då hoppar jag direkt på lunchen istället. Det är nog inte så bra för magen, men jag har vant mig. Haha.
Läsarantalet på min blogg sjunker! Aaaah, jag börjar bli allt mer tråkig. Mitt liv är inte så kul, det är bara så det är. Jag är inte som Kenza eller Blondinbella, har saker för mig helatiden och går på en massa "fantastiska events"... det kanske kommer senare i livet. Nej det tror jag inte, men ja, är man känd har man tydligen mer saker att göra. Vilket är synd.
Vi hörs senare i alla fall, jag ska försöka hitta på något nu. Ciao!
2009-04-18
 00:50:22

Walk idiot walk

Jag har insett hur mycket musiken egentligen betyder i mitt liv.
Det kanske inte syns, men det märks definitivt med tanke på hur mycket jag lyssnar på musik.
Jag kan sönderanalysera låtar, försöka hitta bra meningar, jag kan lyssna på en låt på repeat i en timme för att jag inte tröttnar. Jag kan ha så pass hög volym att många vänner börjar undra (men Lisa tar ändå priset). Bara för att jag vill känna musiken, på något skumt sätt. Jag behöver inte dyr och überbra musikanläggningar/musikspelare för att kunna spela bra musik. Så länge man hör vad det är för låtar och så länge man kan njuta av musiken, är jag nöjd.

Jag kan lyssna på musik när jag är glad, arg, ledsen, förvirrad, tom och trött. Det spelar ingen roll, det får mig ändå bara att må bättre eller ännu gladare. Det är ganska skönt att man kan förlita sig på musikens "magiska kraft" ibland.

Nu är det dock dags att sova, klockan närmar sig ett och jag tänker inte vara uppe länge, snarare sova länge. Godnatt, vi hörs imorrn! ♥
2009-04-17
 22:46:25

Tråkig kväll

Så det blir en trist lista igen bara för att dryga ut på tiden.

RANDOM:

Ditt äldsta hångel? Tre år äldre.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Två personer.
Vad tycker du om kärlek? Härlig känsla när kärleken väl är besvarad, annars bara jobbigt.
När kramade du någon sist? Idag.
Kramade du någon speciell person? Ja.
Har du svårt för att bli kär? Ja.
När kysste/hånglade du med någon sist? Vet inte.
Är du singel? Mmmmm.
När fick du senast en komplimang? Jag vet inte.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Nej.
Playat? Ja men jag ångrade det.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Mja... vet inte.
Gjort något riktigt dumt? Haven't we all?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja...
Varit nykter på nyårsafton? Jadå.
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nåt olagligt? Hehe. Jo.
Blivit polisanmäld? Nej, tack och lov för det!
Fått din mamma att gråta? Nä.
Slagit ner någon? Ja!
Skämts över dina föräldrar? Ja.
Skämts över dig själv? Frequently.
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja självklart.
Tar du droger? Nej.
Dricker du? Sällan.
Vad har du på dig när du sover? Underkläder, snuskhummer.
Vad hatar du verkligen? Falska, fega människor, senap, ost och mjölk. Eller... listan är lång.
Varit kär? Ja, det är jag i nuläget också...
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja.
Är du ensam nu? Ensam i mitt rum, ja.
Vill du gifta dig? Inte nu men senare i livet.
Vill du ha barn? Ja.

SENASTE PERSONEN SOM:

Såg dig gråta? F.
Fick dig att gråta? -
Du delade en cigg med? Emilie.
Du gick på bio med? Minns inte.
Skällde på dig? Haha det minns jag inte heller.
2009-04-17
 18:49:24

Ännu mer besviken.

Såg ni "Vakna! med the Voice" igår eller läste ni Expressen idag? Det har startats ett bråk angående Katrin Zytomierskas påståenden gentemot Charlotte och Nicola Perrelli, att någon av dem ska ha varit otrogen, och nu väljer det separerade paret att stämma Zytomierska, som kommenterar det som: "Jag ser inte allvarligt på att de stämmer mig, det låter lite spännande egentligen. Jag ser faktiskt fram emot det - jag har aldrig varit med om det förut." Jag blev lite besviken när jag läste att hon sagt det. Spännande? Ser fram emot det?
Jag har alltid tyckt att hon är cool för att hon vågar säga det hon tänker på och att hon står för det hon säger. Men det där var väl ändå att gå lite för långt. Ja, det är ju synd att hennes typ av personlighet ska få såna konsekvenser.
2009-04-17
 17:41:13

Veckans låt!

Detta inlägg blir mitt trehundrade, grattis till mig och min härliga (opopulära) blogg! Host.
Den här veckan blir det Nickelbacks låt "Savin Me" som står i rampljuset.
Musikvideon är jättebra, låten är om möjligt bättre, det passade helt enkelt med en sådan låt idag.
Så nu är det bara att lyssna, se, och njuta!

2009-04-17
 17:40:58

Jag är så besviken.

Ja, jag kunde inte vara mer besviken.
Jag kollade hur jag ligger till inför sista intagningen i juni till alla gymnasium, och jag har hittills kommit in på en gymnasieskola. En enda. Och på de andra sex skolorna kräver de 20-25 mer poäng än jag har. Och hur ska man lyckas höja sig så mycket nu sista terminen? Jag känner mig rätt hopplös nu.
Visserligen var det Edicon Liljeholmen som tagit in alla sökande, och den ligger hyfsat nära, men jag hade hoppats på bland annat Kärrtorps gymnasium. Den låg faktiskt först på min lista och det vore kul att gå där. Trots att alla säger att den kallas för "Sjöängsskolan 2" - det spelar ingen roll för mig.

Nåja. Min skoldag var okej, Sergio hade minimerat antalet glosor från 49 till 34, men det hade inte spelat någon roll för mig för jag lärde mig ju det där till slut. Däremot verkade det vara många som missat att vi hade alla de där glosorna, bland annat Jakob, som jag mötte utanför sal 11 idag innan lunch.
"Så Robin... är du taggad inför glosförhöret på femtio glosor snart då?" - Jag.
"Hehe... Ja..." - Robin.
"VA?! Femtio?!" - Jakob.
"Nja... fyrtionio." - Jag.
"Ehh... Okej. Fan." - Jakob.

Han verkade inte så jätteförberedd, men när jag mötte honom senare i cafeterian på lunchen verkade han dock rätt självsäker, så vi får se hur det gick för honom nu.
Sen började vi med något nytt i svenskan - språkhistoria. Vi skulle skriva en sammanfattning på svenska språkets utveckling, cirka 2-3 A4-sidor och man hade från 13.20-15.40 på sig, så det var ganska lugnt. Hann inte jobba på min egna religion idag, så jag tog hem den så jag hinner jobba klart på den lite under helgen och i nästa vecka, som för i övrigt är en temavecka (nu igen...) som mest kommer att behandla NO-ämnena, främst biologi. Nja, man är ju rätt så bra i det ämnet, så jag är inte jätteorolig.

Idag är det fredag, och nu har helgen börjat för mig som har kommit hem från skolan (ja, klockan är ju sex?!). I helgen blir det till att plugga matte inför första Nationella Provet på torsdag, Johans sextonårsdag! Vilken födelsedagspresent... Själv fyller jag år den dagen då jag sitter i ett helt nytt klassrum på ett helt nytt ställe bland helt nya människor. September. Vilken månad.

I nästa inlägg kommer det som lovat, veckans låt! Haha, jag lyckades komma ihåg det nu. Det gäller att göra det till en vana bara. Ha en trevlig kväll så hörs vi senare!
2009-04-16
 21:50:24

Godnatt bloggen!

Dags att krypa till sängs snart. Jag sover på tok för lite; somnar sent och vaknar tidigt... Får cirka fem timmars sömn i genomsnitt, det är inte kul. Så jag ska vara förnuftig nu. Plugga på 49 glosor, sova. Låter väl ganska bra? Godnatt allihopa, hoppas ni hade en trevlig dag! ♥
2009-04-16
 20:52:02

Skoltrött

Ska strax (motvilligt) åta mig uppgiften att plugga spanskaglosor inför morgondagens läxförhör. Det är 49 glosor och jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Men jag älskar språk, så det måste väl ändå gå an.
Sitter och oroar mig inför morgondagen och GYMNASIEINTAGNINGEN (nej, jag kan verkligen inte släppa det!) ... jag undrar hur det gick?
Nej, dags att plugga! Jag hör av mig sen.
2009-04-16
 17:19:51

:(

Läsarantalet på bloggen har gått ner och det är lite trist.
Eller, vad som troligtvis är mer trist är nog min blogg.
Oh well. Man får väl hoppas att det går upp nån gång.
2009-04-16
 16:50:24

Torsdag 16/4 - en dag kvar!

Imorse började vi dagen med en PLÅGSAM idrottslektion. Lisa höll i lektionen och hade cirkelövningar (tror jag det hette), bland annat idioten, några versioner av plankan (nej, det är ingen sexställning), stolen (inte det heller), joggning runt salen och en massa annat som inte lämnade någon svettfri. Alla gick därifrån och nästan ville krypa, så slut vart vi. Nåväl, hon fick MVG åtminstone, det är väl det bästa. Men jag lovar att hämnas på henne imorrn om jag har träningsvärk.

Imorrn kan vi gå in på Gymnasieintagning och kolla hur vi ligger till inför den andra intagningen i juni, eftersom vi nu får reda på den preliminära. Åh, jag är så nervös. Jag har ingen aning om vart jag kan komma in, ingen aning alls. Det hade varit lättare om man haft bättre betyg, men nu ligger man precis under gränsen. Så det är inte kul.

De håller på och gör om någonting på skolbyggnaderna i vår skola, och det låter helt infernaliskt. På väg ut ur omklädningsrummet imorse höll vi på att få tinnitus allihop när vi gick över skolgården mot cafeterian. Helt otroligt. Borde vi inte få ledigt bara en dag för att man inte kan gå utomhus utan att löpa risk för hörselskador? Ja det är ju deras val om de har lust att betala min hörapparat sen. ;)

Tänkte dra och göra lite annat nu. Det börjar bli finare väder ute. Minns ni hur hemskt väder det var förut? Nu är himlen nästan molnfri och solen kikar fram. Ska se hur varmt det är ute, kanske drar mig ut en snabbis. Hörs sen!
2009-04-16
 11:07:57

I'M NAUGHTY! (ha ha)

Sitter i skolan just nu och skriver på ett tal i engelska, där vi ska berätta om vem som är vår förebild, berätta lite om detta i 3-5 minuter. Hittills idag har två i klassen hållit sitt tal, och det verkade inte så farligt egentligen.

Jag har alltid varit en sån som känner mig självsäker innan jag ska prata, men sen får jag ett nervsammanbrott under talet och håller på att svimma efteråt. Lyckligtvis klarar jag alltid att genomföra uppgiften hyfsat okej.

Så jag borde kanske fokusera mig lite. Skriver senare idag, ha en trevlig dag allihopa!
2009-04-15
 22:58:33

Giving up

Det finns en kille som förut hade så många drömmar, så många mål och så höga ambitioner.
Han var beundransvärd, man hade inte ens kunnat drömma om att vara så målinriktad som han var.
Åren gick och han, liksom en själv och alla andra, förändrades.
Miljöer, personer och omständigheter växlade, han blev en helt ny människa.
Och med detta kastade han sina drömmar i papperskorgen, skyllde på att han växt upp och mognat.
Nu hade han inga drömmar kvar, bara tomma mål och önskningar.
Varför gav han upp allt för sina vänner?
Varför gav han upp allt han kämpat så länge för, men som han nu inte ens tänkte på?
2009-04-15
 21:51:53

Orka!

Jag tänkte ladda upp bilder på min drömlaptop, men det tar sån tid!
Eftersom jag inte kan ladda upp från min telefon (filformatet stöds inte... hmm, varför funkar inte JPEG?) så då måste jag kopiera den från telefonen, göra om den till BMP i Paint, spara filen i en mapp, ladda upp på bloggen... Gah! Jag orkar inte just nu. Ledsen. Jag kompenserar med fler bilder nästa gång.

Jag var på Media Markt och Hifi-klubben med F idag inne vid Heron CIty/Kungens Kurva. Inne på Media Markt hittade jag återigen min älskling: en rosa Sony Vaio-laptop! Har ni sett den? Jag tror till och med jag har lagt upp en bild på den tidigare. Den kostar tyvärr runt tiotusen kronor, så jag lär inte ha råd förrän om något år, om jag börjar spara redan nu. Visserligen har jag en jättesnygg och bra laptop redan nu, men den rosa Sonyn har jag velat haft rätt länge nu och den är ju rosa! Det finns inget snyggare än just den datorn. Och vad vore inte snyggare än att matcha med en liten rosa usb-mus, samt samma färg på en musmatta? Helt underbart!

Vi satt innan detta ett tag på McDonald's och fikade i det fina vädret som ändå inte var så varmt.
Vi drog hem vid sextiden och sen dess har jag varit hemma, ätit och pluggat lite.

Är du också prenumerant på VeckoRevyn? Och i så fall, fick du hem ditt VeckoRevyn Favorit-kort idag? Det fick jag! Ganska bra att man kan få ta del av en massa erbjudanden såsom rabatt på olika affärer runtomkring. Nu är det bara att samla på sig!
2009-04-14
 23:06:42

Den underbara tv-kvällen är över

Såg ni "Desperate Housewives" på femman nyss? Wow. Det första avsnittet var verkligen bra. För er som inte såg det, så se det! Det finns uppe på Kanal 5's webbtv-sida imorgon. Jag säger bara, wow.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen sova. Imorrn är det onsdag, börjar halv nio med SO/SV. Dagen är inte lång men lektionerna är det... Usch! Godnatt. ♥
2009-04-14
 20:18:07

Tisdag

Idag när jag kom till skolan kändes det som att vi aldrig gått på lov. Det kändes som att vi bara haft helg, och att det idag var måndag.
Fan, vad fel det kändes. Det kändes katastrofalt fel. Men ändå rätt.
Rätt på det sättet att det är en vana nu, att gå i Sjöängsskolan och dess korridorer. Men snart är det slut på det.
Snart går jag på en helt ny skola med helt nya människor, nya miljöer och har nya problem att tampas med.
Det känns allt bra läskigt och nervöst, men samtidigt spännande. Då ska jag i tre år få göra det jag vill mest; fokusera på min framtid och inte på en massa värdelös skit. Så jag är förväntansfull, men fortfarande nervös.

Det jag fasar inför mest är första lektionen, första lunchen. Vem sätter man sig bredvid? Tänk om man gör bort sig?
Jag har inte världens mest lysande självförtroende så jag lär ha svårt att ta kontakt med nya människor sådär fort.
Jag är inte den som bara går och sätter mig hos folk och säger "Tjena, är det ledigt här?" för att det känns som att jag tränger mig på. Dilemman är min grej, det.
2009-04-13
 22:18:30

Dags att sova

Jag orkar inte skriva något större än godnatt just nu, mer får jag väl kompensera med imorgon.
Det är tisdag imorrn och en fantastisk tv-kväll, som jag berättade för någon dag sedan. Börjar för tidigt (08.10) med hem- och konsumentkunskap, slutar dock rätt tidigt (14.20) efter en fyrtio minuters "lång" lektion MA/NO. Skönt!
Godnatt! ♥
2009-04-13
 21:22:20

Ny Telescopic i samlingen

Idag var jag i Farsta och var på jakt efter en ny mascara. Jag har fastnat för L'Oreals Telescopic-samling.

Dessa två har jag haft:




... och idag inhandlade jag denna:





Emilie har den här och den är faktiskt riktigt bra. Jag är bara så trött på att behöva gräva i flaskan för att få fram en liten mängd mascara, så det är skönt att ha inhandlat en ny nu!
2009-04-13
 21:08:20

Harry Potter och De vises sten på trean

Harry Potter. Han är så söt, jag kan inte sluta flina så dumt som jag gör just nu. Gah! Filmen är ju trots allt åtta år gammal... nuförtiden ser han inget vidare ut.
2009-04-13
 20:15:31

Oj då

HJÄLP! Mitt nya koncept höll inte länge. Shit. Jag får lägga upp veckans låt nu istället. Vilket då blir förra veckans låt. På fredag LOVAR jag att veckans låt ligger uppe på bloggen.

Jag väljer mina låtar huvudsakligen efter hur glad jag blir av att höra dem. Så idag lägger jag upp Outlandish version av den härliga låten "Aicha". Ha en trevlig kväll!

2009-04-13
 01:20:48

Stoppa böghatet i samhället.

Varför tycker folk att det är fel på Chris Crocker?
Vad ÄR felet på honom, om det nu är så fel på honom? Jag ser inget fel. Han är en helt vanlig homosexuell kille som har lagt upp videos på Youtube där han framför sina åsikter om händelser och heta samtalsämnen i samhället. Big deal? Folk stör sig på honom för att han har gjort sig någorlunda känd på detta vis. MEN, hade det varit någon heterosexuell hade det låtit annorlunda i skällan, tro mig.
Chris Crocker får skit för att han är homosexuell. Folk skriver dagligen "fag" "gay" och andra sjuka saker i kommentarsboxen under hans videoklipp, uttrycker sitt hat och egentligen sin avund. För om de inte gillar honom - varför kommentera hans videoklipp? Är det något jag inte gillar bryr jag mig inte om det. Kan inte alla bara göra så?

Det är inte fel att vara homosexuell. De som är emot homosexuella tror tydligen på hela Eva och Adam-skapelseberättelsen. Kvinnan ska gifta sig med en man och samkönade förhållanden är en synd. Bla bla bla. Men alla tror inte på detta.
Det är inte artigt att kolla snett på homosexuella par ute på stan.
Men det är så fan heller mycket bättre att uttrycka sitt hat och sin avsky över nätet!
Stoppa böghatet på YouTube, på nätet, i samhället, i världen.
Det är inte fel att vara den man är.
2009-04-12
 12:59:20

Påsken som är så härlig...

Tänk er, för bara någon vecka sen satt vi inne och kollade ut genom fönstret, såg ut på snön nere på marken, såg den stackars mannen som halkade och landade på rumpan. Såg hur mycket kläder folk hade på sig! Usch.
Och nu går folk inte och halkar, om inte på gruset, men det händer oftare på isen.
Nu går vi klädda i t-shirts/linnen, shorts och solbrillor. En glass i handen - det är klart vår. På gränsen till sommar!
Visst kom det lite smått sent, i april, men bättre sent än aldrig.

Hörni, jag kunde inte låta bli att göra en sak. Jag läste Nils blogg alldeles nyss. Hihi (ironi). Bara för att, och det fanns ett inlägg jag började fnissa lite åt. Läs det här så förstår ni nog lite. Om ni inte vet vem Nils är, kan jag berätta att det är Blondinbellas kille. Han som typ solar sig i hennes berömmelse. Men men, hur många är det som vet vem jag pratar om när jag säger Storstadspojken mitt på stan? Fem på hundra, skulle jag gissa.
I alla fall. Jag tyckte att inläggets innehåll var något man kanske inte riktigt hänger upp sig på (det handlar om ett minne som väcks inom honom lagom till påsk), när det hände när han var nio, nu är han närmare tjugo. Jesus, glöm och gå vidare!

Idag skulle jag ju som tidigare skrivet träffa F, men jag vet inte vart och när det blir av eftersom han är så seg. Klockan är ju ett nu.
Nu ska jag dra mig undan och hitta på något annat tills han kommer över. Vi hörs senare!
2009-04-12
 02:19:18

:)

Det bästa som finns med att blogga och att skriva över huvud taget är när folk berömmer en för vad man skriver.
2009-04-12
 02:02:23

Fyra tjejer på vift inne i stan, och ett falskt mjölkpaket...

Idag träffade jag tre tjejer inne i T-Centralen vid namnen Sandra, Elin och Lisa. Vi gick runt lite i stan i det otroligt fina och varma vädret, och vandrade sedan vidare till Wayne's Coffee och satte oss där för att fika. Well, det blev inte mycket fika för min del. Ett glas vatten, men det nöjer jag mig med så länge jag har trevligt sällskap.

Vi satt och pratade ett bra tag, någon timme tror jag till och med. Vi pratade om allt som har med vår vardag att göra, vi pratade problem och diskuterade en del saker. Skönt att kunna göra sånt med folk ibland.
Efter att ha suttit fast på Wayne's den där dryga timmen gick vi vidare till Urban Outfitters och där fick jag se min blåsapa på riktigt! Den var hyfsat stor, själv hade man uppskattat ungefär storleken på cirka 5 cm höjd eller något. Haha. Den var dubbelt så stor som jag trott innan. Läskigt.

Vi gick mot tunnelbanan efter det, klockan var då redan halv sex. Jag och Elin åkte med Lisa och Sandra till Gamla stan först, sen tog vi Hagsätra-tåget hem därifrån för att slippa åka hela vägen från Liljeholmen hem, och istället ta bussen från Högdalen som för mig tar sju minuter och för Elin tar 4-5.
Drog hem, tog av mig mina flipflop som jag gått runt i hela dagen (aj aj) och njöt av att äntligen slippa skiten.
Ikväll var jag och Jesper själva hemma för att mamma och pappa var på påskmiddag hos vår farbror. Så vi gick till kinarestaurangen två minuter hemifrån och åt middag där, sen har vi ätit godis ur våra påskägg resten av kvällen, sett på "The Simpsons" och "Family Guy".

Visstja! Glömde berätta lite roliga saker om dagen förresten.
Imorse när vi åt frukost tog min bror det sista ur mjölkpaketet. Vi hade dock ett kvar, men jag tänkte att jag kunde spela någon i familjen ett spratt. Så jag fyllde det tomma mjölkpaketet med vatten och ställde in det i kylen igen.
Senare när jag sitter på balkongen med Jesper kommer pappa upp.
"Vem ska ha stryk?" frågar han oss, och vi fattar inte varför vi ska ha stryk (okej inte på riktigt, det hoppas jag att ni fattade) förrän han frågade: "Vem hällde vatten i mjölkpaketet?". Då svarar jag självklart att det var jag. Haha. Och inte nog med det hade han råkat hälla "mjölken" i sitt kaffe. Yes! (skadeglädje) Vilken bra start på min dag!
Undrar om han tänker hämnas? Hjälp!

Imorrn kommer F hit och sen ska vi vandra hem till hans pappa i Östberga. Förhoppningsvis blir det fint väder. Då hoppas jag på en glass ute i solen och en liten promenad i området. Bättre upp, han kan bjuda mig på glassen.
Hoppas ni hade en trevlig dag. Ni får ursäkta att det blev ett sånt sent inlägg, men jag har inte haft tid för bloggande. Godnatt allihopa! (Det ser inte ut som att mina sena nätter blir färre tyvärr. Hoppas de minskar drastiskt innan tisdag, då vi börjar skolan igen. Usch!)
2009-04-11
 01:24:22

NU SKA JAG SOVA!

Några timmar tidigare. Härligt.
Hoppas ni har haft en bra dag idag i alla fall. Min var faktiskt okej, det var kul att träffa Emilie istället för att vara själv.
Hennes sällskap tröttnar man aldrig på! Haha.
Godnatt allihopa. ♥
2009-04-11
 00:31:07

He's not gone until every memory of him is.

För ett tag sen satt jag vid datorn hos en kompis och märkte en sak på hennes skrivbord. Det fanns mappar på datorn märkta med hennes före dettas namn på, och jag hittade musik vars sökväg ledde till hans mapp.
Han hade inga kläder kvar i hennes hus, inga grejer, ingenting. Hans spår fanns bara på datorn. Och det var det enda hon behövde ta bort för att bli av med honom helt. Jag vet inte ens om hon tänkte på att mappen fanns kvar. Den låg ganska diskret lagd på datorn, den var inte direkt iögonfallande och man behövde leta ett tag för att hitta den bland röran.
Men hur skulle hon reagera om jag frågade "varför har du hans mapp kvar på datorn?" Jag har ingen aning.

Man kan inte gå vidare förrän man raderat, slängt, bränt och förträngt allt som hade med honom att göra. Och detta är något man borde tänka på direkt då man gjort slut.
När man är redo, tar man bort alla saker som påminner om honom. Då är man redo att gå vidare.

Jag har inte heller tagit bort alla saker som påminner mig om honom.
Men skillnaden är att jag inte är redo att gå vidare.
2009-04-10
 22:19:25

Den långa fredagskvällen

Hej och hå.

Nu har jag kommit hem från fröken Emilie, vi var här ett tag först och (så som Emilie valde att kalla det) intervallsolade. Solen visade sig ett tag, försvann bakom molnen och kom sedan fram igen ett tag. Det var inte kul att behöva springa fram och tillbaks inte, men tydligen fick man lite färg. F kom förbi en snabbis, frågade om jag hade en cykelpump för att han skulle pumpa sina däck innan han cyklade hem till sin pappa. Det första han säger när han glider in är: "Vad brun du är!". Så jag har väl lätt för att bli brun. Haha! Skönt att veta.
Det värsta jag vet är folk som säger att jag redan är brun och att jag inte behöver sola. Okej om jag är halvthai och har mörkare hy än andra, men för att jag ska vara jag är jag jätteblek just nu. Emilie säger att jag är det, och det är ett tecken på att vi känner varandra bra. För bra, till och med.

Nåja, vi såg film lite senare under dagen, åt lunch halv sex (jag vet! Det är inte ofta det händer.) och sen drog vi in till henne och satt där ett tag. Nettan kom över med en påse godis, chokladpudding, jordgubbar och grädde. Såhär fick det lov att se ut:



För att få er mer suktade kan jag observera en till sak. Sophia kom hem lite senare med ännu en påse godis. Och vi som ätit så mycket idag... Man får lite ångest, alltså. Men äsch, det är ju lov!

Vet ni, jag kollade lite i en tv-tidning hos Emilie när jag ändå var där, kollade vad veckan har att erbjuda oss i tv-väg.
Om det här är sant, kommer jag att leva lycklig i alla mina dagar (vi säger så).



Tisdagen den fjortonde april står det att vi får dubbelavsnitt av Desperate Housewives. Jag hoppas att det inte är ett tryckfel, det lär ju bli världens kväll! Det är ju alltid tv-kväll på tisdagar, men såhär lär det ju se ut för min del:

1) The Simpsons 19.00-20.00
2) Family Guy 20.00-21.00
3) Desperate Housewives 21.00-22.55 (OM det stämmer)
4) Andra Avenyn som jag missar 21.00 ser jag efteråt på webben.

Wow! DET kallar jag tisdagskväll!
2009-04-10
 12:27:37

En riktigt lång fredag (Långfredag 10/4)

God morgon! (Eller som det borde heta - god dag!)
Fick mig allt sju timmars sömn trots att jag somnade fyra i natt och hade trott att jag skulle få sova mindre.
Min bror väckte mig och då fick jag bara ge upp/gå upp och äta frukost. Idag var det planerat att åka till Spångavägen och grilla hos familjen Borgqvist vilket blir tredje dagen i rad som vi äter med dem. Så jag sa blankt nej, och det är inte den enda anledningen till att jag inte åker dit. Så Emilie ringde mig och nu ska hon strax komma över, efter att hon ätit frukost (se, jag är inte den enda).
Klockan är än så länge bara halv ett, jag har hela dagen på mig, och det kanske till och med blir finare väder!
Ha en bra dag allihopa, så hörs vi senare.
2009-04-10
 03:39:28

Constant insomnia

Återigen sitter man uppe för sent.
Tänker för mycket, vilket försvårar min sömn.
Varför ska det behöva vara såhär?
Tänk om man kunde stänga av de tankar man inte vill tänka?
Om man kunde glömma de känslor man inte ville känna?
Eller om man kunde radera saker man gjort och sagt tidigare?

Livet är inte alltid så enkelt som man tror.
Och det blir inte lättare med vänner som inte förstår sig på en.
Som jämt ska ställa sig på andra sidan och kritisera, istället för att stå bredvid och stötta.
Man är tacksam för deras hjälp men man vill gärna slippa kritiken.
Just i såna här situationer känner jag själv att jag har nog med skit att ta hand om.

Dags att försöka sova, sluta ögonen, stänga av hjärnan och försvinna bland bättre drömmar.
En bättre värld, där tårar inte existerar och där glädjen står i centrum.
En drömvärld där jag fortfarande har min största kärlek kvar hos mig, då han älskar mig.
En drömvärld, som inte blir något annat än just en drömvärld.

Sen när man vaknar återgår man till den hårda verkligheten.
Då inser man att man egentligen skulle ha sovit längre.
2009-04-10
 00:50:45

Jo några "changes" blev det..

Changes. Here they come.
Åtminstone lite... hehe. Ändrade någonting i bloggen... gissa vad?
Okej då. Det syns ganska lätt. Jag var trött på den fula fonten man skriver med så jag bytte till en något snyggare.
Mer ändringar vågar jag mig inte på riktigt, jag är inte så händig när det gäller att göra om bloggdesignen.
Finns det ingen som kan hjälpa mig? Jag orkar inte ha min fula bloggdesign snart.
Snälla, hjälp mig, du söta själ någonstans därute.
2009-04-10
 00:09:31

Are you ready for some changes?

Det värsta är att man från och med nu måste ta på sig en ny personlighet.
Se glad ut och dölja den skrikande smärtan inuti, försöka glömma och gå vidare.
Jag är inte falsk, jag tänker inte spela ett falskt spel, det här är fel.
Men för att slippa skitsnacket, blickarna, irritationen och i vissa fall medlidandet, så måste man.
Jag har redan gjort en massa uppoffringar som tärt på mig genom livet.
Men det räckte inte till.
Och folk kommer till mig och säger, "du är inte nöjd med mig som jag är".
Vi sitter alla i samma båt, raring. Du är inte ensam.
Ingen är perfekt, ingen är 100 % nöjd med oss, det finns alltid fel.
Men frågan är om de är villiga att leva med våra brister?
Om vi kan leva med deras, varför kan inte de då leva med våra?

Det är inte meningen att vi ska förändra folk, det är meningen att vi ska inspirera till förändring.
Lyckas vi inte kan vi inte skylla på oss själva.
Vi har gjort vårt bästa, och mer än så kan vi inte göra.
Väljer man att visa känslorna utåt och inte försöka vara någon annan, ska folk kunna tåla det.
2009-04-09
 23:56:20

Skärtorsdagskväll

Vi åt hos familjen Borgqvist ikväll, grillat som tidigare skrivet. Sen såg vi på en film på trean, "Benknäckargänget". Jag gillar inte Adam Sandler så jag hade svårt för filmen, där han spelar huvudrollen. Har hört från många andra att de tycker att det är en grym film, men jag håller tyvärr inte med dem.

Vi drog hem vid elva när filmen slutade, jag gjorde mig i ordning och har precis gjort kanske... 30 situps. Låter ynkligt, men någonstans måste man börja.
Imorrn är det långfredag och tydligen ska vi åka och grilla hos familjen Borgqvist. Ärligt, jag har inte lust.
2009-04-09
 19:29:57

Årets första grillning ikväll!

Men man lär ju inte käka utomhus i varje fall. Det är fint väder men det är kallt. Vilket är synd.
Det ser ut att bli hyfsat sen middag, men äsch.
Så vad ska jag hitta på annars ikväll då? Det blir ju ingen bio för min del, så jag får väl sitta hemma.
Men det är väl bättre än att gå dit och må dåligt.
2009-04-09
 16:13:02

090409 - liten utfyllnad/ursäkt för dålig fantasi

- Vad finns mellan himmel och jord?
- Ordet "och" !
2009-04-09
 03:29:46

Vargtimmen

Herregud, jag sover inte.
Borde jag inte sova nu?
Jo.
Men jag kan inte.

By the way, alla som läser som ska på bio under torsdagskvällen: Jag ska inte med. Ingen kommentar.

Klockan är halv fyra... jag är trött men ändå inte.
Jag fattar ingenting.
2009-04-08
 23:45:43

Sista inlägget för kvällen

Du vet inte vad du hade, förrän du förlorade det.
Och när du förlorade det brydde du dig inte längre.
2009-04-08
 20:51:14

Vadå rubrik?

Min bloggstatistik visar att jag har i genomsnitt 6 unika läsare varje dag och sen går sidklicksstatistiken upp och ner, allt mellan 80 på en eller två dagar, till 6 som det brukar vara.
Och jag har tänkt på en sak. Även om man har registrerat sin blogg på Bloggportalen så blir man inte så jäkla unik då heller. Även om det står som rubrik på sidan "SÄTT UT DIN BLOGG PÅ KARTAN" ligger man på ungefär samma plats som innan.
Så hur ska man lyckas med sin blogg, egentligen, ska man behöva dela ut flygblad på stan?

Visserligen gör jag inte det här för att få upp min besökssiffra, utan för att folk ska få veta om vem jag är och vad jag sysslar med. Jag älskar att skriva och min stora dröm är ju att få jobba inom media/journalistik eller som andrahandsval vill jag kanske bli psykolog eller liknande. Är bloggande kanske en bra start, eller är jag helt fel ute?
Jag menar, det lönar sig inte direkt med att blogga. Inte nu i alla fall.
Okej, jag är sexton ynka år. Jag har en pytteliten blogg nu, kanske blir den större om något år när man har bloggat i... några år? Nu har jag haft bloggen i ett år. Det kanske tar sin tid. Men vad skriver folk om som gör dem så poppis?
Mystery.
2009-04-08
 20:34:25

090408

Jag har så ont i magen och jag kan inte sluta vara arg och ledsen.
Det funkar inte att tänka på andra saker, jag lyckas ändå alltid återkomma till samma smärtsamma tankar.
Folk säger att jag tar det för hårt och att jag kommer över det, men det lär inte hända på ett bra tag.
Jag kanske tar det för hårt, vem vet, men jag har ju inte planerat att det ska vara såhär.
Hade jag fått välja hade jag självklart inte velat känna någonting alls.
Men det måste tydligen vara så komplicerat.
2009-04-07
 23:52:09

INGEN RUBRIK, INGET LIV



Lite otydlig text, men de tre bokstäver som ordet ursprungligen innehåller säger allt; Lan.
Killarna sitter uppe en hel natt och spelar, chattar, dricker cola och bara allmänt dödar hjärncellerna.
Jag är mållös.
2009-04-07
 23:40:27

Hemma

Satt hos Lisa och vi snackade en massa om allt som har hänt runtomkring.
Som jag sa förut var det ett tag sen vi träffades själva och då har man hyfsat mycket att snacka om.
Hon drog hem till Sofie vid elva för att se nya avsnitten av "The Hills" - en serie jag aldrig förstått mig på. Haha.
Så nu pratar jag i telefon med Sandra och vi snackar om lite allt möjligt. Det kanske märks att jag gillar att prata? Hmhm.
Pratar med lite folk över nätet, jag har verkligen tråkigt. Klockan är strax efter halv tolv, och jag borde kanske sova snart.

Sandra kommer hem från Göteborg (låtsas som att jag säger det med riktigt härlig göteborska nu bara för att jävlas) på fredag och vi ska träffa henne på lördag (då det för i övrigt är påsk gott folk) och vi ska väl in till stan, fika och umgås. Åh, tänk er. Nu kan vi sätta oss på uteserveringen i världens snyggaste solbrillor och bara leva livet!
2009-04-07
 20:13:35

En snabbis

Vad snuskigt det lät! Nåja, det var inte menat på det sättet.
Jag ska träffa Lisa ikväll, det var ett tag sen. Speciellt sen man träffades ensamma och bara kunde snacka om allt.
Det blir tydligen bio i veckan med några i klassen, men jag vet inte om jag klarar av att gå om han och hon ska med båda två samtidigt. Även om det möjligen inte händer något kan man tyda blickar ganska enkelt. Och då från hans håll. Henne vet jag inget om, men det är sak samma.
Nu ska jag snabbt göra mig i ordning och gå över till Lisa, så hörs vi lite senare. Hoppas ni får en trevlig kväll! ♥
2009-04-07
 19:28:24

Busy day

Ledsen, jag har inte hunnit uppdatera bloggen idag.
Först släpade Emilie med mig ut, vi tog en promenad till McDonalds, satt där och fikade, snackade lite. Sen gick jag hem,  åt lunch och umgicks med min bror tills jag drog hem till F. Vi fick ingen riktig pratstund ensamma igår på grund av att Jesper var hemma, så nu fick jag säga det jag ville och tyckte om allt. Skönt att få ut allt. Vi försöker åtminstone vara vänner nu, så det hoppas jag ska gå bra.
Vädret ser ut att hålla i sig, och det är ett gott tecken! Och på tal om tecken, så här har vi ett vårtecken jag gillar.



Vita blommor över hela gräsmattan på vägen till McDonalds. Både jag och Emilie slet upp mobilerna och fotade denna härliga syn. Wow, det var helt underbart, och doften går inte att beskriva.
Hur som helst. Ikväll har jag inga planer, kanske drar med några ut, jag får se. Vi hörs sen!
2009-04-06
 19:30:03

Förbannad, men förjävligt kär

Jag borde skriva av mig och blotta alla mina känslor. Det är precis det jag behöver, om inte mer än så.
Jag vet vad jag behöver för att må bra, men jag kan inte få det. Inte på ett bra tag, åtminstone.
Det känns som att det är flera mil bort, men ändå så nära att jag nästan kan ta på det.
Jag blir lycklig i stunden då jag har dig nära mig, jag blir olycklig när du går och lämnar mig ensam kvar.
Det har du redan gjort för tre veckor sen, men fortfarande när vi träffas känns det lika jävligt.
Jag vet inte om jag är villig att vänta så länge på dig som du säger att det kan ta innan det blir vi igen.
Jag vill inte bli din marionettdocka. Jag har redan behandlat någon som en sådan och det skäms jag för.
Gör inte du det?
2009-04-05
 23:34:19

Nu ska man väl vara duktig och sova 'tidigt'...

Åtminstone tidigare än vad jag brukar på helger. Det är söndag idag, men jag har ingen ångest.
Ni vet väl ändå varför.
HAHA, JAG HAR LOV!
Åh, härlig känsla, det här. Sen är man ledig fram tills på tisdag då man börjar skola igen, eftersom måndag blir en röd dag bärandes på namnet Annandag Påsk.

Jag tog mig en liten promenad med Emilie efter maten, vi gick en runda i Örby och snackade lite. Sen åkte hon med Nettan hem till greken (fråga mig inte, jag vet inte vad han heter egentligen) och såg film, jag drog hem och såsade framför teven.
Jag har maratonkollat på Sex and the City-serien på Comedy Central i några timmar bara för att fylla ut kvällen. Imorrn ska jag träffa F, vi ska tydligen se film. Blah, vad trist! Godnatt ♥
2009-04-05
 19:18:23

28/5-2010..!

Det är nog inte många som missat att Sex and The City-filmen blev en stor kassasuccé. Nu har det fastspikats ett datum för uppföljaren. Vi lär få vänta tretton månader på nästa film, den kommer ut den tjugoåttonde maj nästa år på bioduken. Ska vi behöva sitta och vänta så länge? Åh, jag känner redan nu hur otålig jag är.

Nu ska jag ta mig en promenad med Emilie, dags att röra lite på sig. Vi hörs ikväll!
2009-04-05
 14:49:14

Välförtjänt lång sovmorgon

Okej, jag vaknade inte NU, jag vaknade vid tolv av att mamma ringde mig (hon satt på nedervåningen) och mobilen vibrerade på stolen bredvid sängen så pass högt att jag vaknade. Och sen kunde jag inte somna om så jag gav upp. Förlåt, gick upp.

Sommarvädret som var så fint och underbart igår syns inte till idag, tyvärr. Himlen är ljusgrå, det är säkert jättekallt ute. Minns ni när jag sa att jag skulle ut och springa? Nja, glöm det. Det blir nog löpbandet istället.
Imorrn ska jag träffa F, som sagt. Hoppas att det blir fint väder så man slipper sitta inne. Det blir så pinsamt då.

Nu ska jag dra och göra någon nytta. Vi hörs senare.
2009-04-04
 18:17:03

Ojämnt



Den suddiga bilden berättar för oss att jag har i genomsnitt fyra unika besökare om dagen och idag har jag haft 73 besökare på All Page Hits. Se vad skumt det ser ut. Det går verkligen upp och ner. Haha.



2009-04-04
 17:53:09

Oavgjort

Matchen slutar oavgjort. Vilka mesar! Visserligen fick vi tre minuters tilläggstid, och det är väl inte mycket att skryta om, men lite mer kunde folk ha ansträngt sig. Nej, vad snopet.
2009-04-04
 17:44:58

Skit i Twitter, fortsätt med Facebook

Jag förstår inte varför Twitter ska vara så mycket bättre än Facebook?
Syftet med sidorna är väl ungefär likadant. Ta kontakt med omvärlden, låt de få veta vad du sysslar med. Men ändå är Facebook mycket större och bättre anpassat för alla andra.
Hela den här Twitter-grejen är överskattad. Snart lär vi finna ordet "twittra" i svenska ordböcker. Folk har börjat använda det i vardagligt tal såsom "blogga", "smsa", "mejla" eller "chatta". Men det är inte riktigt samma sak som att gå runt och säga "Jag ska facebooka när jag kommer hem. Vad ska du göra?" Eller "Åh, det här måste jag twittra om!" What's the difference? Båda känns lika obehagliga att säga.

Twitter... varför ska de försöka göra sig större än Facebook? Det kommer aldrig att funka. Jag minns i och för sig när det var nytt med hela Facebook-grejen, då det ansågs heligt och då man kunde göra ALLT på en enda hemsida. Men nu? Det är som att Twitter ska ingå i vår vardag. Usch nej, så funkar det inte. Jag bojkottar det redan nu. Det verkar vara mer till för kändisar än för oss "average people", så det är väl lika bra att låta bli.
2009-04-04
 17:16:05

Hammarby-Elfsborg 1-1

Det är olidligt spännande! Första halvleken började bra för Bajen, de klämde in sitt första mål och det var ett riktigt snyggt sådant. Sen i början av andra halvlek, som fortfarande pågår, fick Elfsborg en straff och fick sig ett mål de med. Nu hoppas vi på ännu ett mål från Hammarbys sida!



Snart är det en halvtimme kvar. Sista halvtimmen bränner vi på!
2009-04-04
 15:28:58

Solen skiner och det är 15 grader ute!

Ååååååh vem hade kunnat ana att det skulle komma nu?
Gick runt i Farsta med Jesper, vi åt en varsin glass och gick ute i solen - sommar!
Jag har köpt ett par nya hörlurar från asgrymma Skullcandy. Fick lite beslutsamhetsångest när jag var tvungen att välja mellan svarta eller rosa, men det blev de här:



De svarta passar nog bättre till mitt telefonheadset, och skulle jag få för mig att köpa de rosa är de ju inte så farligt dyra heller. 200 kronor på Teknikmagasinet.
Jag ska strax ut igen, och då kommer jag att se ut såhär:



Linne från LaRedoute sommarkatalog, 79 kr
Jeans från Victoria Beckham, köpta i Thailand för ett pris jag inte minns (hehe)
Flipflop från LaRedoute sommarkatalog, 499 kr
Och sist skymtar man den korallfärgade koftan runt mina axlar, den är köpt på Gina Tricot för ca 299 kr.

Jag tror inte jag lär göra det till en vana att lägga upp en massa bilder på dagens outfit, det hinner jag inte. Det kommer väl lite då och då. :)
Snart ska vi dra och se på Hammarby-Elfsborg-matchen. Jag hör av mig lite senare. Heja Hammarby!
2009-04-04
 00:23:24

Efter tolvslaget, en liten filosofi om mina rötter

Jag har tänkt på hur många det är som skäms för vart de kommer ifrån, vilka fantastiska arv de egentligen har.
Jag brukade skämmas förr, för att jag inte var "som alla andra". För att jag inte var helsvensk.
Men nu är jag stolt, för jag är halvthai och jag ska vara stolt över att jag har något som helsvenskar inte har.
Jag slipper ligga och brassa på i solen för att bli det minsta brun, jag slipper det tunna hår som många skandinaver har. Sorry, ta inte illa upp, men jag är nöjd med mitt hår som det är.

Det är ju asschyst att vara från ett annat land också. Man har lättare möjlighet till att lära sig mer av språket, och själv ångrar jag att jag inte fortsatt plugga thailändska, men jag har lovat mig själv att jag ska återuppta det någon gång då jag har tid att börja om igen. För när man väl kommer igång kommer kanske allt tillbaka igen, för jag har ju kunnat snacka flytande thai när jag var mindre, sen när man började umgås med svensktalande behövdes inte modersmålet på andra ställen än med mamma, men även det försvann.

Så själv tycker jag att man ska vara jävligt stolt över att man har arv från en annan kultur, möjligtvis en annan religion och andra miljöer. Vi åker ju till Thailand så ofta vi kan. Det är inte många som gör det bara för att semestra där, åker dit vartannat år bara för att sola och bada. Vi åker dit för att hälsa på tolv kusiner, två fastrar, mormor och morfar. Vi har en släkt där som vi inte träffar jätteofta.

Det känns häftigt, att studera thailändsk kultur, lyssna på thailändsk musik och läsa texter på detta språk. Nu har man smått börjat kolla såna här saker, och jag tycker helt klart att det är intressant att få lära sig något annat än vad Sverige har att bjuda på. Sverige har man sett och upplevt genom ungefär hela livet. Nu ska man hitta andra grejer.

Be proud, honey! Dags att sova, vi hörs imorrn. Godnatt! ♥
2009-04-03
 22:41:00

VECKANS LÅT (nytt koncept?)

Ja, som rubriken säger tänker jag börja med något nytt. Varje fredag ska jag publicera en låt, som jag lyssnat lite extra på under mina skoldagar och som jag tycker är värd att dela med mig av till andra. Så här kommer veckans låt!

Jag har blivit kär i en relativt ny låt. Artisten har varit min idol en gång i tiden, tro't eller ej. Han har en bra sångröst, hans senaste skiva heter "Flashback", och den innehåller en del bra låtar. En av låtarna har jag anklagat för låtstöld dock, "Girl Next Door", som var skrämmande lik Lady Gaga's "Just Dance". Men den här låten, jag har inte hört något liknande. Den är glad, den är kärleksfull och den är min nya favorit. Tillåt mig att presentera, Darin - Runaway.


2009-04-03
 22:32:24

<3

Om pra mah pood (No matter what you say)

You come to me with a sad face
and tell me that we can't get along
You say I'm too good, for you
But those words are too easy
You acting like I'm a vegetable, a fish, not a man

You pretended to be good
You said, you have no one new
You wanted to rest your heart
and didn't want anyone else involved

No matter what you say
I wouldn't believe you
Someone like you, timid on the outside fierce on the inside
Despite the warnings I didn't listen

No matter what you say
I wouldn't believe you
Fresh faced, fierce hearted, not to be believed
In your past how many people have you done this with?
Have you ever counted?

Even though I still love you
Everyone can see it
But I won't let you trick me anymore
Tomorrow I will go, I don't want to meet the blackhearted
I won't believe in words anymore

You pretended to be good
You said, you have no one new
You wanted to rest your heart and didn't want anyone else involved
No matter what you say I wouldn't believe you
Someone like you, timid on the outside fierce on the inside
Despite the warnings I didn't listen
No matter what you say I wouldn't believe you
Fresh faced, fierce hearted, not to be believed
In your past how many people have you done this with?
Have you ever counted?

(Interlude)

You pretended to be good.
You said, you have no one new
You wanted to rest your heart
and didn't want anyone else involved
No matter what you say I wouldn't believe you
Someone like you, timid on the outside fierce on the inside
Despite the warnings I didn't listen

No matter what you say I wouldn't believe you
Fresh faced, fierce hearted, not to be believed
In your past how many people have you done this with?
Have you ever counted?

No matter what you say
I wouldn't believe you
Someone like you, timid on the outside fierce on the inside
Despite the warnings I didn't listen

No matter what you say I wouldn't believe you
Fresh faced, fierce hearted, not to be believed
In your past how many people have you done this with?
Have you ever counted?
Have you ever counted?

No matter what you say I won't believe
No matter what you say I won't believe
I won't believe, won't believe, won't believe, won't believe.
2009-04-03
 22:19:48

Fredag, facing the påsklov

Idag fick vi sluta tre istället för fyrtio minuter senare som enligt schema. Janne ville vara lite schyst eftersom det är lov nu, så vi skrev ett inlägg i ett forum om "gömda barn/illegala invandrare i svenska skolor - rätt eller fel?", och sen jobbade vi med SO och fortsatte pula på våra egna religioner. Gick sedan med Elin till Vivo, hon köpte sig en glass och min glass uteblev på grund av ekonomiska skäl. Sen drog jag hem, tog det lugnt och solade lite på balkongen tills solen försvann.

Har börjat träna lite smått, gjorde lite situps och sånt. Vi drog och åt på kinarestaurangen vid sju, sen ikväll har jag bara umgåtts med lite folk. Imorrn är det lördag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Om jag inte träffar någon ska jag nog springa, antingen på löpbandet eller utomhus, om vädret tillåter. Låter ganska bra.
Under lovet... vem vill ses? På måndag är jag dock bokad, ska träffa F och så ska vi dra och fika och gå runt i stan lite. Annars är jag ledig. Funderar på att kanske ringa Sandra och fråga om hon är ledig, henne träffar man inte så ofta och man borde nog passa på under lovet när man har tid. Och så snart Lisa har kryat på sig och blivit frisk ska man väl träffa henne också. Sen ska jag slita Emilie ifrån Tias någon dag också. Haha, jag har redan börjat planera mitt annars så lediga lov.
2009-04-02
 21:51:23

Torsdag kväll

Jag har installerat ett nytt tema på mitt Firefox - nu är webbläsaren rosa! Det fattades bara det. Ja, det är min favoritfärg. Hehe. Vad annars?

Dagen har alltså varit rätt seg. Men vi slutade två, så jag drog hem till F, vi kollade på "The Boondocks" och pratade lite, myste. Det var skönt att få krama honom, trots att han inte vill lika mycket som jag.
Drog hem vid sex ungefär, sen har jag bara varit hemma, socialat mig med mamma lite. Vädret blev bättre under dagen, förresten, märkte ni det? Dum som jag var gick jag i en stor tjocktröja och dunjacka till plugget. Pucko. Äsch. Hoppas det blir fint redan på morgonen imorrn, så man vet vad fasen man kan ta på sig utan att det blir fel senare.

Jag har inte så mycket att säga, är inte direkt på humör. Vi hörs imorrn. Godnatt ♥
2009-04-02
 18:44:39

Torsdag

Kom hem ganska nyligen, sitter och bara skriver lite.
Det har varit en seg dag, men vi slutade tidigt och vi fick påskmat till lunch, det var helt okej och det mättade magen.
Skönt. Snart blir det mat, sen ska man väl se på teve och sova tidigt. Förhoppningsvis. Hör av mig senare. ♥

Allt känns så hopplöst, ändå vill jag inte riktigt sluta hoppas.
Inte än. Det finns en liten strimma kvar som säger "det kan gå".
Men jag blir tokig av väntan.
Det finns en chans att det kan bli bra till sommaren.
Då alla problem försvinner automatiskt, utan att vi lyfter ett finger.
Då kanske.
2009-04-01
 22:41:29

AKTIV BLOGGARE?

Pepp inför morgondagen, vi slutar tidigt! Men okej, vi har gympa på morgonen och det lär inte bli en skön lektion. Visstja, Lisa har lektion. Fotboll? Hoppas att hon inte blivit alltför influerad av sin tränare i fotbollen, då lär vi köra fys hela timmen.
Sen har vi engelska, spanska, lunch, matte eller NO. Man vet liksom aldrig med Martin. Det spelar ingen roll vad det står på schemat, matte eller NO, man kan ändå aldrig vara riktigt säker. Så man måste ta med sig böcker för båda ämnena varje gång. Ibland kan han vara riktigt gullig och säga: "Nästa lektion kör vi matte", så då vet man om det till den lektionen. Men ibland förblir det ett mysterium, eller som så många ambitiösa skulle välja att formulera det; en överraskning.

Har duschat, käkat gummipudding och sett på teve lite. Jag vet att du undrar vad fasen jag menar med gummipudding, så jag kan vara schyst och förklara det. Kolla på bilden nedan.



Den här, mina damer och herrar, har konsistens som gummi och är praktiskt taget smaklös. Pappa köpte en varsin sån till mig och Jesper och ville vara snäll, ge oss typ som en efterrätt efter middagen. Men jag hade nog, med facit i hand, skippat efterrätten. Usch nej, den rekommenderas verkligen inte.

Och visstja, överskriften. Folk frågar om jag inte skulle kunna skriva oftare. Saken är den att, bloggen är inte mitt levebröd. Hade jag tjänat pengar på den, som några andra faktiskt gör, hade jag självklart skrivit oftare. Och dessutom hade jag skrivit oftare om jag inte haft så mycket annat att göra. Träffa vänner, fokusera på plugget främst. Nu har jag två månader framför mig som jag måste ge mig in till hundra procent på. Det blir ju så att bloggen hamnar i sista hand då. Sorry.

Dags att göra sig i ordning och sova snart, imorrn blir det lite nervöst efter plugget, träff med någon saknad. Godnatt! ♥

Skostorlek: 38-39
Civilstatus: Ensam
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär?: Ja, olyckligt
Skor som du bar idag: Vita, trasiga Lacoste-skor
Dina svagheter: De är många
Rädsla: Ensamhet
Målsättning: Få ett bättre liv

Första tanken då du..

vaknar: Helvete
somnar: Äntligen

Pepsi eller Coca Cola: Pepsi
McDonalds eller Burger King: Burger King
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Inget av dem
Choklad eller vanilj: Choklad
Svär du?: Så fan heller
Sjunger du?: Nej
Duschar du varje dag?: Varannan
Gillar du skolan?: NEJ
Tror du på dig själv?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Sådär

Har du någonsin..

Blivit rånad?: Typ
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: Ja

I framtiden..

Namn på barn?
: Felicia bland annat
Hur vill du dö?: Somna in, dö så smärtfritt som möjligt
Vad vill du bli när du bli när du blir stor?: Rik
Antal människor du skulle ge ditt liv för: 1
Antal CD-skivor du äger: Ingen aning
Antal tatueringar: Ingen
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: En eller två
2009-04-01
 20:49:53

1/4-09

Man kanske inte ska vara så hoppfull trots allt.
Det slutar oftast med att man bara blir besviken.
Besviken, ledsen, men ändå visste man det.
Man visste att det fanns en risk för besvikelse.

Jag vill hoppas, jag vill tro på att det kan bli bra.
Jag vill älska, men jag vill inte bli sårad igen.
Har man blivit sårad en gång kan det hända igen.
Man vet ju aldrig, tänk om det kommer tillbaks?

Ändå är jag så naiv att jag tror på bättre tider.
2009-04-01
 18:03:09

Åh vad fint väder det är ute! (Första april...)

Jag vet att jag måste ut, och jag SKA ut. Så snart jag har skrivit klart det här inlägget drar jag på mig vårjackan och går ut. Tar en promenad runt i mitt läskiga hemkvarter, njuter av vädret. Det var längesen man gjorde det, kan jag säga. Frågan är om jag hinner innan det kommer hem folk här, för om jag går ut när de kommer hem lär jag få höra: "Men vi ska ju äta snart. Hjälp till och plocka ur disken." Man får väl skynda sig.

Idag fick jag veta vad jag fick på muntliga NP som vi hade igår. Jag var ju inte så jättenöjd med min insats, och det syntes lite i betyget. VG+, en åtta. 9-10 är MVG, så nära var man. Jag undrar vad den totala poängen blir sen när man sammanställer för alla delar. Usch, jag ryser. Vill inte veta.

Det är förresten första april idag. Och jag blev smått lurad av Martin idag, på NO:n. Eller, typ hela klassen. Det var något han sa som vi skulle kunna till imorgon efter att vi sett en film om DNA, och alla vart ganska bestörta tills Niclas Lund sa "Första april!" och Martin började garva lite smått där framme. Varför tänkte man inte på det?

Och på tal om aprilskämt; såg någon Vakna! med The Voice imorse?
Jakob, Sanna Bråding (gästprogramledare som vikarierar för Josefin) och Paul stod och pratade om att Jakob ska lämna The Voice efter två år nu. Beslutet ska ha fattats av ledningen, efter att Jakob gått in på ett möte, dragit ner byxorna och visat sin baksida. Bakdel, kanske man ska säga. Det var ju tur att det inte var framsidan, för det visades ju i tv...
Så i alla fall. Det är ju extremt lägligt att de tar upp det just idag, onsdagen den första april, och inte tidigare, för det här beslutet kan ju inte ha ploppat in nu. För antingen spelar alla på radiokanalen oss tittare/lyssnare ett spratt, eller så är det ledningen som spelar dem ett spratt. Men jag tror på det förstnämnda.
Jakob kan ju inte lämna The Voice, av några enkla anledningar. Ett, tittar- och lyssnarsiffrorna lär gå ner eftersom det är han som står för komedin i det hela. Två, tappar de tittare/lyssnare får de in mindre pengar. Tre, så dumma är väl inte ens tyskar. (Haha, förlåt.)

Och nu lyckades jag lura pappa att jag fick IG på ett prov idag. HAHA, jo. Om inte matten... men vi har inte matteprov förrän nationella. Så det dröjer några veckor.
Nu... är klockan sex. Jag tror inte jag hinner dra ut innan maten. Eller jo, ingen är ju hemma än, dessutom tar det tid att laga mat. Så jag går ut nu! Ciao!