2009-09-11
 16:33:12

11/9 = 9/11 ...

Hej!
Idag slutade vi elva. Enligt schemat skulle vi ju ha slutat tjugo över två, men vi redovisade och utvärderade projektet redan imorse, så mer fanns det inte att göra i skolan. Därför fick vi sluta.
Jag, Linus, Simon, Alicia och Jonte käkade lunch i matsalen. Rent självmord att äta där idag, alltså. ALLA åt där. Ungefär halva Europa. Men efter ett bra tag fick vi mat i alla fall. Schnitzel med tzatziki. Tzatzikin (jobbigt ord det där) var slut och det var typ inte schnitzel. Snarare enkel stekt kyckling. Med ris.


Skulle skriva för ett tag sen egentligen, vid typ ett, men internet dog. Så jag skrev nu istället. Bättre sent än aldrig.
Ska till stan med mamma och sen ska vi se brorsans match med hans BP mot Djurgården. Det är en viktig match som handlar om någon förstaplats i något. Förlåt, hänger inte riktigt med i det där. Kanske borde göra det. Det handlar ju om min egen bror. Pinsamt. Haha!


Visst fan. Det är den elfte september idag. Och fredag! Men... ändå. Haha, Blondinbella ska flyga till USA idag. Lycka till.
Vi hörs när jag är hemma. Ha en fin kväll!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: