2009-09-01
 14:38:27

Stackars liten

Hej! Har varit hemma ett tag nu, men käkade lunch på Pizza Hut med Linus, Alicia och Simon. Lunchbuffé för 79 kr, ganska dyrt men man får hämta hur mycket man vill. Snart är jag fattig som ett jon men jag är glad ändå. Typ.
Det är väldigt skumt väder ute. När vi gick till Pizza Hut var det fint väder. Likaså när vi kom ut. Men när man kommer hem är det mulet. En knapp halvtimme senare. Nu är det sol. "Va?"


Haha. Dessie erkänner att bloggen är hennes liv. Äntligen någon som kan göra det. Hon, liksom en del andra småtjejer som bloggar, erkänner nu att hon inte skulle kunna leva om hennes blogg inte fanns. Ja, vem är hon utan den? Hon är ju inte som en del andra storbloggare som faktiskt gör ett varumärke av bloggen; kläder, skor osv.. som Blondinbellas webbshop eller Kenzas klädkollektion.


Snart släpper även den sistnämnda en kollektion skor, Wildflower by Kenza. Det gäller att ha ett gäng bollar i luften om man ska bli känd. Man får alltså inte vara rädd att smutsa ner sig och man måste väl bara ta för sig helt enkelt. Så jag förstår att Dessie inte har blivit någon, för att hon inte orkar göra något.


NU blev det fint väder ute. Är det inte typiskt? Får se vad jag ska hitta på nu. Ha en fin eftermiddag!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: