2009-05-11
 18:50:43

11/5-2009

Hej hopp.
Hade friidrott ute i det iskalla vädret. Det duggregnade och blåste, var inte trevligt alls. Tur att man tog på sig en jacka i varje fall.
Gick sällskap med F till Älvsjö station, tog bussen hem därifrån när hans tåg kom. Det blir mycket till att gå en viss sträcka och sen åka hem med buss, för min del. Igår kväll och idag, det har hänt många gånger tidigare också. Det visar sig att jag blir lite lat när jag tagit mig dit jag ska och inte orkar gå hem igen. Fy och skam. Den hemska motionsveckan närmar sig!

Ni har säkert hört talas om den nya Rihanna-skandalen. Att bilder på henne naken läckt ut över hela internet. Jodå, det är sant. Och jag tycker att hon är ett rejält klantarsel som skickar dessa bilder till någon som uppenbarligen inte var en äkta vän/pojkvän/något annat. Men... det känns ändå som att det här var planerat. Att hon kanske tycker att hon börjar blekna bland alla kändisar och behöver lite förnyelse. Jo, det kan vara en möjlighet. Men en stämpel som blir svår att tvätta bort.
Desperation leder oss oftast till att göra dumma, impulsiva saker vi lär ångra senare. Och det lovar jag att hon kommer göra. Hon kommer vilja stänga ner varenda sajt på Internet med pornografiskt innehåll, och jag lovar att det blir en stor bomb i världen, då alla kåtbockar kommer att sakna dessa internetsajter. Skyll dig själv, Rihanna.

Veckans problem handlar för mig om pengar. Shit! Jag har verkligen inga pengar. Och jag behöver verkligen pengar. Jag har inte fått tag på något sommarjobb ännu, och det börjar bli för sent för att söka fler nu. Problem problem...




... tänk om plånboken kunde se ut såhär lite oftare... Åtminstone någon gång i livet.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: