2009-03-12
 22:43:11

Still Shitday

Februari-Mars har varit två månader man kan kalla för Two Months of Breaking Up. Det är så många som gör slut nuförtiden. Det slog mig faktiskt nyligen... det är så jävla läskigt. Jag har några bekanta som avslutat sina kärleksrelationer, och det har inte varit korta förhållanden det heller.

I kändisvärlden brakar även helvetet löst sakta men säkert. Lindsay Lohan och Samantha Ronson bråkade häromkvällen då Samantha dj:ade på en fest. Lindsay kom in som en överraskning vilket ska ha gjort Samantha rasande på något jävla sätt, då det slutade med att Samantha drog ut och gasade iväg i sin svarta Porsche och Lindsay satte av efter Samantha i sin Mercedes. Ganska packad. Jag undrar hur det slutade.
Brad Pitt blev örfilad i ansiktet av Angelina Jolie efter att ha setts ihop en snabb sekund av Angelina. Han flyr på sin MC och återvänder inte hem förrän fyra timmar senare. Då Angelina Jolie skrikit åt barnflickan att rentav dra åt helvete. Vad är det med folk och barnflickor?
Det som startade hela bråket mellan Rihanna och Chris Brown var att han under en kortare tid haft en romans med sin 40-årige (!) manager. De ska ha stött på varandra då han var sexton och sedan fortsatt nu nyligen, fram tills Rihanna avslöjade dem.

Förstår ni vad jag menar? Det känns som att mars månad kommer att sega sig fram för att se vilka fler par som kommer att hamna i blåsväder eller helt enkelt gå skilda vägar.

I'm so worried.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: