2009-06-03
 16:01:24

Flajn Stories - Klassresan

Hej hopp!
Dagen började ostadigt vädervis, men det klarnade upp när man gick hem. Skönt!
Idag började vi dagen med att planera inför skattjakten; vi målade flaggan, kom på melodi (snodde en, snarare) och skrev text till vår kampsång vi ska skrika ut när vi går och letar efter skatten.
Sen vart det lunch, sista skollunchen i Sjöängsskolan som var... fisk, potatis och sås. Är vi förvånade? Nej, det är vi inte.

Efter lunchen vart det dissektion av kalvögon, jag och några totalvägrade och körde en torrdissektion istället. Gick rätt bra med tanke på att IQ-befriade lärarn (?!) Raymond gav oss alla svar när vi tänkte frågan högt. Lika bra att slippa jobba, betygen är ju ändå satta så vad ska man göra åt saken?
Sen vart det avslutningsfika i cafeterian där vi fick detta...





Coca Cola och Daimtårta, garnerad med grädde och hallon. Och senare fick vi nior en annan present, bortsett från biobiljetten som man alltid får vid terminsslut. Såhär såg presenten ut.





Klockren tröja i storlek S som ändå var väldigt stor, men de säger att den kommer att krympa något i tvätten. Visst, men jag ska ändå bara sova i den eller ha som myströja hemma.
Så såg förmiddagen ut, sen vart det en kortare syslöjdslektion där jag hann sy klart min väska som jag jobbat riktigt hårt med de senaste två-tre månaderna. Såhär blev resultatet, även om bilden inte är så kanonbra:





Egentligen skulle det svartvita varit inuti och på utsidan skulle den ha blivit svart. Men det var väl lika bra, för den vart mycket häftigare såhär, eller hur? Lite tråkigt med helsvart kanske, speciellt när man kan sy en egen!



Tänkte göra lite reklam för filmgruppen Flajn här igen. Nu har en ny film släppts med ett nytt koncept, fortfarande osammanhängande humor men i en helt annan form. Hoppas ni gillar den, och att ni har förståelse för att man inte hör Lukas röst speciellt bra för att vi inte hade den bästa utrustningen. Men njut av filmen i varje fall!





KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: