2009-07-11
 22:12:13

Kamerakåta fjortisar, ren och skär ondska

Jag satt och kollade lite vad som fanns på teve, och fastnade på fyran där de nyss visade Sommarkrysset. EMD uppträdde, frågor ställdes, vars svar man skulle plita ner på något papper och ringa in till programmet för en chans att vinna 157.000 kronor. Så kom det. När lottoraden skulle dras vreds kameran mot kvinnan som skulle förkunna vinnaren, och bakom henne satt ett gäng kamerakåta (ursäkta, till er som tar åt er, för det kanske lite märkliga, men ack så populära, ordvalet) fjortisar. "Men asså guuuud... fjortisar är ju bara såååå 2007." Jo, men vad jag vet så är de ju inte så smarta heller, så årtalet är nog lite luddigt hos dem också.

I alla fall. Denna rödbrunhåriga brud sitter och ger mig en riktigt bra anledning att skratta. Hon vänder sig mot kameran, vinkar, kollar framåt igen (kameran filmar dem från sidan). Sen tar hon fram en stor skylt i kartong och på den stod det "INGEN SOMMAR UTAN JOHAN PALM" och viftar med framför kameran. Sen kollar hon framåt igen, kollar ner i knät (troligtvis skrev hon ett eller etthundra sms), kollar mot kameran och vinkar och ler för fulla puckar. Kollar framåt. Hennes polare kikar fram bakom hennes axel, vinkar, ler, kollar framåt. Bruden jag först började prata om kollar mot kameran igen, ler världens största leende, visar handflatorna på vilka hon skrivit något, kollar framåt igen.
Vilken idiot. Vad sysslade hon med?

Just nu går Ondskan på fyran sen en timme tillbaks. Jag undrar om det inte är hon fjortisen som har en av huvudrollerna.


Jenny

Jadu, fjortisarna gör allt för att synas. Och sommarkrysset är det sämsta programmet som går på tv!



PUBLICERAT: 2009-07-12, 12:15:23 | URL: http://bajsugglan.blogspot.com/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: