2009-07-27
 00:53:26

Kul video såhär mitt i natten

Tjena. God kväll eller godnatt? Svårt att bestämma mig. För mig är det fortfarande kväll... brukar ju inte somna förrän vid fyra nuförtiden. Finns det receptfria sömnpiller? Det vore bra för mig, lagom till skolan sådär. Kanske en årsförbrukning? Fast då har jag nog precis vant mig vid att ta piller, så antingen är man beroende knarkmässigt eller bara för att man inte kan somna på ett annat sätt. Hmmm. Vi skippar pillrena och räknar får istället.


Hittade en video som är precis min humor. Det är ett test, man får inte skratta genom hela filmen. Finns en massa såna här med djur som gör grimaser lite överallt, men sånt tycker jag inte alltid är kul. Däremot den här, speciellt första bilden, fick mig att brista ut i skratt. Don't ask me why...





Jag vet inte varför men antingen var jag så trött på alla andra videos och just som det kommer en video man inte vanligtvis hade garvat åt - så måste jag tydligen göra det. Haha. Jag är allt bra konstig ibland.


Jomen. Vet ni vad? Nu tänkte jag försöka sova. It's a miracle. Klockan är inte ens ett. Man ska väl alltid börja någonstans. Snart måste jag börja somna runt tio-tiden om jag ska orka upp och dra till skolan. Åh, ångest. Godnatt!


Monkey

hej!



jag är en av finalisterna i två veckansblogg tävlingar :) om du känner för att rösta på mig så länkar jag till din blogg i ett inlägg när hela tävlingen är avslutad om några dagar!



du kan rösta här:

http://mariaelisabeths.blogg.se/2009/july/finalister.html



http://robinjjohansson.blogg.se/2009/july/utkast-nu-ar.html



kram på dig :)



PUBLICERAT: 2009-07-27, 01:03:23 | URL: http://www.monkeypig.se
Linnéa

Ah, fin blogg du har :)

kram på dej



PUBLICERAT: 2009-07-27, 12:46:30 | URL: http://linnealiebig.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: