2009-07-14
 23:43:23

:) ♥

Fullt upp hela dagen! Förlåt för riktigt kass uppdatering (lika med noll).
Var borta hela dagen, drog sedan till Örby bar & kök där vi firade en granne som fyller 18 idag. En kille som hette Robert kom och spelade en hel del låtar, helt grym. Om jag säger det såhär, han hade vunnit Idol på mindre än en vecka.
Födelsedags"barnet" fick en hel del shots från dem som satt runtomkring, tyckte fan synd om honom. Till slut skickade pappa ett shotglas, grabben sitter och ser ut att tänka "åh helvete, inte en till", när han kniper ihop ögonen, sveper den - och upptäcker att den innehöll ren mjölk. "För att du inte ska glömma barndomen", hälsar pappa med ett leende.

Så strax innan elva stängde stället, alla drog därifrån och killen som spelat gitarr och sjungit ett tag fick en skål med en hel del pengar av alla oss som suttit och lyssnat. Sen drog vi därifrån och tog oss hemåt, så nu sitter jag här och är så jäkla sugen på att äta något, vet dock inte vad.

Om lite mer än tolv timmar sitter vi i biosalongen och förväntar oss en toppenfilm av nya Harry Potter. Vi får väl se...



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: