2009-02-14
 13:00:37

14/2-2009, det ser ut att bli en rätt bra dag idag.
Många trodde att det skulle vara en katastrofdag igår med tanke på att det var samma datum som skräckfilmstiteln "Fredag den trettonde". Jag är lite smått superstitious men fredag den trettonde går lite väl för långt för mig. Samma som med "otur om man lägger nycklarna på bordet". Men inget mer om det nu, vi återgår till... något annat ämne.

Såg ni Let's Dance igår? Det var lite lamt på många ställen, men det var en sak jag faktiskt fick upp ögonen för. Bokstavligt talat. The moment var när George Scott, ni vet boxaren med de stela rörelserna, fick frågan av programledaren: "Skulle du kunna tänka dig att köra några ronder med Tony?" och svarar lite elakt: "Här är det ju män vi talar om. Och inte fjollor."

Allvarligt, hur kan man ens tänka sig att säga något sådant i tv? Hans bortförklaring är att han borde ha rätt till att få säga något sådant när han varje vecka får stå ut med hård kritik från Tony och de andra jurymedlemmarna. Jo visst. Skillnaden här är ju att Tony inte bedömer George personligen, utan för hans dans. George själv går ju på personliga angrepp, så det är väl självklart att han inte har rätt till att göra så. Vilken knäppskalle, va?

Jaha, så den härliga Kitty fick lämna tävlingen igår. Vilket för många kanske känns rätt eftersom hon hängt löst många gånger nu, men jag tycker att hennes insats var en riktigt bra sådan. Hon är en allmänt härlig tjej tycker jag, så det var tråkigt att se henne lämna Let's Dance.

Glad alla hjärtans dag på er, så hörs vi kanske ikväll eller imorgon. Puss!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: