2009-04-28
 16:38:46

Tisdag 28/4

Idag gick jag till skolan och det kändes som att jag hade påsar under ögonen. Jag var så trött! Och hungrig för den delen.
Min frukost imorse bestod av något som smakade som kartong. Det var något sånt där megahälsobröd med en massa frön och grejer i, och det bara växte i munnen på mig när jag åt, så jag slängde halva mackan och gick till skolan istället, för att ha hem- och konsumentkunskap. Läxförhöret om tvättkunskap gick dåligt, hoppas såklart på godkänt men det känns föga troligt.
Sen gjorde vi thaikyckling, fick jobba med F eftersom han blev ensam i sin grupp och jag blev ensam i min. Det blev gott, om det inte vore för nudlarna som var lite... ihopklistrade och smått hårda. Men det blev bra ändå.

Efter detta hade vi musik, kom ingen vart. Det är sån kaos på lektionerna; alla måste öva på att spela de stycken vi ska spela upp om två veckor och det finns inte alltid lediga instrument till alla, speciellt när typ alla ska spela keyboard. Bra planerat, Sven.
Spanskan efteråt gick segt, man satt bara och längtade till lunchen. Besvikelsen la sig sen så härligt över oss när vi slutade och såg att vi fick ungsgratinerad fisk med potatismos till lunch. Ja, ve och fasa. Fisk varje tisdag!

Nåja, jag ska väl inte dra upp hela dagens händelser... fast det var bara en lektion kvar, och det var NO då vi hade genomgång om... optik (ljus)! Riktigt intressant, jag tog verkligen in allt och lärde mig *snap* så fort! (Ironi, åh så härligt)
Äsch. Vi slutade 14.20 och jag drog hem och såg en mulen himmel med en liten skymtande sol och det var varmt.
Helt otroligt. Nu har dock solen försvunnit helt och det ser nästan ut som att det ska regna.
Trist, Sverige. Besviket, det också.


Emmsey!

bra blogg vi kan följa varandra på blogg lovin!



fin blogg föresten!



emmsey!



PUBLICERAT: 2009-04-28, 17:55:40 | URL: http://emmyclothes.blogg.se/
Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på hela sex stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Endast 150 kronor! För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-4.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/april/saljes-8.html#comment



Om du vill ha en design helt enligt dina instruktioner kan du också beställa en alldeles egen! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag!



PUBLICERAT: 2009-04-28, 19:47:25 | URL: http://liddie.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: