2008-10-27
 11:41:23

Måndag - fortfarande höstlov

Idag ska jag träffa Fredrik, vet inte precis när han kommer hit men han sa för ett tag sen att han skulle börja gå alldeles strax så det lär väl bli snart. Senare idag kommer Armin och Olivia förbi för att låna en skräckfilm att se på idag (det låter ju som en perfekt romantisk grej... eller?) och det ska väl bli kul att träffa lite folk, om det så ändå bara blir en liten stund.
Tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt med dagens händelser och något smaskigt skvaller. Check this out.

"PARIS OCH BENJI FÖRNEKAR OTROHET.
Paris Hilton, 27, blev bedragen av den rockande pojkvännen Benji Madden, 29, och började dejta en engelsman, skriver tidningar i både England och USA.

Nu förnekar kändisparet uppgifterna och att deras förhållande skulle vara över.

- Paris är mitt livs kärlek. Det existerar ingen annan. Jag är den mest pålitliga killen i världen och skulle inte ens titta åt någon annan, säger Madden i Life & Style Weekly.

Paris Hilton fyller i:

- Vi har ett fantastiskt förhållande. Jag vet att han aldrig skulle skada mig, och det är ömsesidigt."

Alla vi som gillar Paris klappar nu.
(ekot hörs genom hela rummet, någon hostar, någon tappar en nål i golvet. Vänta här nu, wow. Man kunde till och med höra en nål falla till golvet, så pinsamt tyst blev det)
Nej. Majoriteten skulle nog säga nej, med tanke på hennes vilda festande, hennes upprepade försök att få uppmärksamhet i media (troslös kliver ut ur bilen på väg till/från fest, gör något pinsamt som folk bara älskar att skriva om, you name it) och alla dessa porrfilmer man hör talas om jämt. "Paris senaste sexvideo läckte ut på nätet i natt". Wow. Am I surprised? Det gör väl inte henne något, ju mer uppmärksamhet desto bättre, visst?
Och så mycket som Paris har hånglat/legat runt med andra förr tycker jag nästan att Benji förtjänar en biljett till otrohetens land. Så varför inte? Go for it.

Now you have a nice day. Puss på er!





KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: