2008-06-07
 17:25:18

Rage against the rape




Yes, nu får det fanimej vara nog med alla dessa våldtäkter.

Det som upprör mig mest är att vi tjejer oftast får ta skiten, skylla oss själva för att vi har blivit våldtagna. Egentligen borde man nästan kunna få gå klädd hur man vill och behagar, det ska inte behöva vara ett problem för oss att vi varje dag ska stå där i garderoben och tänka, "Hm, är den här kjolen lite för utmanande, kommer jag att bli våldtagen om jag har på mig denna?"

Det är MÄNNENS FEL att de är så idiotiska och bestämmer sig för att våldta oss kvinnor för att vi går såhär lättklätt. Det är inte vårt fel att deras penis just växt ett par centimeter för att vi ser lite extra söta ut just idag, för den där lilla kjolens skull. Lägg av, fattar ni inte hur dumt det låter?

I princip varje dag kan man i någon tidning eller på någon nyhetshemsida läsa om någon som har blivit våldtagen. Och det är inte heller jätteofta vi läser om kvinnor som våldtar män.

Fast ändå har man ju hört det, men våldtäkt innebär att man utför sexuella handlingar eller smekningar på någon som inte vill. Det är just det kvinnor fälls för. Men männen fälls oftast för att de utfört samlag med någon som inte velat. Detta är alltså en våldtäkt i grövre form, om jag kan uttrycka det på det sättet. Förstår ni skillnaderna?

Det ska inte behöva vara offrets fel för att man blir våldtagen. Det är ju inte heller alltid offrets fel för att han eller hon har blivit mördad, om man nu inte har eggat upp mördaren, eller i detta fall gärningsmannen i våldtäkten. Såvida vi inte eggar upp gärningsmannen att vålda oss så ska offren inte behöva ta på sig skulden, vara bovarna i dramat.

Var med och stoppa våldtäkter och alla dessa sjuka fördomar.

Skriv på för VeckoRevyn.com här:


www.veckorevyn.com/skrivpa



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: